Jump to content

Stranger Things - Netflix serija

Recommended Posts

4 hours ago, killYg0r said:

Iako verovatno jedna od slabijih sezona, poslednja epizoda je odlicna.

Svakako jedna i dalje jedna od lepsih serija koje smo imali prilike da ispratimo 

A i bio sam na dve lokacije gde su snimali, tako da ce uvek da ima posebno mesto kod mene!

image.thumb.png.0ffea79066d3aa83ce9d5dda84504da6.png

"Onda ljudi viču ovaj je pljunuti Henri, pa me pljuju, pljuju, pljuju :D Dođem majdnflejeru sav..." :D

Edited by millanče
  • Like +1 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

8 hours ago, killYg0r said:

Iako verovatno jedna od slabijih sezona, poslednja epizoda je odlicna.

Svakako jedna i dalje jedna od lepsih serija koje smo imali prilike da ispratimo 

A i bio sam na dve lokacije gde su snimali, tako da ce uvek da ima posebno mesto kod mene!

image.thumb.png.0ffea79066d3aa83ce9d5dda84504da6.png

ahaha top, svaka čast!

ja sam tako išao svojevremeno u tri lepe da pronađem onu "mesnu zajednicu" gde su snimali Misfits :))

• Like +1 2

1 hour ago, manson said:
2 hours ago, Lucky said:
ahaha top, svaka čast!
ja sam tako išao svojevremeno u tri lepe da pronađem onu "mesnu zajednicu" gde su snimali Misfits :))

Normalno. Ja svratio u Baltimor samo da se slikam ispred odeljenje za ubistva zgrade 🙂

dobro je to kad možeš da nabodeš tako neka mesta i znaš gde su i igrom slučaja su u tom gradu gde si.

ja sam gledao za it's always sunny i ofc da pab nije u filadelfiji :)) 

otišao bih da bacim pogled na The Bear lokal ako bude prilike u Čikagu :))

7 hours ago, millanče said:

"Onda ljudi viču ovaj je pljunuti Henri, pa me pljuju, pljuju, pljuju 😄 Dođem majdnflejeru sav..." 😄

Predstavu nemam sta citiras : D

3 hours ago, Lucky said:

ahaha top, svaka čast!

Bukvalno 5 sati voznje (po 2.5 u jednom smeru) da bi dosao na 5 minuta ispred kuce : ) Ali svakako mogu da pricam ceo zivot pricu. I bili isto do Berry College-a koji je u istom gradu gde su isto snimali nekoliko scena kao gde je Victor Creel bio smesten. A pustili su nas unutra jer je kolega imao vozacku americku inace bi poduvali na rampi vec i rekli im da idemo da posetimo rodjaka : D

3 hours ago, manson said:
3 hours ago, Lucky said:
ahaha top, svaka čast!

Normalno. Ja svratio u Baltimor samo da se slikam ispred odeljenje za ubistva zgrade 🙂

Tamo je i Wire sniman! 

9 hours ago, killYg0r said:

Bukvalno 5 sati voznje (po 2.5 u jednom smeru) da bi dosao na 5 minuta ispred kuce : ) Ali svakako mogu da pricam ceo zivot pricu. I bili isto do Berry College-a koji je u istom gradu gde su isto snimali nekoliko scena kao gde je Victor Creel bio smesten. A pustili su nas unutra jer je kolega imao vozacku americku inace bi poduvali na rampi vec i rekli im da idemo da posetimo rodjaka : D

13 hours ago, manson said:

mislim da to vredi, oduvek sam smatrao te "manje" simbole vrednijim nego da moraš da vidiš ajfelovu kulu ili tower bridge. Ok je i to, ali kao ideš da vidiš jer je svet tako odlučio da je to neki turistički simbol koji treba videti 🙂

znatno su gotivnije ove varijante kad te nešto "pogodi" na ličnom nivou pa ti je zanimljivo da ga nađeš i posetiš, bez obzira na dužinu puta.

Ja sam hteo da odem i do drveta iz Bekstva iz Šošenka ali nažalost nije bilo vremena 🙂

1 hour ago, Dule_smor said:

Jbte sta je vama bitno i zanimljivo kad obilazite nove gradove i zemlje, tugica :c

haha pa jbg i ti, sigurno nije da sam išao u London da bih jurio misfits lokaciju, ali pored svih divnih znamenitosti londona (migranti, gužva, razume se 🙂 ostane vremena i za neku ovakvu memorabiliju!

3 hours ago, Lucky said:

haha pa jbg i ti, sigurno nije da sam išao u London da bih jurio misfits lokaciju, ali pored svih divnih znamenitosti londona (migranti, gužva, razume se 🙂 ostane vremena i za neku ovakvu memorabiliju!

ma ok ako je usput ili ako covek nadje vremena, ali da kao Kili vozim 5 sati da bih video jebenu kucu iz serije, boleo mi me kurac iskreno 😄

• Like +1 1

srpskivojnik-3.jpg

• 1 month later...