salejemaster Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Primetio sam da ima nekolicina igara kojima se stalno vraćam i igram pogotovo kad se nahajpujem za neki novi release i onda skontam da opet igram jednu te istu par godina staru indie igru jer je sve novo realno razočaranje... Neke od tih igara uključuju: Binding of Isaac Defenders Quest Dungeon of the Endless Nuclear Throne .... Koje su vaše go to igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 cm 01-02 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 rč 01-02? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Starkraft dvojka Skyrimjob Heroes of the Storm South Park The Stick of Truth GTA V Portal 1/2 WoW Doom 1/2 Quake 2 i verovatno ću se vraćati Mortal Kombatu X, odličan je Pre pet i više godina sam minimum jednom godišnje igrao NWN kec, HoMM3, Kotor 1 i 2, Warcraft 3, Quake 3, Mass Effect i Vampire Bloodlines, ali teško da ću ponovo u dogledno vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 jedni su heroji trojka i broodwar, poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Vec duze od 10 godina jbt, cudno je kad sagledas tako ... kad me sve smori, igram moju assasinku u D2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 @voodoo : brate hots je nova igra kako to "stalno joj se vracas" :D Deus ex Black tiger (mame) - since 1989 :D Dota sa botovima SC, Wc3 I svakih par godina : Alice, Unduying Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 (edited) Colin McRae Rally 2, 4 i 5 (member CMR02?) Need For Speed - Porsche Unleashed NFS Most Wanted iz 2005. Mislim da sam se ovoj vožnji njaviše vraćao, uz CMR2. Bar tri puta prešao "kampanju", i takmičio se sa ortacima na vreme, sad ne znam jesmo li se i umrežavali. Neverwinter Nights 2 (znam i slažem se da je kec bolji. I knjiga verovatno, Cenim da je više opcija za multiklasovanje i fine tjuning lika, i luda priča MotB, kao i odsustvo "grindfest" osećaja u odnosu na keca ono što me uvek pre vraćalo dvojci) Morrowind i Gothic 2 - stavljam ih zajedno, jer nikad nisam prelomio sviđa li mi se više Morrowind pristup open worldu - veće, ali praznije, kako bi verovatno to i realno bilo, ili Gothic kao manji, ali kompaktniji i nabijeniji zanimljivostima na skoro svakom koraku. Mass Effectima sam se vraćao dosta, stvarno je nešto posebno. Kec dva puta, dvojka mislim tri, pojava nove Normandije na početku najjača scena ikad, i trojka dva puta. Thief erijal, keca dvojku i trojku po dva puta, ovaj novi nisam i neću igrati. Warcraft 3 Heroji 3 PES sa ortacima, nekad pomalo i solo, 2015 nadalje isključivo u društvu. 2011 mi ostao u njaboljem sećanju, ne mogu da prežalim koliko su neke stvari u njemu valjale, a posle sjebane. Ipak, Dark Souls je nadjačao sve ovo, bukvalno mi je došao godinu, godinu i pošto sam se "penzionisao" od gejminga i rekao nikad ništa neće biti bolje od ovoga starog. Mind blown. Kec neprejebivo iskustvno kom se uvek mogu vratiti, dvojak solidna, trojku sam jednom sredio lordove i došao u castle, pa crkla grafa, sad ponovo krećem, i istrajaću. Patnja što verovatno nikad neću igrati Demonske duše i Bloodborne. Edited December 7, 2016 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Morrowind sam zaboravio u toj kategoriji starih igara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Ovaj topik mi je skrenuo pažnju da se baš i ne vraćam starim igrama zadnjih godina. Jedva vremena i za nove. Witcher 3 me izdominirao.Od nostalgije mi osta samo soundtracks što slušam u kolima, GTA Vice city i San Andreas, Deus Ex, Witcher kec, Starcraft Brood war i Heroji dvojka.Nekad mi dovoljno jedan trek da odslusam pa me puknu fleshevi. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Rome: Total War - Europa Barbarorum mod, hiperrealistican mod gde se vecinu partija krvari iz bulje za opstanak, zavisno od frakcije. Hearts of Iron 3, TFH CnC: Generals ali samo kad se skontamo par ortaka za multiplayer Zanimljivo mi je kako sam od svih ostalih starih igara uspeo da se odlepim, izmedju ostalog WoW-a, AoM-a, heroja 3, Lionhearta, warcrafta i svega ostalog, ali ove 3 gore navedene opstaju. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 7 hours ago, Demian said: Vec duze od 10 godina jbt, cudno je kad sagledas tako ... kad me sve smori, igram moju assasinku u D2. to mi je jedino krivo sto sam izgubio sve sejvove sa likovima 80-90 lvl kad mi je riknuo hard:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 6 hours ago, Dule_smor said: to mi je jedino krivo sto sam izgubio sve sejvove sa likovima 80-90 lvl kad mi je riknuo hard:( Hm, da, te stvari se obavezno u cloudu moraju čuvati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 generals cezar 3 nfs most wanted quake 3, sad qlive, obožavam da opikam hitman silent assasin i majka svih matorih igara za mene cs 1.6, imao sam periode kad sam ga igrao kao pljugu da pušim, odigram 5 min kad mi dosadno i tako 5 puta dnevno zapravo sad kad pogledam, samo matore igre i igram, ne pamtim kad sam odigrao nešto novo tek izašlo da isprobam kakvo je, nejviše jer nemam vremena da se posvetim kao čovek a nemam ni nešto volje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Call of Duty 2 SP/MP - sto se mene tice najjaci MP COD ikad napravljen, nostalgija ubi - MP LAN, nekad zaigram MP online. Need for Speed Carbon - sto se tice auta i NFSa, carbon na prvom mestu Assassin's Creed 2 - znam nekad zaigrati i AC 2, kad mi se igra SP PES 2006 - jbg, najbolji pes, inter i adriano i kidanje Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 (edited) Warcraft 3 StarCraft 2 Arcanum Divine Divinity Hearthstone nikad nisam ni prestao :D Od novijih, Alien Isolation i Life is Strange su naslovi koje planiram u budućnosti još solidan broj puta da odigram (i naravno svaka preporuka za obe) Ima i gomila igara koje sam ili igrao dugo (ako su multi) ili sam ih prešao više puta, ali ništa nije kao ove, kojima se zapravo uvek vraćam :D Edited December 8, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Imam direktorijum koji kopiram sa svakim apgrejdom, to mi je (uz Tetris) i dir za doomsday flash - SimCity 2000, Tyrian, Doom, Homm 2 i 3, SWOS i JA2 1.13 i CPS emulator sa SF3. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 3 hours ago, shw. said: doomsday flash hm. Ne bi mi nikada palo na pamet, a sad mi treba jedan. I sta staviti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 VtMB Warcraft 3 WoW - Vanilla Vice City Half Life 2 No One Lives Forever 2 Bastion Braid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 e da gta soundtrackovi, nit glupljih igara, nit bolje muzike. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 (edited) jbt uopste se ne igram :( Jedino sto radim obrcem hotline miami i limbo do iznemoglosti Edited December 9, 2016 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Rekao bih Quake 2 i Quake 3. Svako malo opičim pokoji 1na1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 (edited) Kod mene je ceo backup folder tu na dohvat ruke, pa samim tim i brda igara od 90te pa na ovamo. Pored cele DOOM fransize sa svim dodatnim pakovima poceo sam da cepam DOOM modove, kojim ima brda i zaista ima prebrutalnih (Aliens Space Marines ili Aliens TC npr...), ovi modovi pruzaju endless fun a neki od njih dizu stari DOOM engine u nove visine u tehnickom smislu (Total Chaos mod koji izgleda omg). Takodje, tu je i nezaobilazni Quake 1, za koji je izasla i special cela epizoda nova nedavno zbog obelezavanja godisnjice izlaska ove igre (odlicna!). I da ne zaboravim Heretic i Hexen, za koje tajno prizeljkujem da ih ponovo vidim u novom ruhu/nastavku novog doom endzina npr. (wet dreams). Half Life je nezaobilazan, evo upravo sada igram svako veche na strimu Black Mesa iznova, nakon cega cu da obrnem dvojku i Ep.1 i EP.2 i to ovaj Cinematic MOD pack koji izuva! :) Osim toga, volim u DosBox-u da poteram i obrnem do kraja s vremena na vreme jos po nesto iz "zlatne ere", nedavno sam kod mene na kanalu u Live streamu igrao cuveni Moonstone koji je i danas pregotivan, a tu su i Sid Meier`s Pirates GOLD, Another World (imate remastered edition za Win), Discworld, Monkey Island, Chaos Engine, Syndicate itd itd... Takodje, izvalio sam da ljudi koji me gledaju na kanalu bas vole kad presecem izmedju dva FPS AAA naslova sa ovako nekom starudijom, kako starija tako i mladja publika. Edited December 9, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts