Lucky Posted yesterday at 09:38 AM Report Share Posted yesterday at 09:38 AM istina 🙂 nisu upropastili kraj to moram reći 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted 14 hours ago Popular Post Report Share Posted 14 hours ago Iako verovatno jedna od slabijih sezona, poslednja epizoda je odlicna. Svakako jedna i dalje jedna od lepsih serija koje smo imali prilike da ispratimo A i bio sam na dve lokacije gde su snimali, tako da ce uvek da ima posebno mesto kod mene! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago (edited) 4 hours ago, killYg0r said: Iako verovatno jedna od slabijih sezona, poslednja epizoda je odlicna. Svakako jedna i dalje jedna od lepsih serija koje smo imali prilike da ispratimo A i bio sam na dve lokacije gde su snimali, tako da ce uvek da ima posebno mesto kod mene! "Onda ljudi viču ovaj je pljunuti Henri, pa me pljuju, pljuju, pljuju :D Dođem majdnflejeru sav..." :D Edited 10 hours ago by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Muzi!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 8 hours ago, killYg0r said: Iako verovatno jedna od slabijih sezona, poslednja epizoda je odlicna. Svakako jedna i dalje jedna od lepsih serija koje smo imali prilike da ispratimo A i bio sam na dve lokacije gde su snimali, tako da ce uvek da ima posebno mesto kod mene! ahaha top, svaka čast! ja sam tako išao svojevremeno u tri lepe da pronađem onu "mesnu zajednicu" gde su snimali Misfits :)) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted 6 hours ago Popular Post Report Share Posted 6 hours ago ahaha top, svaka čast! ja sam tako išao svojevremeno u tri lepe da pronađem onu "mesnu zajednicu" gde su snimali Misfits :))Normalno. Ja svratio u Baltimor samo da se slikam ispred odeljenje za ubistva zgrade :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, manson said: 2 hours ago, Lucky said: ahaha top, svaka čast! ja sam tako išao svojevremeno u tri lepe da pronađem onu "mesnu zajednicu" gde su snimali Misfits :)) Normalno. Ja svratio u Baltimor samo da se slikam ispred odeljenje za ubistva zgrade 🙂 dobro je to kad možeš da nabodeš tako neka mesta i znaš gde su i igrom slučaja su u tom gradu gde si. ja sam gledao za it's always sunny i ofc da pab nije u filadelfiji :)) otišao bih da bacim pogled na The Bear lokal ako bude prilike u Čikagu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 7 hours ago, millanče said: "Onda ljudi viču ovaj je pljunuti Henri, pa me pljuju, pljuju, pljuju 😄 Dođem majdnflejeru sav..." 😄 Predstavu nemam sta citiras : D 3 hours ago, Lucky said: ahaha top, svaka čast! ja sam tako išao svojevremeno u tri lepe da pronađem onu "mesnu zajednicu" gde su snimali Misfits :)) Bukvalno 5 sati voznje (po 2.5 u jednom smeru) da bi dosao na 5 minuta ispred kuce : ) Ali svakako mogu da pricam ceo zivot pricu. I bili isto do Berry College-a koji je u istom gradu gde su isto snimali nekoliko scena kao gde je Victor Creel bio smesten. A pustili su nas unutra jer je kolega imao vozacku americku inace bi poduvali na rampi vec i rekli im da idemo da posetimo rodjaka : D 3 hours ago, manson said: 3 hours ago, Lucky said: ahaha top, svaka čast! ja sam tako išao svojevremeno u tri lepe da pronađem onu "mesnu zajednicu" gde su snimali Misfits :)) Normalno. Ja svratio u Baltimor samo da se slikam ispred odeljenje za ubistva zgrade 🙂 Tamo je i Wire sniman! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts