ping-vin Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 paja ubica Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Svaka pobeda 3-3.500 xpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 iskulirali ste moje kukanje:)...btw, koliko se uopste prodaju wot nalozi, jel ima neki strucnjak ovde da proceni moj account:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Za 350e imas kupis nalog skoro sve t10 i skoro sve prem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 znaci ovaj moj sa 14 premiuma i 10 desetki nece vredeti ni 100 evra:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 150e max. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2016 Author Report Share Posted June 28, 2016 Pa dobro, nije to ni malo, jeste da ne isplati ni ulozene pare u premiume, al jbga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 42 prem imam i 10 desetki wn8 1850 53.5% pobede i tesko da dobijem 250-300e.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 E sve oću da odgovorim na ove kupoprodaje pa nikako da stignem :) Elem meni deluje da i kad mi WoT dosadi neću prodavati nalog jer em ne mogu da uzmem ni približno para koje sam u njega uložio, tipa mogu da uzmem za premium tenkove ali sam svakako placao i premium nalog, onda mi je lakše da ga ostavim samo negde u zapećku pa da zaigram ako mi se ikad bude igralo ponovo. Deluje mi da ako bih ga prodao bih se još više smorio i moglo bi da mi se desi da ponovo oću da igram a da onda imam nalog bez išta što bi mi tek bio smor. A ovako nekako ne gledam na to kao da treba da otključam desetke pa sam završio, više gledam u kojoj grani ima koji gotivan tenk pa da igram njega. Tipa pre neki dan sam uzeo Lorr 40t pa mi je sad skorz zabavan, kao AMX 50 100 na steroidima. Doduše sad sam za vikend igrao engleze da bih uzeo onaj mali tenkić i slot u garaži i igrao sam Sherman Firefly pošto tu grani nisam otključao do sada, bože koji je ono smor... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Meni se nije dalo to igrati, pogotovo jer imam samo AT15A :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 U sustini bi bilo boza sa FV 4202 ili Centurionom AX, ali kao kad je vec x2 za svaku pobedu aj da grindam nesto sto nemam, ajoj... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Ma necu ni ja verovatno da prodajem, ali kazem ti da mi je smor jer cu uskoro imati otkljucane 3 desetke i 7 devetki, a kredita samo za jednu desetku...i onda mi se ne igra vise jer ce mi trebati vecnost da izgridnam novce da kupim sve to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Jankovic Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Koliko ja mogu dobijem? Za is7,is4,e100,maus, e50m, leopard, gw e100, obj140, t62a, obj261, obj 263, amx50b, stb1, type5 heavy, fv 183, centurionom ax, t110e5, t110e4, t110e3. Od zlatnih: type59, panther 8.8, lowe, t34, is6, su122-44, sta2, amx cdc, 50.000 partija, jedino wn8 je 1300 samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 14 eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2016 Author Report Share Posted June 30, 2016 Pajo sto si tako prek, skoro ko Laki! btw, uzeh m53/55 dok je na popustu, jos da nije onako retardiran stock gun pa i da ga igram malo...sledeci je e5 posto je popust sledeci mesec i to je to od mene http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/top-tree-2016-t110e5/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 (edited) Ucim od najboljih :D Au, koliko se meni svidja ovaj kanonejagdpanzer >_< Edited July 1, 2016 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 (edited) Ne kupuj, ne kupuj! :) Šalim se jeste mamipara, ali nije baš mnogo dobar tenk, u suštini ako oćeš nemačkog premium TD-a tu je objektivno samo JagdTiger 8.8 odlična kupovina ili E-25 ako ga ikada puste ponovo u prodaju. Interesantno je da na EU serveru nije bio nijednom u prodaji od kad su ga povukli, čak mislim da se nigde nije pojavio ni u vidu nagrade niti bilo čega. Čuvaju ga više nego Type-59. A kad smo već kod Type tenkova - kineza su napušili u tenkovskoj školi, on otišao kod kuće i napravio u garaži Type-99 u punoj veličini :) http://www.dailymail.co.uk/news/article-3665834/Chinese-farmer-builds-Type-99-tank-Wangjia-Village-Jiaozhou.html Edited July 1, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Necu ga kupiti (bar jos uvek) posto vidim da je kako kazu "stariji brat" E-25, JgT 8.8 mi je nekako trom? Imam previse tromih TDova :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Daj i ja nesto da napisem posle 100 godina :) Sto se tice premium td-a imam Max-a koji ok radi posao (mada je tromkast, kao i vecina svaba do jgpanthera II) i su-122-44. Za svoj tier (VII) su je fenomenalan. Brz, okretan, solidan dpm. Doduse u tier IX borbama, obavezna upotreba golda cak i kada se gadja u bok za pojedine tenkove. No, totalno opusten i fin za igru tenkic. Preporuka za isti od mene. Poz za Duleta :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2016 Author Report Share Posted July 1, 2016 Poz Carinjo, kad cemo neki platoon! :D Btw, vikend akcija povodom godisnjice Kurske bitke. http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-kursk-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2016 Author Report Share Posted July 4, 2016 Glasanje za avgustovski top of the tree, mediumi su u pitanju ovog puta. I naravno odmah vodi jebeni bat chat koga vec imam, mogli bi da izglasaju neku od ovih linija gde mi bleje istrazeni tenkovi, a nemam para da ih uzmem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 A bre Dule samo kukas :) Pa jel ti ovaj sad mesec T110E5 koga nisi imao? Logicno je da bude B-C kad je jedan od najpopularnijih tenkova u igri, teško je ući u T10 partiju a da nema bar jedan. Ja sam se trenutno primio na T-54 - Obj 140 mi je već istražen, za T-62A mi treba jos oko 80k XP, samo oću neki popust ne daje mi se keš ovako :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2016 Author Report Share Posted July 5, 2016 Jbga, i kad uzmem E5 ostaje mi opet gomla istrazenih tenkova, sta cu kad sam sirotinja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Uzeo sam poslednji top na 110, usao u prvu partiju napravio 4k dmg-a i resio misiju :D 6010 a potrebno bilo 6000 xD i to jos 6 poena i gotov stug IV da napokon mogu da krenem druge da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2016 Author Report Share Posted July 6, 2016 Btw, istece mi premium juce, imam golda za jos mesec dana, al necu da uplacujem dok ne polozim B2 nemacki, samo kezual igranje sa T34 dotle :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts