Popular Post Doca Posted September 24, 2015 Popular Post Report Share Posted September 24, 2015 razumite ih ljudi, oni su zadojeni pričama da su avangarda, večiti opozicionari i da se razlikuju od nas cigana te je prosto nemoguće da imaju neprijatelja u svojim redovima.pričekajmo ližra da dođe sa pravim informacijama i brojkama 3 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 ja ti vec pricam da je anderleht tako u belgiji izgubio titulu a ti i dalje o tome kako ce prvi sigurno biti prvi lol :Da ti poredis belgijsku i nasu ligu lol :Du ovom trenutku imaju bar 5 ujednacenih ekipa dok je kod nas jedna dominantna(heheee) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 milinkovic koji u trenutku kad jurimo gol i u potpunoj ofanzivi menja abubakara i bozinova za ilica i dzigija. gledam jebenog ninkovica i molim boga da me jednom razuveri, ali ne, decko ulazi u igru i ne moze jedan pas da ubode. ali bitno je da posle meca likovi koji ni ne gledaju utakmice dodju da prozivaju babovica sta god se desavalo na terenu jer je to zicer kao, a babovic uz zivkovica najbolji igrac tu.sto se tice zvezde ja samo i dalje ne mogu da progutam one licence u pet do 12 sa dugom od ne znam koliko, ne znam koliki porez isplacen dok je racun u blokadi, dovodjenje 10 igraca, gasprom koji ulece neku sumanutu kintu u rupu bez dna, zbog koga? terzic koji kaze kako je dug smanjen za 10 miliona Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 mi smo smesni i zalosni u isto vreme.Hohstapleraj koji je prosao kroz zvezdu poslednjih 20ak godina zasluzuje visgodisnju robiju.A sad da su ti isti hohstapleri unstili i partizan,ma sigurno jesu. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Siguran pokazatelj da je Carlito u pravi je činjenica da Partizan niže uspeh za uspehom u slavnim evropim takmičenjima gde zvezdaško-udbaško-demonski lobi ne može da dopre. Tek kada je takmičenje reuglarno može da se vidi pun sjaj Božinova, Fabricija i jedne od najvećih legendi sprskog i evropskog sprota Saše Ilića. Mislim da je svima jasno da dok zvezdina hohštaplerko mafijaška klika na čelu sa Čovićem ne bude uhapšena, našem sportu neće biti bolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted September 24, 2015 Popular Post Report Share Posted September 24, 2015 Opusteno ljudi sta se uzbudjavate, nisu krivi igraci vec ovaj preko sposobni trener partizanski Murinjo Cim njega smene situacija se menja, partizan nize pobede, dolazi na -5 do kraja godine, gubi sve utakmice u ligi evrope sa jednim remijem, krece zvezdino prolece po 75. put, partizan pobedjuje u derbiju u aprilu sa 1:0 golom abubakara u prvom poluvremenu iz solo akcije naravno, neizvesno do kraja sampionata, zvezda remi u pretposlednjem kolu, poslednjem gubi, partizan osvaja, zvezda prica bari prvaci sveta namestaljka cia bia zeljko samardzic i tole, partizan rasprodaje ceo tim zvezda gubi licencu, terzic se vraca na presto kurac za vitju i ajmo jovo nanovo 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Babović... šta priča ovaj Vlada? :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 25, 2015 Author Report Share Posted September 25, 2015 Sa Balazicem, Cirkovicem i Fabriciom kao jedinim stoperima, tesko da moze bilo sta da se uradi i u domacem prvenstvu. Trener je panjina, Adis je lmao, Saponjic jako mlad, Babovic lmao...Legle su solidne pare od LE prosle godine, transfera, Mitrovica...uprava je potrosila smesno malo para od toga da pojaca pozicije u timu koje su vidno jako slabe. Coko, ne vidim odakle povoda za taj optimizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Odlična partija Babovića, gol i asistencija. Razbijen autobus Voždovca i rutinska pobeda! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 vlado je l' možeš da progutaš? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 sta da proguta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Ko o cemu...https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/12010710_1043993135660977_7980287602927949421_o.jpg Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Sto se ne ponosis ovim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 ja nikad nisam osporavao ni jedan zvezdin uspeh, kao prvo. volim fudbal pre svega, a onda navijam za partizan. eventualno celsi. ne mrzim cigane i ne radujem se njihovim neuspesima. naprotiv.medjutim, u poslednje vreme nasu zemlju je okupirala balkanska verzija ISIS-a, koja razjebava i ovo malo rusevina sto je ostalo u njoj. politika se uvek mesala u sport, ali mislim da je ovo sto se poslednjih godina desava preslo sve dosadasnje granice. imali ste ranije dzaju i cveleta, mi zeku i bjekovica. apAsolutno nikakve razlike nema, metod i nacin rada isti. postojala su dva, koliko-toliko, suverena entiteta u komsliluku, jedan pod zastitom vojske a drugi murije. onda kad je sve to puklo, pod naletom novog demoktratskog poretka, pojedine politicke stranke su napravila uporista u nasim najvecim klubovima (jeste, mirko marjanovic, pa ivica dacic sa sve ruzicem i ostalim govnima. mi smo imali djuru frizuru koji je uzeo 6. titula i jednom smo pod njim tresli musemu. sad bih ga od blata pravio. i od toga me sramota. bas kao sto me je bilo sramota svih ovih godina svih tih alkoholisanih kreatura koje su smenjivale u lozi, pokusavajuci da obezvrede svaki huk sa tribina i pljesak dlanovima.). sto se tice vas, tu su se stvari malo brze menjale. evo, sad sam cuo da ce klub preuzeti kristijan golubovic, samo da izadje sa farme. a to ce da se desi kada izjebe staniju. negde oko 12-og kola.e, onda je je stvar u svoje ruke uzeo vucic, sa covicem, da srede stvar. sredili su stvar, stavili su zvezdu u dzak, pa u gepek, pa je onda skeledzija prevezao tovar preko save, pa vratio nazad i istresao negde oko zeleznika. u svom tom metezu, zagubilo se nekih 50-ak miliona evra. nema veze. a mlada je dobila novo prezime, adresu i novog muza. postala je seljacka mlada. nema vise ni ljutice, a bogami ni bogdana. mada, ni to nije bitno.vasem novom vodji, ni to nije bilo dosta, pa je resio da isti kljuc primeni i na nas grobare. dokazan i proveren sistem, kojim je satro sve svoje moguce politicke konkurente za vjek i vjekova. dzak metoda, pogadjate. dzak pronadjen pored kontejnera, jedan u pancevu , a jedan u zelezniku. kapiram da svi vi kojima su puna usta zvezde mozete da uocite simptomaticnosti i podudaranja. razjebali su kosarkaski klub prvo. nije ga dule sjebao, niti njegovi rezultati. pa nismo bre mi svi ovce. jeste covek bolestan, i verovatno se sve to odrazilo i na njegovu psihu i vreme je da se skloni odatle. sve to stoji. ali kapiram da ni vama, koji ste cigani i lozite se na basket, nije bas psiha u vinklu od decenijskog jebanja koje vam je priredjivala ta ista svinja debela. on se i razboleo od seksa, zapravo. toliko vas je jebao dugo, da se razboleo nacisto lol. salu na stranu, u fk partizan je picousti nagurao svoje pione, ove radnike obezbedjenja iz kafana i sa splavova sirom zemlje, posto nas sad takvi vode uglavnom. to je nasa uprava. i ono crveno govno sa tompusom. a onda cete vi da mi pricate o bozinovu, milinkovicu kome je krajni domet kolubara iz lazarevca i nekim slicnim stvarima. o radu, vozdovcu i sl? pa kako vas nije sramota? mozete da napravite rezultat jedino ako sve ukinete zabranite i izbrisete. pa igraci vam nisu imali sta da jedu bre ej?! nisu imali sampon u kesici od deset dinara da se operu posle treninga. a vas na severu 15 iljada, sila bozija. pa kako vas bre nije sramota silo bozija?i da ludilo bude jos vece, predsednik kluba vaseg velikog postane zvezdan terzic, i vi se opet javljate bez blama i pricate o tome kako ste vi klub, i kao imate tim, kidate nas na derbiju i sl. uzecete titulu opet, a necete ni do zeleznika stici sa njom javice vam da se ne radujete mnogo, jer cemo mi igrati kvalifikacije za ls umesto vas. ili javor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 rl;dr ofcsustina je: JEBI GROBARE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 znaci velike vodja je usao u partizan.Sta vas briga zabosce titulu za vas.VEc je krenuo,danas je sjebao Vozdovac. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 karlito tebre, sada sam i procitao tvoj post, nadam se samo da si pusio kvalitetnu vuju, u suprotnom...matoreeeee.... lecenje pod hitno! onako, drugarski savet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Гробарска психа је чудо. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 vi ste jos ludji sto ste citali toliko dug post :D,btw,dosudjeni penal danas cist kao suza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Sto se ne ponosis ovim?https://www.youtube.com/watch?v=LUgIVLA26Hw Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 @carlito - zaboravio si da spomeneš decu iz zvečanske koja nemaju da jedu a daje se zvezdi GASI BRE USTAŠKO-VOJNIČKI KLUB 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Opušteno Romi, sad će Ćoki u FK, pa ima da kupi ciganski grb i da promeni ime BASK-a u CZV Beograd i dugovi će nestati!CZV Beograd, Careva Ćuprija! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 zanimljiv video 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts