dovlagsi Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Pežo ponovo postaje kul? Novi 508 go go sedans! fuck SUVs! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 pusti me od ovih crteža što posle neće da izgledaju kao final :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 jel izasao jedan auto da je izgledao kao na ovim crtezima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2018 Author Report Share Posted February 21, 2018 boga mi, ovo što gledate su renderi SERIJSKE verzije koja će sad u Ženevu! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Sve sve, ali pozicija ovog volana koji Pežo fura već neko vreme mi je užas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 2 hours ago, dovlagsi said: boga mi, ovo što gledate su renderi SERIJSKE verzije koja će sad u Ženevu! a što mi nismo tamo? :)) izgleda ok u tom slučaju, videćemo doduše finalni izgled materijala i spolja i iznutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 ovo meni izgleda potpuno izvodljivo u serijskoj varijantu, uostalom dovla je već pojasnio. meni je ok, a bio bi baš vrh da je lepši prednji deo, zadnji deo kontam da će da bude i bolji uživo nego na ovim renderima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2018 Author Report Share Posted February 21, 2018 5 hours ago, Lucky said: a što mi nismo tamo? :)) Ako ne budes imao malo dete, idemo sledece godine Prednji deo 508 su napravili kao omazh 6xx serijama iz sedamdesetih, koji su bili i ostali najpopularniji i najvredniji Pezoi ikada. Po meni je ovo lepa izvedba tog starog dizajna. A taj mali volan sto Pezo sad fura je jaaaaako gotivna stvar, malo je drugaciji sad trip razlikuju se od drugih, sto mi je superkul! jbt hvalim pezoe sad sam sve video Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 pezo zadnji put bio popularan kad i taxi filmovi i daniel koji jebe sve redom u svom belom ljubimcu ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 22, 2018 Author Report Share Posted February 22, 2018 A jel sam dobro ispratio da izlazi novi taxi film u kom jebeno voze 407-icu? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 1 hour ago, dovlagsi said: A jel sam dobro ispratio da izlazi novi taxi film u kom jebeno voze 407-icu? pa nije nemoguće, jer mislim da je 407 bio i pre, pa kao sad će da ostane zarad retro momenta ali će da ga nabudže nekim raketama kao james bond! 10 hours ago, dovlagsi said: Prednji deo 508 su napravili kao omazh 6xx serijama iz sedamdesetih, koji su bili i ostali najpopularniji i najvredniji Pezoi ikada. Po meni je ovo lepa izvedba tog starog dizajna. A taj mali volan sto Pezo sad fura je jaaaaako gotivna stvar, malo je drugaciji sad trip razlikuju se od drugih, sto mi je superkul! jbt hvalim pezoe sad sam sve video a šta ćemo kad krene da se kvari elektronika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 (edited) kineska elektronika, to je dzabica :D lep auto, nisam siguran da bi mi legao taj pezoov enterije, ali su oni kvazi mehanicki reto prekidaci ispod lcd-a dobra fora :D Edited February 22, 2018 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 22, 2018 Author Report Share Posted February 22, 2018 6 hours ago, Lucky said: A šta ćemo kad krene da se kvari elektronika? Ma neće, naučili su lekciju :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 7 hours ago, dovlagsi said: A jel sam dobro ispratio da izlazi novi taxi film u kom jebeno voze 407-icu? jeste ali od starih glumaca ostao samo onaj bolid ziber,lik ladno i dalje izgleda isto ko i pre 15 i kusur godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 20 hours ago, dovlagsi said: Ma neće, naučili su lekciju :D francuzi? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 23, 2018 Author Report Share Posted February 23, 2018 4 hours ago, Lucky said: francuzi? :)) aham vidis da su se opametili kupili su opel Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 15 minutes ago, dovlagsi said: aham vidis da su se opametili kupili su opel logično, potrebna im je ta nemačka tehnologija da implementiraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 24, 2018 Author Report Share Posted February 24, 2018 8 hours ago, Lucky said: logično, potrebna im je ta nemačka tehnologija da implementiraju. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 ne uplići duleta u ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2018 Author Report Share Posted March 6, 2018 što ne mogu embedded video da postujem? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2018 Author Report Share Posted March 6, 2018 ali jesam... :/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 nije proknjizeno jos uvek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts