Popular Post prota_ Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 što kaže tukidid, što sam matoriji to mi brže prolaze. prošla nam je bila ovakva: http://forum.klanrur.rs/topic/234937259-summa-summarum-2014/znate dril, ko je voljan par pozitivnih i par negativnih stvari iz ove godine. možete i planove za sledeću slobodno. što se mene tiče, ova godina mi je bila kratka+ dao gas na faksu, sredio velik deo ispita što sam preneo+ bio na skijanju sa ekipom ae+ bio na moru sa ekipom ae+ trenirao koliko se trenirati moglo+ smanjio rejv i sve što ide uz njega, sad samo na odabrane žurkice i to skoro turistički+ bilo je i žena + svi živi i koliko toliko zdravi+ boli me kurac+ naši momci igrali odličan basket i ove godine- pljuuuuuuuugeeeeeee- realno, mogao sam i više da treniram nego jebiga- nisam očistio ispita koliko sam morao i prelilo se sve i u petu godinu- zdravlje maaalo trokira- onaj poraz od litvanaca u polufinalu sam jedva preživeo od planova za sledeću godinu da batalim pljuge i kupim golfa ae vi 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post towerrr Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 (edited) + iscistio i drugu godinu, sada sam u zavrsnoj, diplomiracu naredni septembar (diplomirani pravnik je-bo-te)+ upoznao curu, evo nas skupa 9 meseci+ bio na moru sa curom i ekipom+ uzeo stipendiju+ uzimam brand new ford fiestu za jedan mesec ae+ vise dobrih provoda+ novu godinu cu da slavim u milano sa curom ae+ smanjio jebena dota na 1-2 gejma u toku dana AE - prekinuo do narednju godinu da vezbam u teretanu- nisam vezbao u teretanu onoliko koliko sam hteo- mora da pripazim na stres i nervoze, imam hiperaktivnost na jedan zalistok u srcu- nisam igrao fudbal, skoro pa ic kroz celu godinu - nisam usovrsio sprski jos uvek!!!1 planove za 2016 - da diplomiram, upisem master, apsolventsku ekskurziju u majPOE Edited December 23, 2015 by towerrr 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Demian Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 Bas razmisljam na ovu temu zadnjih dana. Ne ponovila se ovakva vise nikad. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post _Gotti_ Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 (edited) izgubio devojkudobio aritmiju Edited December 23, 2015 by _Gotti_ 3 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post G!!! Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 + dobio drugu devojicu \o/+ posao nekako gura pored svog shitstorma u privredi, nabacili nekih masina doduse polovnih+ basket u kontinuitetu+ mimo zglobova i kolena zdravlje moje i mojih odlicno+ druzio se, zezao se, e da usavrsili proizvodnju rakije kupovinom masine za vadjenje kospe! + posadili 1200 novih sljivki - firma je mnogo manje napredovala od ocekivanog- nisam nigde putovao- drustvo se dodatno rasipa odlaskom iz srbije plus svi rade kao crnci i svi su jebeno depresivniPlanovi- da trece bude musko! Poz 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Atomic Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 + bio na moru nakon 6 godina+ sa devojkom sve bolje i bolje+- smršao 12 kila i tu se zaustavio umesto da nastavim jer sam govedo- nisam dao poslednjih 5 ispita na faksu jer sam lenj, a i govedo.- poslednjih mesec i po dana nisam izašao iz kuće jer imam neku random virusnu upalu pluća, al' dovoljno da mi sjebe utisak o godini- trulim na poslu jer je mogućnost napredovanja 0. Planovi za 2016.Više fizičke aktivnosti, da se spustim bar ispod 100kg.Da dam jebene ispite.Da zaprosim devojku. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ПУТИН Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 (edited) + zaprosio devojku+ saznao da cu da postanem cale u avgustu pre neki dan dosta za ovu godinu. Edited December 23, 2015 by ПУТИН 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 +posao+devojka -nisam bio na moru-ne treniram dovoljno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 + posle godinu dana u firmi, odlucio da ne produzim ugovor i potpuno se posvetim frilensingu+ 7-8 dana kasnije zaradio celu mesecnu platu za 4 dana posla i osecao se kao bog (sto me je jos vise udaljilo od "branja pamuka")+ ove godine prvi put u isao Grcku na more i bas se fino proveo+ kupio novi komp+ pocinjem da zivim sa devojkom za par dana+ devojka nasla posao pa nije vise depresivna kao ranije (sto mi je u nekim trenucima do jaja smetalo i nisam znao sta da radim)- nisam dovoljno putovao- ugojio sam se- nisam usao u zgradu fakulteta godinu dana, a ostalo je malo ispita- dugo nisam otisao kuci- jos uvek nisam krenuo u teretanu jer sam stoka-+ imam blagu frku sto vise necu ziveti sa burazerom (ali se istovremeno i radujem)Planovi za 2016:• da na prolece odem u Rim i generalno banem negde van zemlje kad se za to ukaze prilika• da kupim neku besnu graficku i odigram sve igrice koje sam propustio u poslednjih par godina• da napredujem profesionalno (sto se znanja/iskustva tice) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 + Kupio novi auto+ Bio na moru posle 2 godine i dosta putovao+ Smanjio kladjenje na 2,3 tiketa mesecno, a rulet nisam upalio cele godine+ Nasao normalan posao+ Dosta se smanjile tenzije izmedju mene i mojih+ Ocistio trecu i upisao cetvrtu godinu+ Zdravlje, osim operacije urasle dlake na dupetu, je dobro+ Pocela da mi se stvara navika da treniram+ Burazer se ozenio+ Moji kuci takodje zivi i zdravi, keva dobila unapredjenje na poslu+ Smanjio sve sto ide uz rejv kao sto bi Prota rekao ( iako nisam isao na rejvove :) ) - Jebem mame koliko pusim, dve pakle dnevno- Sporazumno se razisao sa devojkom posle 2 godine- Imam osecaj da sam ove godine bacio pare za skolarinu jer nisam nista polozio u ovom roku- Bas slabo izlazim- Operisao gore navedenu dlaku- Najverovatnije cu opet biti gajbi za novu- Ugojio se 15kg- Dobio 3 godine uslovne 1 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 ove 3 godine uslovne si trebao da stavis pod pljus. jerbo, mardelj je ipak mardelj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 + zaprosio devojku+ saznao da cu da postanem cale u avgustu pre neki dan dosta za ovu godinu.zvidim ti Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 ove 3 godine uslovne si trebao da stavis pod pljus. jerbo, mardelj je ipak mardelj.To jeste, ali ipak za ovo delo je praksa da ide uslov tako da se nisam ni plasio da cu lezati. Da je ostalo delo zbog kog sam priveden, e to bi vec bila druga prica. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 - zdravlje otišlo u kurac, poslalo razglednicu, razmišlja da iznajmi gajbu- posao smara ali je ok plaćen i ljudi su korektni, žaliti se za 2/3 je nezahvalni skot level 9000, ne mogu ni da prelomim da odem i to me frustrira neizmerno- fax 0, zapravo -57 jer sam morao da upisujem opet i podnosim molbe za priznavanje bodova, tako da kad se sravne akreditacije ostaće mi više ispita do kraja nego pre 5 godina - profesionalno usavršavanje 0- fizička aktivnost 0- ždranje, kafa, premalo spavanja, kafa, ždranje- letovao-2 opet letovao u Crnoj Gori- klinci bolesni poslednjih 2 meseca, inhalacije i noćne arije magarećeg kašlja naizmenično- igrao se možda 2% koliko sam hteo a koliko zapravo nisam mogao od umora+ pročitao gomilu knjiga (fala za preporuke drugarima sa fantasy topica)+ Koliko god da je sve u kurcu ništa nije hronično+ 2016. će biti još gora pa ću se 2015. sećati kao ne tako usrane valjdasuma sumarum : Shekk rolla natural 1 dan za danom i čeka dan kad će da se naspava a da ga ništa ne boli. Crkni godino da ti Ceca peva na sahrani... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 + devojka već godinu dana (prota can confirm!)+ bio u Amsterdamu, umro sam posle toga+ rejvovao dosta i sve što ide uz to+ sajt i projekat koji sam pokrenuo još davno je počeo napokon neke pare da donosi - nisam bio na moru x godina- od posla ništa- ugojio se više nego što je trebalo- treninga nema- hoću da se iselim ali sam bednik sng Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2015 Author Report Share Posted December 23, 2015 potvrđujemšeki, i dalje si omiljeni golman rura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 (edited) + smanjio rejv i sve što ide uz njega, sad samo na odabrane žurkice i to skoro turistički pls Edited December 23, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2015 Author Report Share Posted December 23, 2015 D: fot the record to je od prošle godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted December 23, 2015 Popular Post Report Share Posted December 23, 2015 Ubedljivo najjaca godina do sad, najgora stvar sto sam slomio vilicu, najbolja sto je to povuklo milion legendarnih stvari sa sobom koje nisu prestale sto bi rekli, seks droga Bodiroga ! 3 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 (edited) 2015THE YEAR OF PROPO, ALI SAMO NAPRED U 2016 I WILL BE REBARN Edited December 24, 2015 by nikita_ 2 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Ne znam sta da napisem. Bojim se da ako napisem, da cu da se ureknem na 100 godina zla i posasti. +dete krenulo u prvi razred i za sada je jos uvek ziv+proveo vreme sa rodbinom sa kojom se dugo nisam video ni druzio i super nam bilo+nisam se udebljao+vodio dete i zenu u ameriku, kupio nova kola, sajt skocio 5 puta u odnosu na proslu godinu- i pored lekova imao aritimije zbog stresa- nisam smrsao- sa jako malo ljudi sam se druzio- navukao se na hearthstone k'o budala na kredit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted December 24, 2015 Popular Post Report Share Posted December 24, 2015 jako dobra godina za mene, ništa spektakularno, jednostavno se stvari odvijaju onako kako je očekivano.ako moram da izdvojim par stvari:+ odvojio se od roditelja+ fizički se aktivirao+ dosta ćešće nabadam freelance posliće pa mi to dođe kao neočekivani dodatakod minusa ništa, idemo dalje. 9 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Mogu da podelim ovu godinu na tri dela, a pošto ne bih da baš pišem o tome, podeliću u tri pesme! Bilo je dosta do jaja stvari, ali i loših ofc. 1. YOLO deo, jan-apr 2. Period nerealne bleje maj - sep 3. Period okt - dec. RL je udario jako sa svih strana, toliko jako da sam mislio da ću da odlepim. U početku tolika depra da nisam ništa radio, ali sam se izvukao nekako i zapravo počeo do jaja da se cimam, više nego ikad. 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 +napredovao na poslu +konacno se vratio u svoj grad , pobegao iz onog beogradskog sivila/ludila+otisao na more posle 10godina i proputovao jevropom taman onoliko koliko sam imao vremena +aktivirao se ponovo fizicki basket , razgibavanja razna, setnje +poceo zdravije da se hranim i malo doterao stomak :) -par pehova , nakon toliko toga prodjenog u zivotu, opet sam dopustio sebi da napravim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted December 24, 2015 Popular Post Report Share Posted December 24, 2015 (edited) + prva godina gde zapravo i mogu nesto da stavim u ovaj topik, ali sad bas necu- trebao sam da pisem na ovom topiku i proslih 5 godina Edited December 24, 2015 by rejven 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts