dovlagsi Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Obično ne volim Audijeva vozila, ali mi je ovaj novi RS3 Sedan doveden na milimetar od savršenstva! S3 Sedan je bio dobar (2.0 TFSI 300 KS quattro), ali je RS3 Sedan pravi (2.5 R5 20v TFSI 400 KS quattro). Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Dobar, al' ono, ne vidim poentu - čemu? (naravno ako isključimo prodaja element) Čemu kad je tu A4, koji skoro isti, samo malo duži :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 meni je bas A4 pointless .. zasto bi neko davao vise kesa za A4 , kad ima istu (ne)funkcionalnost sa A3. a nije mala razlika u keshu. plus je l5 umesto v6 kod S/RS4 .. ako je iole kao prosli l5 koji su radili bice babaroga.. meni je taj motor sinonim za audi sport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 ali napisao sam "ako isključimo prodaja element", tu sam mislio i na tu razliku u kešu naravno :D ovo za motor ok, verujem tvojoj proceni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 29, 2016 Author Report Share Posted September 29, 2016 to mu dođe otprilike ko razlika između M2 i M4 mali je A3 Sedan moar pics Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 fine su im ove boje našli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 A3 sedan je za 2 idealno, + povremenih 2 A4 je za 4 odrasle osobe udobno da se voze... al kobajagi A6/8 je vec za 4 osobe komforno da se voze. jedino sto je meni licno smor kod S3/RS3 je sto imaju haldex po defaultu.. koji je reaktivan jbg.. koliko je razlika u praksi ne znam pri novijim, pri starijim se prepoznaje kad ga vozis zustrije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2016 Author Report Share Posted September 30, 2016 10 hours ago, Junkie said: jedino sto je meni licno smor kod S3/RS3 je sto imaju haldex po defaultu.. koji je reaktivan jbg.. koliko je razlika u praksi ne znam pri novijim, pri starijim se prepoznaje kad ga vozis zustrije. Štas ti sad ovde rekao, lebac mu poljubim? :) Ne misliš valjda da nisu podesili kako treba prenos pogona na jednom RS-u? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 haldex je sa kvacilom i pali elektronski kad detektuje proklizavanje, znaci reaguje tek kad se nesto desi torsen koji je kod "pravih" audija je mehaniciki i stalno upaljen. kad znas o cemu se radi i znas stazu i planiras da ga gazis, naravno da nema razlike. mene zanima da li je tih lupam 50ms koliko treba da auto krene da prokliza po ledu, esp detektuje, upali kvacilo itd.. da li je osetno u voznji ili ne.. ako vozis po random putu. nove nisam imao prilike da probam u praksi. kad poredim recimo moj koji ima jedan i caletov koji ima drugi, razlike ima :) valjda sad nije klingonski :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2016 Author Report Share Posted September 30, 2016 Znaš kako, ja sam vozio stari RS4 a potom S3. I jedan i drugi su nebo i zemlja u odnosu na obične verzije. Laički. Imaš ti modove vožnje, te možeš da isključiš koje god kvačilo u sistemu hoćeš, mislim, nije realno da Audi dozvoli sebi da u RS modelima bilo šta bude problematično da Junkie i dovlagsi mogu da zamere. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts