Lucky Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 2 hours ago, Zwerko said: Mala digresija, ali sam sad nedavno probavao Xbox Series S i uzeo Game Pass Ultimate pa sam skontao da mogu to da koristim i na PC-u 🙂 U svakom slučaju recimo osetna je razlika u brzini učitavanja npr Halo između konzole i PC-a (pri čemu mi je procesor Series X ekvivalent, memorije imam više, imam SSD, doduše SATA, ne m.2) u korist konzole. Pošto ima tu foru da ti je save game cross-platform isti nivo na Xboxu se učitava fazon 7-8 sekundi a na kompu bar 20ak, nisam merio precizno ali otprilike. Tako da samo treba da pređeš na sledeću generaciju 😉 pa ono, bolje je optimizovano za konzolni sistem, kad devovi dobiju pa mogu da se zezaju. PC ima milion mogućih kombinacija i samim tim nije ni tako lakše ga optimizovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2022 Report Share Posted January 26, 2022 6 minutes ago, kruko said: Ima tu raznih čarolija, možda su manje teksture, razbijene na više atlasa koji se učitavaju u toku igre, kompresovan zvuk namešten na strimovanje itd...Sa konzolama nove generacije je lako raditi, znaš koje su mogućnosti hardvera i to je to. pa da. imaš taj jedan jedini hardver i za njega optimizuješ. kako ide inače, dokleN si dogurao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 1 hour ago, kruko said: Završio svoj deo posla, utegao i dao da odrade svoje šta imaju, do kraja marta izlazi. Sent from my M2101K9AG using Tapatalk bravo krukane! ajd' pa da lepo prođe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 GO GO POWER KRUXY!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 1 hour ago, kruko said: https://limitedgamenews.com/2022/02/02/rick-henderson-playstation-4-nintendo-switch/ Sent from my M2101K9AG using Tapatalk znači biće fizikal a? vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2022 Report Share Posted February 3, 2022 14 hours ago, kruko said: Jes jes Sent from my M2101K9AG using Tapatalk strava, javi kad bude pa da pazarimo za policu ! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Da li to znači da si se posvetio razvoju igara puno radno vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 2 hours ago, kruko said: 31.08.2022. izlazim za konzole. Neki spinoff koji trenutno radim je on hold, imam tezgu za neku "strategy card game" 🙂 Javim kako se prodaje i kad najave fizičku verziju 😄 Sent from my M2101K9AG using Tapatalk nek je sa srećom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 11 hours ago, kruko said: Trebalo bi uskoro da bude lajv Steam stranica i da se krene u neku pre-alphu pa ću vam baciti link da vidite kako izgleda, kvalitetan je proizvod, nije AAA, ali nije baš ni indie. takozvani, AA! 🙂 11 hours ago, kruko said: U principu, pošto mi je firma već manje-više uhodana, imam neku ideju da pokrenem u okviru firme neki svoj mali sektor za igre, možda jedan-dva studenta koji bi malo da se praksiraju part-time u tom segmentu ili neki freelance juniori koji bi se nadovezali na postojeću arhitekturu. vrh ideja, spremi samo dovoljnu količinu rakije :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 Oprema štampače i sajd biznis razvoj igara! Ovo kao u Portalu, firma koja je krenula od proizvodnje zavesa za tuš kabine završila na naučnim i svemirskim istraživanjima 😄 Sve pohvale, preporučio bih ti neke juniore za to tvoje ali smo ih već zaposlili da rade smor aplikacije sa tabelama! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 1 hour ago, kruko said: To već vidim, i ja sam težak kao crna zemlja. 7 hours ago, voodoo_ said: you don't say! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 svaka čast. I YT komentari su pobeda 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 18 minutes ago, kruko said: U ponoć izlazi igra na konzolama hah 30k pregleda za jedan dan na zvaničnom PS kanalu, nije loše. Aj sad uzdravlje pa da otvorim novi topic uskoro 🙂 Sent from my M2101K9AG using Tapatalk A da, evo ga ovo novo na čemu šljakam kao programator: https://store.steampowered.com/app/1888910/Dire_Fog_Tactical_Card_Combat/ Sent from my M2101K9AG using Tapatalk Uzdravlje Kruksone! Da ti cveta cveće i pare rastu! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts