Coyote Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 (edited) Zbog prevelikog interesovanja (ko ispali ima malu pisu!), organizujemo jos jedno RUR Dota 2 druzenjeSvi su pozvani, samo se javite da odokativno znamo ko ce doci :) Imamo i TS (TeamSpeak) obezbedjen, pa ako niste do sada instalirajte ga!Zagarantovano druzenje, kao i prethodnih nekoliko druzenja, ponesite svoje grickalice i nesto za pice :PDodjite da vidite hocemo li uspeti da porazimo Mladena, da li ce Lucky uspeti da obori sopstveni rekord u broju ubijenih couriera u jednoj partiji (koji iznosi dva, mislim)!Obavezno u Doti kucajte /channeljoin klanrur da se ne jurim po steamu!Dakle u 20h Dota 2 za RURare, bice i prenos na KlanRUR twitch kanalu, http://www.twitch.tv/klanrur Edited March 4, 2016 by Coyote 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Ja idem na fest mislim baš u 20h, ali ako potraje duže, eto mene!Dodjite da vidite hocemo li uspeti da porazimo Mladena, da li ce Lucky uspeti da obori sopstveni rekord u broju ubijenih couriera u jednoj partiji (koji iznosi dva, mislim)!jurimo tri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Ja sam zauzet u nedelju :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 4, 2016 Author Report Share Posted March 4, 2016 Ja sam zauzet u nedelju :(cuo sam da ce ti net savrseno raditi u nedelju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Ja bih mogao opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Ja sam zauzet u nedelju :(cuo sam da ce ti net savrseno raditi u nedelju Ne znam, juče su dolazili iz radijusa, al' nisam bio kod kuće, te su se matorci zajebavali sa njima.Videću večeras da li je njihova intervencija urodila plodom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Moze moze.. Igramo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Nemoj da se brines Laki, trebace nam samo izmedju 30min i 1h da se skupimo :D 1 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 uf dobro je! :) ovoga puta donosim bolji komp da mogu makar da gledam lepu grafiku dok čekam da se respawnujem!šalu na stranu, koliko me posle HotS baguje Dota, ne mogu da opišem. Sve mi je ok da se prilagodim, osim što treba "pola godine" da stigneš negde u odnosu na hots mape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 U nedelju tesko da cu moci. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Ocemo onda da odlozimo za neki drugi dan? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Ocemo onda da odlozimo za neki drugi dan?Uglavnom su svi slobodni u nedelju, i meni nedelja najvise odgovara.Mada ako se promeni termin nek napise neko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Uf sad bih instalirao samo zbog ovog Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Haha, bojim se da ovoga puta necu prisustvovati, 4 sata pauza zbog 2 partije, stvarno nije worth it:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Za to vreme moze da upadne u gejm sa Dendijem lol Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 4, 2016 Author Report Share Posted March 4, 2016 Ako se okupimo igracemo, ako se ne okupimo odlazemo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Za to vreme moze da upadne u gejm sa Dendijem lollel, the butthurt continues Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Ako se okupimo igracemo, ako se ne okupimo odlazemo :DProsto i jednostavno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 ako nista drugo barem cu da vas pratim na twitchu 1 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 e ja sam skapirao da je taj fest u 22h zapravo, tako da sam tu u 20h ali isto tako ako ne krenemo pre 20:30h ne smem ni da počinjem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Mogu i ja da upadnem ako vam fali igrac, ali nemam teamspeak/mikrofon setapovan. Idle cu u channelu pa zovite ako vas nema 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 6, 2016 Author Report Share Posted March 6, 2016 LOBBY: RURPASS: 1233 +4 ajde ljudi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Ajmo ajmoooooo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 +2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 6, 2016 Author Report Share Posted March 6, 2016 +1 AJDEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts