Highl1 Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 jel ima r_picmip? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 hahah, gde se seti..... mislim da su svi prestali da ukucavaju to prelaskom na Quake Live jos.... ELEM, uvatio sam screenshot, dobro optimizovano reklo bi se po ovome... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 2 hours ago, fatboy said: mislim da su svi prestali da ukucavaju to prelaskom na Quake Live jos.... нису, и мене интересује колико може графика да се убије, односно оптимизује за чисто играње go home, you're old! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 kontam da ce moci MNOGO.... ono fazon do nivoa SUper Hot-a... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Nisam upao u betu, ali zeroql kaze da je sranje! @ZeRoQL ajde okaci neki review :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 sound max , graph min i gg Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Okacio bih svasta ali NDA nam ne dozvoljava, al reko sam sranje je jer su serveri bili uzas ali su ispravili i igrao sam dosta i mogu reci za svakog ima po nesto :) kad budu dozvolili da okacimo nesto stavicu neki highlight video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 Ja nisam imao nikakvih problema sa serverima, naprotiv.... evo gembao sam do skora, sad objavili da je gotov prvi talas i da ce ponovo moci od cetvrtka da se gemba dalje.... U sustini, svaki Champion ima svoje "specijalnosti", ovaj Scalebearer kojeg sam otkljucao ima taj neki bull-rush ability ali sporiji je malko.... s druge strane panker je malo brzhi i ima self-healing ability sa nekom injekcijom u venu i sl.... Quake Champions je BRZ, bas kao i Q3A..... rocket jump i strafe jumping su i dalje tu..... sasvim dovoljno da se osecate "kao kod kuce" ako ste cepali Q3A..... smatram da je isuvise rano donositi bilo kakve ozbiljnije zakljucke obzirom da je ovo closed beta, ogoljena skroz i sl... kapiram da im je glavni cilj da testiraju kako se serveri ponasaju sirom sveta kad krene hammerovanje od strane hiljada igracha.... Jedno je sigurno, novi QC ce biti sigurno SOLID STUFF, uz sve modifikacije koje ispocetka mrzimo a koje vremenom uvek zavolimo (setite se prelaska sa Q2 na Q3A i rantova tipa JAO DE JE GRAPLING HOOK HNJAAAA itd)... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 za nas sa jeftinijim ulaznicama, kad uopšte izlazi final? I dalje vagam da li uzimati desktop ili ne Za sad sam samo isplanirao monitor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Mislim da sam juce cuo da je Timm Willits pominjao nesto fazon 5 MESECI ove beta zajebancije..... tokom kojih ce da poliraju samu igru, servere etc.... Super je sto in-game mozes da otvoris chat prozor i iskucas direkt developerima stagod, prijavis bag, bacis hejt etc... :) Ja kontam negde do kraja septembra da ce ga izdati... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Jel ima jos neko problem sa Bethesda launcherom? Samo crno nista ne vidim. Upadoh u betu a ne mogu digram. Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 ugasis ceo klijent, ukljucis ponovo.... to je meni upalilo.... jer su apdejtovali isti jbg... a ako pokusavas juce i danas to onda nece da moze, tek od sutra popodne pustaju servere u rad iznova, trenutno je pauza radi analize ponasanja servera pod full opterecenjem i priprema istih za duplo veci broj igraca.... i taok u iteracijama sve do open bete kada ce da usledi jeziv overload servera, sto oni zele da docekaju spremni offc... :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilgrim_3 Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Ne mogu da verujem koga sam sve video ovde, HIGHLY, ZEROQL, dajte ljudi nemojte se zajebavati dodajte me u sve moguće friends. Mita pilgrim iz G-a ovde nisam vas video 10000 godina. Alo ZeroQL pozdravlja te Makie :) Gde mi je SNAKE ? Jel i on ovde ... heheh Quote Mita, Pilgrim, G klan, KGB klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 haha, ladno Mita Ne igram ja još, nemam ni betu, nemam ni komp :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 ali je dobra volja tu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 samo ono naše, Laki! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 ste na nekom discordu ili nesto pilgrime? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 (edited) 23 hours ago, fatboy said: ugasis ceo klijent, ukljucis ponovo.... to je meni upalilo.... jer su apdejtovali isti jbg... a ako pokusavas juce i danas to onda nece da moze, tek od sutra popodne pustaju servere u rad iznova, trenutno je pauza radi analize ponasanja servera pod full opterecenjem i priprema istih za duplo veci broj igraca.... i taok u iteracijama sve do open bete kada ce da usledi jeziv overload servera, sto oni zele da docekaju spremni offc... :D Proradilo posle updatea. Sad cekam da prorade ti serveri pa da peglam veceras. Edited April 13, 2017 by modjo Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 jel prodaje neko od vas ili zna nekog ko prodaje ili ima neki sajt gde je sigurica kupiti beta kljuc? pm plz I hunger for battle... Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilgrim_3 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 On 4/13/2017 at 11:48 AM, ZeRoQL said: ste na nekom discordu ili nesto pilgrime? Zero na Teamspeaku smo : ) mi smo oldfashion On 4/12/2017 at 4:06 PM, Highl1 said: haha, ladno Mita Ne igram ja još, nemam ni betu, nemam ni komp :) Hehehe dok se snađem sa ovim forumom sve sam zaboravio kako ide lol, imao sam ja sigurno 3-4 soma postova ovde kad sam bio mali hehehh PERO care nisam te čuo ni video 10000 god ;) Quote Mita, Pilgrim, G klan, KGB klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Gotov drugi talas closed bete, treci sledi opet narednog cetvrtka od 18h pa sve do nedelje u isto vreme.... i nakon toga kapiram da je mala pauza pa da pustaju konacno i open betu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Ajde i ta open beta pa da pikamo svi zajedno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Ja sam dobio kljuc u petak vece ali kao za baksuz nisam bio ceo vikend tu tako da sam samo to u petak igrao 2-3 sata. U sustini mi je gotivno sto je dosta brzo, malo mi je manje gotivno sto je mega sareno ali mislim da ima potencijala. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Чек бре, јел то не успорава када се нагло стрејфује у страну, тј. сада је кретња као у UT, Warsaw и сличним играма? F A I L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts