Shekk Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Leffe čepovi 2/1000. Na obrađenom uzorku od 2 ‰, pivo je pobedilo 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Leffe čepovi 2/1000. Na obrađenom uzorku od 2 ‰, pivo je pobedilo Jest vala, super je Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 prekjuce i dalje bio 12x Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 oho, dakle ovo jedno što je ostalo ne pijem do sledeceg promoa - samo gledam punu ladnu flajku, a pijem 365 blonde. Ovo je pobednički pro-tip! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted June 22, 2015 Popular Post Report Share Posted June 22, 2015 posle takovo kuvanog jela legne k'o kec na jedanaest 4 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 ja sam juče kupio leffe za 124rsd u tempu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Čemu Stella za 100 kad ima budvajzer za 75-85? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Pored Leffe-a pivo koje stvarno kida, Jelen i Niksicko tamno su mi najjaca piva kod nas. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 bio sam pre neki dan u samo pivu, u balkanskoj, popio sam neko pivo od preko osam posto i usro sam se od dva komada, predobro je jebeno! onako gorko, uuuuuuuuuuuuuuuf supernova pivo je u pitanju, sta god to znacilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 kabinet supernova? ono pivo sa voćem? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 ma jok, SuperNova IPA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Brewdog hardcore IPA sam probao u MinersPub-u , vrhunsko je al je 500 din 0.33,... Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Supernova je ipa pivo pivare kabinet i najjace pivo meni licno (u rangu cene do 300) Ja od dva kljucam ko kokoš i kupujem detetu igračke i pun sam optimizma kabinet supernova? ono pivo sa voćem? Nema voća, hmelj i tehnologija mu daju taj šmek. Valjda. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 http://kabinet.rs/work/supernova/ feso tebreks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Bogca mu, na terenu sam u balkanskoj, sad mi se pripila :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 mislimo na isto, mnogo mi je gorko to pivo. prilično sam siguran da stavljaju unutra aromu voća ili nešto slično, mada na sajtu ne piše konkretno iako pominju voće u opisu. i sad me zanima da li ima voća ili ne :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Najbolje kod nas trenutno po meni je Weihenstephan toceni u Zirafi i Memminger Kristallweizen gde god ima :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Ja provalio sto gorce meni bolje :)Ko nas kao srbija ili germany? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Ja provalio sto gorce meni bolje :) Ko nas kao srbija ili germany? Mislim u Srbiji :) Mada i u Nemackoj ja pijem samo Weihenstephan to mi nekako najbolje lezi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 kabinet pravi definitivno najbolja piva za sad na nasem trzistu, skupa su dosta ali i kvalitetna. pored supernove (nema preko 8, vec 6,8% alkohola), meni je i kabinet brka odlican. kaš isto pravi dobra piva, ali nisam siguran da su oni srpska craft pivara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Odličan je kaš, recimo između ryzen i supernove nema šanse da provalim razliku, iako tvrde i jedni i drugi da su razlicita. I melisa kabinetova je sjajna Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 (edited) Nema nikakvih voćnih dodataka, sve voćne i herbalne arome dolaze iz hmelja kog ima više u IPA pivima. (izuzetak na našem tržištu je Melisa od Kabineta u koji je dodavan matičnjak tokom kuvanja, i par saison piva kojima se dodaje voće) Supernova je meni najbolje pivo na domaćem tržištu iako umeju žestoko da variraju sa kvalitetom od ture do ture. Zmajksi Pale Ale i Porter iz Hrvatske su mi recimo za klasu bolji od Kabinetovih piva, mada njih nema na točenje kod nas. Najmanje će vas koštati eksperimentisanje u Majstoru za pivo u Žorža Klemensoa, bar što se tiče Kabinetovih piva na točenje, ali oni imaju samo dve točilice na kojima rotiraju šta im padne pod ruku od kabineta. Koga zanima više o procesu pravljenju piva od kuce, pm :) Edited June 22, 2015 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 (edited) Od skoro pušteni u prodaju u pivnicama. Odlična piva. FB: https://www.facebook.com/visibabapivo?fref=ts Edited June 22, 2015 by Veljok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 To su u principu kabinetova piva, sa maaalim izmenama, čak je i kuvano na Kabinet postrojenjima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts