Dule_smor Posted January 29, 2018 Author Report Share Posted January 29, 2018 Drugari, moram da vas obavestim da je danas otisao moj voljeni Suzuki i to cak za Pirot. Cena nije neka, 800 evra, ali ok posle svega sto su mi nudili. I tako posle 15 godina oprostih se od mog Japanca, zamalo suzu da pustim, srce mi se steglo ceo dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 zajebavas? mislim, to za suzu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Dule je tip emotivac... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 29, 2018 Author Report Share Posted January 29, 2018 5 minutes ago, manager said: zajebavas? mislim, to za suzu :D mrtav sam ozbiljan, tesko mi ceo dan...eh koje me sve uspomene vezu za taj auto, 15 godina kod nas, sta sam sve u njemu preterao:) 3 minutes ago, Debeli said: Dule je tip emotivac... tako je dobri moj Drale, nazalost je tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Naslušao sam se ja tih priča o emovitvnom vezivanju i zamalo puštanju suze kad se proda auto, tako da - Dule, nisi jedina pičkica! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 4 hours ago, Dule_smor said: mrtav sam ozbiljan, tesko mi ceo dan...eh koje me sve uspomene vezu za taj auto, 15 godina kod nas, sta sam sve u njemu prerakao :) tako je dobri moj Drale, nazalost je tako fixed 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Auto koji sam vozio od polaganja jedno prvih 5 godina je na kraju otišao u staro gvožđe. Hteo sam da crknem dok sam gledao kako ga ona ruka lomi i mlatara. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 30, 2018 Author Report Share Posted January 30, 2018 10 hours ago, togFU said: Naslušao sam se ja tih priča o emovitvnom vezivanju i zamalo puštanju suze kad se proda auto, tako da - Dule, nisi jedina pičkica! :D e sad mi je lakse :D 8 hours ago, Highl1 said: fixed pa i to Pero :D 7 minutes ago, jasamnepismen said: Auto koji sam vozio od polaganja jedno prvih 5 godina je na kraju otišao u staro gvožđe. Hteo sam da crknem dok sam gledao kako ga ona ruka lomi i mlatara. pa dobro, bolje sto sam ga prodao ipak nego da gledam kako truli i nose ga cigani u staro gvozdje na kraju...neka sluzi novog gazdu lepo i dugo kao i mene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Dule je plakao na ovaj crtać kao malac... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 On 1/29/2018 at 8:32 PM, Dule_smor said: Drugari, moram da vas obavestim da je danas otisao moj voljeni Suzuki i to cak za Pirot. Cena nije neka, 800 evra, ali ok posle svega sto su mi nudili. I tako posle 15 godina oprostih se od mog Japanca, zamalo suzu da pustim, srce mi se steglo ceo dan :( to je teško samo za prvi auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 pa ne bas, prvi auto mi je bio Stojadin, al njega sam vozio samo par godina i prodali smo ga, nije mi bilo ni priblizno ovako tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Za Stojadina je bilo "good riddance" :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 1 hour ago, Dule_smor said: pa ne bas, prvi auto mi je bio Stojadin, al njega sam vozio samo par godina i prodali smo ga, nije mi bilo ni priblizno ovako tesko ali nije bio samo tvoj? mi smo imali svašta nešto, u nekom mom prvom periodu vožnje juga, ali on je bio više "porodični" ... corsa je i meni "teže" pala, kao prvi "moj" auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 pa da...mada ni Suzuki nije bio samo "moj", vec sam ga nasledio posle oceve smrti, ali to je davno bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts