Jump to content

ish pile preko zile

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About ish pile preko zile

  • Birthday 04/07/1985

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://facebook.com/Jovan.N.Vesic
  • Twitter
    http://twitter.com/1edan

Profile

  • Gender
    Male
  • Website / YouTube link
    http://moonburntstudio.com
  1. Ćao svima! Kao prvo, bio sam redovan na ovom forumu pre petnaestak godina, a nisam ga posetio 9 godina... i on još postoji i aktivan je! Vau o_O Drugo, ja sam jedan od tri autora nelinearne point and click avanture COLUMNAE: A Past Under Construction. Trenutno smo na Kikstarteru, skupili smo 32000€ za sad i imamo još samo dva dana (utorak, 9 avgust je poslednji dan). Da ne bih prepričavao detalje ovde, svi znate engleski, pa ako gotivite point & click avanture, pogledajte video, gifove, pročitajte svašta o igri i ako vam se sviđa pomozite nam da izguramo kampanju! Ako imate prijatelje kojima bi se svidelo, bilo bi strava da podelite s njima :) Hvala i pozdrav!
  2. Dakle pre svega da preciziram: ovo nema nikakve veze sa frp/rpg na kompjuteru. Dakle radi se o pen'n'paper frpu. E sad. Pišem blog na http://neulia.blogspot.com i pozivam vas sve da ga čitate i komentarišete, kritikujete, postavljate pitanja bla bla.. Ideja bloga je sledeća: iz posta u post, postavljaju se razna pitanja/mogućnosti sa kojima se svaki GM može/treba susresti ukoliko pravi svoj svet. Do ovih pitanja dolazim tako što je sam blog pisan u formi "unutrašnjeg dijaloga" GM-a koji pravi svoj svet od početka. Naravno, sam svet (Neulia) koji usput nastaje NIJE cilj ovog bloga, (i s toga ne verujem da će ikada postati igriv, zanimljiv ili originalan). Cilj bloga je razmatranje i sažvakavanje raznih pitanja i dilema koja se pojavljuju prilikom pravljenja bilo kog sveta. Dakle ovo POSEBNO može biti zanimljivo/korisno GMovima, a namera je razotkrivanje metodologije pravljenja fantasy sveta. Naravno, i ako ste samo igrač ili wannabe GM može biti zanimljivo, valjda. Još da pomenem da se blog NE BAVI time koji bi se sistem koristio prilikom eventualnog igranja sveta, i NE BAVI se konstruisanjem konkretne kampanje, avanture itsl. to je otprilike to...pa dođite.. komentari (samo molim na blogu, ovde baš i ne svraćam) su više nego dobrodošli.
  3. Jel neko mozda proverio (da se ne cimam ja ) gde na netu ispada najjeftinije (a da stize u bgd) i u stvari koliko to ispadne kesha sve sa poshtarinom ili kako vec? poz. jv
  4. To sam bash ja hteo da primetim "Jelena" ph..
  5. E, brate ja taman da quoteujem kakav je car ovaj shto je napisao kad vidim tek ko si :) Nego uskoro ja da se isprsim za evre pa da pikamo ;) e i sha ima inache?
  6. ma zabole me dux za sranja dok moram da ih rezervishem. Kada bih ja znao unapred kada cu imati par hiljada i slobodnog vremena da igram, onda bih i mogao, al ovako... Mada se josh pitam da li vredi tolikog kesha... plus shto nema RP PVP servera, a koliko je najavljeno nece ga ni biti... poz.
×
×
  • Create New...