alfa Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) min deset razlike deremo gamad Edited September 18, 2015 by alfa 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Jebacemo ihMada ih gotivim vise od ostalih, posto su prava kosarkaska nacija, kao i mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Jeboali su nsa....dajte ikone... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Dajte kandilo kako ide lose nam se pise :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post moyo Posted September 18, 2015 Popular Post Report Share Posted September 18, 2015 Podrska iz tudjine 5 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Stegli ovi odbranu, a nama se skratila rukica... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 meni je prosto neverovatno da profesionalni kosarkas, i to plej, moze da ima ovoliko ocajan sut. pricam o markovicu naravno koji sutira gotovo dva airballa sa otvorenih pozicija Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 moze da se dise Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) odbrana nam je kurac, sreca pa smo se malo pokupili u napadu pred poluvreme...a ovi erbolovi i 2 rampe u jednom napadu raduljici lol...ajmo sad samo jako! Edited September 18, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Dosta plakanja. Kao da niste navikli celo kroz celo prvenstvo da se prvo poluvreme baca u vodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) Ja reko bar da se smirim da vidim ovu pizdu na rtsu ono ovaj retard strajnic Edit i simonovicu svaka cast na odbrani ali igra previse minuta s obzirom koliko je beskoristan u napadu Edited September 18, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Dajte ikonu neku jbt..... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 slicna utakmica kao ona sa nemackom,samo neka ima isti kraj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Ja jebeno ne verujem. Sudije su u nekoliko navrata pokazali kolika su govna a mi smo silili i divljali bespotrebno umesto da smo isli na misice kad je tekma vec krenula tako. Zabodi jebeni lakat, digni koleno u facu na ulazu, dobij licnu u napadu ali ga jebeno otresi. Ne bih da zvucim kao neko ko upire prst ali brate Bjelica je usro veceras u igri 1 na 1 da nema dalje. Nadam se da nam se vise nikad nice ponoviti ovakva utakmica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Jebiga baš. Loša igra, loš procenat šuta, bogdanović se uplašio kad nije trebalo i to je to. Nema veze, gotivni su i dalje, biće to dobro. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Svaki put kada je trebalo odigrati pametno i lagano prelomiti, srljalo se u grešku.O šutu za tri da ne pričam.Tako se ne dobijaju ni slabije ekipe od Litvanije.Šteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Biće mnogo bolje sledeći put. Samo se ne sećam kad sam se toliko istrošio emotivno... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 mnogo smo lose odigrali + kriminalne sudije,onaj "faul" bogdanovica a nisam skoro video cistiju blokadu,bas je dobro poklopio loptu,igrali smo njihovu igru i izgubili jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 gnev Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Forsiran šut za 3 poena, previše forsiran. Malo skokova i u odbrani i u napadu i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 imali smo 5 prilika da odigramo ozbiljno i prelomimo i toliko puta smo se i izglupirali. no comment za bogdanovica na kraju Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) Bogdanović je bože me sačuvaj, da ga ne pozove čovek više u repku. Litvanci su od početka nametnuli svoj tempo igranja, sporo, tvrdo i malo poena, a naši se pogubili i to je to... Edited September 18, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 u al sam popizdeo ali ajde svaka cast nashima, i polufinale je uspeh niko osim teodosica nije imao muda da se proslavi,a mogao je najgora utakmica na turniru .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tOMABRE Posted September 18, 2015 Popular Post Report Share Posted September 18, 2015 Ma jeste, decko od 21 godine nema pravo na gresku i losu utakmicu. Ajde ne serite. Odigrali smo najgoru utakmicu, oni su izuzetno agresivnu odbranu. Bez dominantnog centra resenje je bio sut koji nas nikako nije isao. Jbg bice bolje sledeci put. Jos jednom dokazujemo kakvi smo ljudi, juce su bili Bogovi, danas su picke i treba ih izbaciti iz repke, rofl. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Meni nije jasan onaj Raduljica, decko kao a je retardiran ponekad. A o forsiraju suta, umesto da se ide na ulaz i igru pod kosem u situaciji kad oni imaju 5 timskim faulova, a mi nijedan stvarno nemam sta da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts