G!!! Posted 59 minutes ago Report Share Posted 59 minutes ago Vucic ne da Zeljku da bude top, igraci bojkotuju igranje zbog studenata itako dalje i tako blize A to sto je selekcija igraca govnjiva dve godine za redom, sa dobrim budzetom niko nista Najvise smara sto niko ne pokusava kosarkaski ili sportski da pojasni sta se desilo ovoj ekipi od pocetka sezone, kazem ja kao neki zvezdas, koji je doduse uvek podrzavao partizan u evropi, otkad znam za sebe, i jebeno navijao za obradovica kao trenera koji vodi nas jedan klub, i uvek sam navijao za nasu kosarku u svakom obliku mogucem... Ta ciganija zvezda-partizan je presla sa fudbala na kosarku, kada su smoreni od loseg fudbala dosli neki novi poznavaoci kosarkaskih prilika Meni kao nekom ko stvarno voli kosarku u srbiji, i koji navija za zvezdu kada igra protiv partizana, je zao obradovica i kako se sve zavrsilo (fleshbek na EP kod nas). tacka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts