Komek Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Drugari, došlo leto pa sam se prisetio kako je kada držim laptop u krilu na ovu vrućinu. Je l' ima neko neka iskustva, vidim da ima raznih od 1k do 6k... Je l' može neko da podeli iskustvo ili savet? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Oni sa "mrezastim" postoljem na koje mozes da pomeras ventilatore su kul, mada nemam iskustva sa drugim tipovima. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Vidiš, to i mene interesuje u principu, a kapiram da ne može da škodi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 zar nemaš ti mac neki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Ja sam jedno vreme koristio neki Logitech koji sa donje strane ima kao neki jastuk, nikad bolja stvar za tebe kao korisnika, za laptop nemam pojma kako je sa strane hlađenja. A imao sam Cooler Master neki jedno vreme ali mi je služio više da mi izdigne laptop na stolu malo i sa te strane je stvarno bio kul, čini se i da je doprinosio hlađenju ali opet, nisam siguran kakvi su rezultati toga u praksi i da li ih uopšte ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 koristim kuler master za lap, za hladjenje i izdizanje na stolu i to je do jaja varijanta ima kuler master i za krilo nesto u ovom fazonu http://www.coolermaster.com/product/Lines/laptops_and_ultrabooks/ mada u glavnom ne koristim laptop na krilu, jedino sto su malo skuplja ta njihova resenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 zar nemaš ti mac neki? Da, ali kevi bih da uzmem posto tripujem da u nekom paralelnom univerzumu moze da produzi radni vek laptopa (pa stoga i pitam), ali ne bih bas nikolasijev savet za pregrijavanje racunara da koristim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 sta fali ekstremnom hladjenju Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Mogu da biram ili ventilator ili kuler za lap :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 uvek im izadje tebi nikad a? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts