Lucky Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Malo prozivamo Apple, malo nudimo nešto novo malo izgledamo k'o ajfon i tako. Deluje ok ovako - živo me zanimaju utisci iz prve ruke kad dođe vreme. Malo me neko baš ovde pokolebao za onaj Nexus 6P pa se nadam da je sad bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Pravio ga HTC, nepotpisan, što je kul iz ugla da Gugl kreće da fura 100% svoj telefon kao Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Isto kosta kao i iphone... Kakva je ono memorija interna sto ima? Koju iphone ima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Ne razumem na koju memoriju misliš? Nije mi jasna logika da manji ima "samo" Full HD ekran kad imamo u vidu cenu, tipa i S7 i G5 koštaju vrlo slično a Sony XZ i HTC 10 su $50 skuplji ali svi imaju bolji ekran. Nije neka razlika ovako kad ga koristiš ali telefon koji reklamiraju za VR je baš velika razlika. I onaj plavi im je ružan kao pacov :) S druge strane mi se fakat sviđa taj fast charge gde za 15 minuta napuniš za 7 sati korišćenja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Postaju Apple. Gade mi se sada. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 poslednje što sam očekivao je da iskopiraju mrtvi iphone, a oni su upravo to uradili - dve smrti googlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Znaci kul sto sam uzeo Nexus 5X :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Početna cena je rofl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 poprilicno iznenadjujuce razocarenje na stranu hardver, ali apple potezi na ovom proizvodu su sokantni preskup, ekstremno ruzan, nista sd, podrska samo 2 god za taj novac to je malo, 32 ili 128 gb, nekakvi automatski bekapi lol, pa sta je ovo gde je telefon za geekove koji je dostupan svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Nije gik ciljna grupa, zato su mu promenili ime i uzeli telefon "pod svoje". Apple logika 100%, ne zbog reklamiranja, cene i sl, već pozadinskih servisa u kojima Gugl brutalno dominira i nastaviće. I to hoće da iskoriste i zaokruže hardverom, odnosno telefonom. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 11 hours ago, Zwerko said: Ne razumem na koju memoriju misliš? Mislim na flash. Neki youtuber spomenuo da ima neki brzi flash al ne mogu nikakav info o tome da nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 (edited) i to je sasvim ok da su svo ovo vreme gradili brend u tom pravcu iz perspektive korisnika dobrano me je smorio android i guranje apdejta koji ti sjebu zivahnost moba sa veoma malo dodate funkcionalnosti na g4 nisam ni spresao sa lolipopa, jer je mob radio perfektno sa njim (dok jelte nije prdnuo u cabar, a to je sasvim druga prica) generalno cela prica o menjanju moba na dve godine je uzasna, ugovor dve godine, garancija dve godine, os podrska dve godine... pa ti si debil ako ne pormenis mob za dve godine!!!1 Edited October 5, 2016 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Cijena prava sitnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 da su ga dali za nekih 400eur odvalili bi sa prodajom i ispomerali granice trzisnog kolacha na polju smartfonova.... ovako ce prodati malu kolicinu najzagrizenijima ili onima koji su svakako odvojili te pare za novi uredjaj al se neckaju koji brend da zabodu i to je to.... popravni rok im je lansiranje novog modela pri cemu mogu da spuste zesce cenu ovog najavljenog i tako rasprodaju pune magacine koji ce im ostati kada ovaj inicijalni hajp izvetri... sto ce biti vrlo brzo, pogotovo ako korisnici ne budu zadovoljni overall user experienceom... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Šta će vam SD kartica na telefonu koji ima free backup 4K videa i slika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 6 hours ago, nickwood said: Nije gik ciljna grupa, zato su mu promenili ime i uzeli telefon "pod svoje". Apple logika 100%, ne zbog reklamiranja, cene i sl, već pozadinskih servisa u kojima Gugl brutalno dominira i nastaviće. I to hoće da iskoriste i zaokruže hardverom, odnosno telefonom. ali zar nisu do sad "naučili leksiju" na chromebook-ovima koji su im fejlovali zbog tog koncepta? 30 minutes ago, Crash Override said: Šta će vam SD kartica na telefonu koji ima free backup 4K videa i slika? zato što neko i dalje hoće da ima dostupne slike uvek i svuda a ne da zavisi od net pristupa, kvote megabajta kod mobilnih operatera i tako tih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 35 minutes ago, Lucky said: ali zar nisu do sad "naučili leksiju" na chromebook-ovima koji su im fejlovali zbog tog koncepta? Ja mislim da ovde nije primaran cilj da se zaradi na telefonu u smislu prodali smo 13948588585858 miliona komada, več ono što jeste jako zastupljeno, Android OS, da podvedu još više "pod svoje". To su započeli kupovinom Motorole da bi izdrkali Samsung, Samsung se foldovao, a od tada svaki loading ekran ima "powered by Android" ko god da ga napravi. OVo je naredni korak prosto. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 http://www.ibtimes.com/apple-iphone-7-vs-google-pixel-comparison-review-specs-features-more-2426582 52 minutes ago, nickwood said: Ja mislim da ovde nije primaran cilj da se zaradi na telefonu u smislu prodali smo 13948588585858 miliona komada, več ono što jeste jako zastupljeno, Android OS, da podvedu još više "pod svoje". To su započeli kupovinom Motorole da bi izdrkali Samsung, Samsung se foldovao, a od tada svaki loading ekran ima "powered by Android" ko god da ga napravi. OVo je naredni korak prosto. kapiram koncept da te vežu za sebe uz ove cloude i ostalo, ali džaba vezivanje ako tebi ne odgovara hardver. no ajde, videćemo kad se pojavi još detalja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 (edited) ja sam skapirao isto koncept, podseca me na jedan moj omiljeni forum, ne brini, na sve se naviknes Edited October 5, 2016 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 3 hours ago, Crash Override said: Šta će vam SD kartica na telefonu koji ima free backup 4K videa i slika? kad banuju ssikmij nalog, da imam slike na telefonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts