prota_ Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 (edited) došlo je vreme da se oprostim od mog vernog saputnika. auto je bombona. 1.2 benzin motor sa 16 ventila, 1150 kubika, 55 kilovata, prešao 68 700 km. metalik plava boja, aluminijumske felne, zimske i letnje gume. zimske su na čeličnim felnama. ima full opremu za svoju klasu, što bi reklo sporstka sedišta, tempomat, komande na volanu, cd plejer originalni, digitalnu klimu, elektronske prozore i retrovizore, centralnu bravu i zaključavanje na daljinski. ako nekome znači, uz njega ide i džabe parking u centru novog sada do kraja sledeće godine. cena je 2300 evra. slike ovde: https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11400681/renault-clio-12b-dinamic kontakt na PM. pitajte sve što vas zanima. Edited June 24, 2019 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Added value: Prota stasao u čoveka u njemu! Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 kolko je stvarno presao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 8, 2017 Author Report Share Posted December 8, 2017 pa piše da je prešao 68 700 km ali je zapravo prešao 68 700 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 pa tako reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Added value su tragovi ženskih guzica na suvozačevom sedištu Bitches dig it Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 8, 2017 Author Report Share Posted December 8, 2017 jedine fleke su od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 zbog NS tablica nudim 600 evra Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 650Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 3 hours ago, voodoo_ said: Added value su tragovi ženskih guzica na suvozačevom sedištu Bitches dig it Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 stavio si cenu kao kad sam ja hteo da dobijem 4k za saba pa na kraju smanjio za 1k evra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 9, 2017 Author Report Share Posted December 9, 2017 cena je na mestu jer je kilometraža prava, auto je praktično nov. redovno servisiran, mažen i pažen. npr bilo koji klio 3 je preko 3 soma. pa onda za 3 400 možeš da uzmeš benzinca sa 180k kilometara, manualnom klimom, divčo radiom i ničim drugim. meni je to van pameti. a i pri tome nije mi hitno da ga prodam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 jeste van pameti, ali su cene u kurcu, ljudi hoce polovan auto za dzabe da dobiju...evo ja ono moje sranje ispada da ne mogu da prodam ni za 1000 evra sa sve dodatnom opremom, a na oglasima ljudi drze duplo vece cene od toga...izvini sto ti gusim topic Proto, moram da rantujem negde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Lep autic Protice, da nisam toliki burzuj mozda bih ga uzeo, ovako dabogda ga prodao sto pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 9, 2017 Author Report Share Posted December 9, 2017 uzmi ga ženi realno :D zaboravio sam da dodam da napred ima ugrađene JVC zvučnike coka će da posvedoči njihovom brutalitetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 a jeste najbolje da cu ja zeni ista u zivotu da kupujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 bamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 udario si ga? TOP KEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 si spustio cenu malo Proto, vidis kako sam ja prodao Suzukija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 15 hours ago, beba isus said: udario si ga? TOP KEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 29, 2019 Report Share Posted May 29, 2019 @prota_Jel realno da još nisi prodao auto? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 24, 2019 Author Report Share Posted June 24, 2019 realno je jer neću da ga dam za 1800 evra. ljudi nisu normalni, niz ljudi je zvao da pita koja je prava kilometraža. počeo sam bukvalno da ih teram u kurac. jedan baja ga je bio kaparisao. došao posle 3 dana i rekao da neće da ga kupi ako ne spustim na 2k. ja nisam hteo i lik je tražio kaparu nazad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 Nadam se da si ga oterao u kurac i zadržao kaparu :-) Sad možeš da napišeš da mašina donosi pare 😄 OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 25 minutes ago, prota_ said: realno je jer neću da ga dam za 1800 evra. ljudi nisu normalni, niz ljudi je zvao da pita koja je prava kilometraža. počeo sam bukvalno da ih teram u kurac. jedan baja ga je bio kaparisao. došao posle 3 dana i rekao da neće da ga kupi ako ne spustim na 2k. ja nisam hteo i lik je tražio kaparu nazad 😄 ja sam napisao i ono "samo ozbiljne ponude (gej stop)" i "cena je fiksna" i ne znam šta sve ne, što nije sprečilo da me zovu i nude 1500-2000 a cena u oglasu 3000 i tako. ljudi su čudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 Problem je sto je kilometraza mala za ono sto prosecan kupac polovnog auta u Srbiji gleda - ako je za pet godina presao manje od 100k km tu je nesto sumnjivo :) A meni je vrh bio jedan lik koji me je zvao u 1:15 am vezano za kola i drugi koji me je zvao nakon sto sam vec prodao auto, ali je upisao bio moj broj jer je moj auto bio najbolji na oglasima, i u medjuvremenu je kupio neki drugi jer nije jbg imao para za ovaj moj, ali posto se moj vidi da je super odrzavan da me pita gde sam ga odrzavao Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts