traktori Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Evo kako sudi govnar, majku mu jebem mrtvu, Zwerko mu decu životu učio sve mu jebem mrtvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 neka pusi kurac ovaj durent... sad je naslo da ga sere Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 da, djurenta mora da sere za ovako nesto, uopste to ne radi 96 hiljada meceva po sezoni :) inace, dopustili smo da nas ameri uvuku u takmicenje u trojkama, nama simon njima djurent, lagano Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Što kaže moj klinac, pa što ovaj najbolji može da igra :( Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 3 minutes ago, Vlada_ said: da, djurenta mora da sere za ovako nesto, uopste to ne radi 96 hiljada meceva po sezoni :) a znamo da je dobar, ali nek ga sisa stvarno... da ga nisu krenule prve 3, ne bi se izlozio ovoliko. imam utisak da su sad svi opustili ruku i samo melju.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 copor majmuna iz afrike Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 zna to tako da ide kad igras protiv ekipe u kojoj igraju djurent, karmelo, klej tompson i kajri npr, monstrumi jebeni to je to Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Ja se uopste ne nerviram, stoka je stoka a mi smo kraljevi kako god okrenes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 ja sam pod utiskom da je ovo jedina tekma za koju su se amerikanci zapravo spremili, do sada nisu igrali ovakvu odbranu sem eventualno protiv španaca pa je to dovelo do gubljenja kreativnosti u napadu, i onda 5 napada za redom mi idemo na trojku i promašujemo popustili smo i u odbrani, baš nam treba predah, ovi su zveri jebene jedina nam je nada da spustimo ispod 10 razlike u trećoj četvrtini, a za to mora da proradi šut, i onda nekim ludilom da tražimo pobedu kroz penal završnicu ili produžetke ili nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 poceli su opet da sutaju i promasuju trojke u svakom napadu , utakmica gotova Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Dzejmi Foks jebe mame,ne prestaje. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 ubi nas durent mamu mu nadrogiranu...a i bogdanovic nas ubi, 0-6 sut:(...deandre jordan majmuncina zajebao stimca sa mahanjem peskirom na klupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 (edited) jedva cekam drugo poluvreme Edited August 21, 2016 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 pre početka ove utakmice sam bio u fazonu da neću da se nerviram, i... uspeo sam u tome... ali nisam očekivao da ću se ovoliko smoriti :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 1 minute ago, Dule_smor said: ubi nas durent mamu mu nadrogiranu...a i bogdanovic nas ubi, 0-6 sut:(...deandre jordan majmuncina zajebao stimca sa mahanjem peskirom na klupi jako me nervira i bogdanovic i teodosic kad krenu da se retardiraju tako sa trojkama , nanizu 1/8 i dalje sutaju Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2016 Author Report Share Posted August 21, 2016 iznervirah se i ja, idem da gledam neke smesne klipove na netu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 nije proradio šut i jebiga nema tu šta durenta sere kad smo mi dali 40 poena za 3 četvrtine, i to smo se namučili nema ipak šta da im se zameri, ja im čestitam amerikancima neću, mogu da mi popuše metar kurca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 brat kalina izgoreo :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Jedino mi je zao sto kad smo povelio ono par poena napocetku dosao Bogdan i sutira trojku pa daj nastavi sa zicerima drzi to sto imas a ne odma trojku :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Cousins oce da se bije s Markovicem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 12 minutes ago, Geno said: Jedino mi je zao sto kad smo povelio ono par poena napocetku dosao Bogdan i sutira trojku pa daj nastavi sa zicerima drzi to sto imas a ne odma trojku :S da da to je bilo presudno :D to i suđenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 (edited) kad su divljaci iz plemena, ne mogu da ih gledam vise... odoh psa da setam :) cestitke svakako nasim momcima, a isto tako i ostalim reprezantativcima na olimpijadi. vise su uradili nego sto sam ocekivao. gg @prota pokrali nas majku im jebem :D Edited August 21, 2016 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 4 poena za Bogdanovica? -.- jel mene neko zajebava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Jebotepas pa jel ih neko nagudro? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 bogdan 0-8 trojke, al nema veze, pogodice neku u poslednjoj sekundi sa pola terena protiv trabzonsporta u 10 kolu turske lige salu na stranu srebro je super uspeh, nisam se nadao ni da cemo do polufinala stici pre turnira...i koliko medalja na kraju ukupno imamo, jel 9, steta sto nismo zaokruzili na 10:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts