Jump to content

SD Partizan 2018/2019

Vlada_

Recommended Posts

Vucic ne da Zeljku da bude top, igraci bojkotuju igranje zbog studenata itako dalje i tako blize

A to sto je selekcija igraca govnjiva dve godine za redom, sa dobrim budzetom niko nista

Najvise smara sto niko ne pokusava kosarkaski ili sportski da pojasni sta se desilo ovoj ekipi od pocetka sezone, kazem ja kao neki zvezdas, koji je doduse uvek podrzavao partizan u evropi, otkad znam za sebe, i jebeno navijao za obradovica kao trenera koji vodi nas jedan klub, i uvek sam navijao za nasu kosarku u svakom obliku mogucem... Ta ciganija zvezda-partizan je presla sa fudbala na kosarku, kada su smoreni od loseg fudbala dosli neki novi poznavaoci kosarkaskih prilika 

Meni kao nekom ko stvarno voli kosarku u srbiji, i koji navija za zvezdu kada igra protiv partizana, je zao obradovica i kako se sve zavrsilo (fleshbek na EP kod nas). tacka

• Like +1 1

fallout_table.gif

I meni je nekako žao Obradovića.

Krivo mi je i zbog one prve sezone kad su onako ciganski izgubili od Reala. Ono je tek bilo za plakanje.

Stvarno sam mislio da će posle toga još jači Partizan da bude, posebno i kad su Pokuševskog doveli (koji mi nije baš ispunio očekivanja).

Isto kao i G i ja sam zvezdaš, ali sam za Partizan baš uvek nekako u košarci navijao (osim kad igra protiv Zvezde, jel) i Partizan mi je baš nekako bio poseban brend, da tako kažem, u košarci kod nas.

Zbog toga je sve ovo i teže da se gleda.

Ako Željko održi konferenciju i kaže šta ima, ne verujem da će ga ostaviti...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

18 hours ago, dovlagsi said:

ja se iskreno nadam da će čovek na kraju da održi konferenciju za štampu i da kaže sve šta mu je na duši. ako je pola istina šta se izokola priča, ima šta da se kaže.

stara je to skola, prljav ves se ne iznosi - je staro kosarkasko pravilo u nas,   mozda isprica neke banalne gluposti ovaj pio ovaj jebo ovaj ovo ovaj ono, al sigurno nece iznositi neke dublje baljezgarije koje je svako vreme imalo

fallout_table.gif

Željko Obradović još nije odlučio da li će, ipak, ostati trener Partizana, a kako Nova.rs saznaje legendarni stručnjak zamolio je Ostoju Mijailovića da podnese ostavku na mesto predsednika kluba. I da je to najbolje za njega.

:))))