ish pile preko zile Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 (edited) Ćao svima! Kao prvo, bio sam redovan na ovom forumu pre petnaestak godina, a nisam ga posetio 9 godina... i on još postoji i aktivan je! Vau o_O Drugo, ja sam jedan od tri autora nelinearne point and click avanture COLUMNAE: A Past Under Construction. Trenutno smo na Kikstarteru, skupili smo 32000€ za sad i imamo još samo dva dana (utorak, 9 avgust je poslednji dan). Da ne bih prepričavao detalje ovde, svi znate engleski, pa ako gotivite point & click avanture, pogledajte video, gifove, pročitajte svašta o igri i ako vam se sviđa pomozite nam da izguramo kampanju! Ako imate prijatelje kojima bi se svidelo, bilo bi strava da podelite s njima :) Hvala i pozdrav! Edited August 7, 2016 by ish pile preko zile Quote U pravu si koliko i pile koje se zagrcnulo dok je capkalo po malinama, a tvrdi da je voz brzi danju nego po shinama... Sve u svemu, nisi u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 'ladno is pile preko zile, ladno se sećam tog nicka. svaka čas' za igru, samo cepajte, fino je izgledala još po prvim konceptima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Svaka čast, backovao sam vas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Stigli do cilja, cestitam! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 gg! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 svaka čast na ideji i cimanju da dostignete cifru koju ste zacrtali. mada bih dvaput razmislio da li da vas podržim da sam na vreme video da je igra rađena u unity-ju Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 1000 backera, 1240e preko crte, još 7 sati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Svaka čast, igra prelepo izgleda! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Nadamo se da će finansije biti upotrebljene na pravi način! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 32 minutes ago, Lucky said: Nadamo se da će finansije biti upotrebljene na pravi način! :) Hookers & Blow? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 ofc - bender style! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 On 8/7/2016 at 6:32 PM, ish pile preko zile said: Ćao svima! Kao prvo, bio sam redovan na ovom forumu pre petnaestak godina, a nisam ga posetio 9 godina... i on još postoji i aktivan je! Vau o_O Drugo, ja sam jedan od tri autora nelinearne point and click avanture COLUMNAE: A Past Under Construction. Trenutno smo na Kikstarteru, skupili smo 32000€ za sad i imamo još samo dva dana (utorak, 9 avgust je poslednji dan). Da ne bih prepričavao detalje ovde, svi znate engleski, pa ako gotivite point & click avanture, pogledajte video, gifove, pročitajte svašta o igri i ako vam se sviđa pomozite nam da izguramo kampanju! Ako imate prijatelje kojima bi se svidelo, bilo bi strava da podelite s njima :) Hvala i pozdrav! backovao još ranije, očekujem neku čast! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts