alfa Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 kakvi pajseri... ladno nisu organizovali da se igra u Ubu, tamo vas najviše ima Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Smiri se. Nije Radonja vredan tvojih živaca (a ni basket generalno). Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 I SA TRINKIJERIJEM I SA PASKVALOM!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 dajte izvor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 http://mondo.rs/a878380/Sport/Kosarka/Nebojsa-Covic-podrzao-Radonjica.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 vitjy now: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Vićo, smiri se Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted February 25, 2016 Popular Post Report Share Posted February 25, 2016 zagovnavaš topic sa glupim postovima. Znamo da je Radonja debil, ali ono, molim te potrudi se da se svaki post ne svodi na jebanje majke njemu i Ćokiju 5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 dobijamo, bikoz dis iz radonja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted February 25, 2016 Popular Post Report Share Posted February 25, 2016 sad ce da se pojaca pisanje po Hari Kejnu narednih dana :DDDDDDD 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Panata dobila Fener, seems legit :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Da, bas nije moralo... ali sa druge strane Darusafaka je dobila Unikahu...Mi ako sutra pobedimo, uzasno smo blizu plasmana u playoff, jer cemo cemo imati 2 pobede vise od Efesa + bolji medjusobni skor.(samo da dobijemo vise od 1 razlike).Inace, bas ne znam sta da mislim za sutra, bukvalno nemam nikakav predosecaj, valjda zbog toliko novih elemenata na sve strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 dobijate lagano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Kako treba ovim sudijama neko zube da izbije posle tekme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 uf jebote, muka za gledanjeradonja>duda confirmed 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 koliko samo jebemo :)posebno mi je drago zbog najblizih drugara, koji su svi redom teski grobari, koji su prvo pricali da nema jedan procenat sanse da prodjemo prvu fazu takmicenja a posle, kada smo usli u top16, da cemo imati max dve pobede i to kod kuce :)) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 glupi grobari, šta drugo 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 e da smo dobili onu prvu efes.....LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted February 27, 2016 Popular Post Report Share Posted February 27, 2016 Vica nesrecan sto smo dobili jer ne moze da vredja Radonju sada :( 5 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 ali nisi ni napisao da je uradio nešto dobro. Npr juče vodjenje tekme u drugom poluvremenu, i postava sa kojom je odigrao poslednju (bez igrača koji su najskuplji, Kinsi, Miler i sl) i završio tekmu je za respect. Ja ga ne obožavam, neću zaboraviti Laktaše, Cibonu u Areni, Efes i Strazbur (protiv Darušafake nije on promašio dva bacanja umesto Cirbesa), ali imao je dobre tekme (plejof ABA, Rusi u Beogradu, Real, Bajern obe, Pao i Efes sada), i mislim da polako napreduje 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Ja stvarno mislim da on dobro radi, rekoh vec jednom, mislim da napreduje u svakom segmentu i da sto je mnogo bitnije, igraci napreduju kod njega, cak je ONOMAD trazio tajmaut da prekine seriju :D Za te pare i imajuci u vidu gomilu ex-strucnjaka poput Vlade Djurovica, stvarno mislim da je Radonja okej. I stvarno moramo da budemo svesni da je ovo tim koji igra daleko iznad mogucnosti, hteli mi da budemo realni ili ne, mislim izgubili smo MVP-a Evrolige, a dobili smo Cirbacu koji je za godinu dana postao to sto jeste, a cak je i Jovic postao asistendzija veci od Markusa, a realno ima facu dvocifrenog iqa. Ne mislim da je top trener, ali je vrlo korektan i za te pare koje radi, mislim da nema boljeg. Ali sve smo to prezvakali vec sto puta, tako da koga boli kurac, blizu smo top 8, bice pakao :D 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 HAHAHAHAHAHHHAHAHHA pa ovaj covek ce u lazi da zavrsi. Unistila mu Zvezda razum totalno :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=hj0cYKPXPXI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 čestitke komšinici. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Congradulations i vamahttps://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10268676_1088673941193501_697169339832568737_n.jpg?oh=4342fea9f2f6c504932b8eb732b258a0&oe=576837D5 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 ahahah...gradulateTo congratulate someone when you have little to no knowledge of their accomplishments. Or their names. Or English. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts