Boyka Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Dajte par predloga za tablete koji su best-buy u svojim cenovnim kategorijama :-) Ekran od 7-8" Rezolucija manje-vise nebitna, jer ce se koristiti u poslovne svrhe Sto jaca baterija 3G, odnosno slot za SIM karticu 1GB RAM minimum Kao sto rekoh, bilo bi pozeljno bar 3 cenovna ranga ~15.000din ~20.000din ~25.000din. Unapred hvala Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Imam Lenovo A7-50 i zadovoljan sam, vukao sam ga po službenim putevima itd, s tim što nisam koristio SIM karticu (ima slot). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Nexus 7 ili ako imas volje da narucujes iz Kine mozes za nekih 120e da uzmes blesavo dobar tablet. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 ja probao teslu od 8" i iskreno za 125 eura uopće nije loše. mislim, lošije je od ipada, ali cena... evo ovaj sam probao, i ok mi je ekran i performanse. 5 min sam drndao http://www.winwin.rs/tablet-tablet-tesla-785-bk-7-85-ips-dc-intel-z2580-1gb-16gb-gps-bt-dualcam-android-4-2-1193137.html Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 28, 2015 Author Report Share Posted May 28, 2015 Ispravite me za Nexus 7, ali svi aktuelni modeli na IT Svetu su bez slota za SIM karticu. Lenovo A7-50 uzet u obzir, ali i A8-50, koji je kao Ivanov samo malo veću dijagonalu ima i jaču bateriju. A Tesle isto izgleda da nemaju SIM slot Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 N7 prvi model postoji u verzijama sa i bez SIM slota, verovatno je tako i kod druge generacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 (edited) Ne uzimaj Nexus 7 drugu generaciju. Svaki drugi model ima falican touch screen. Ja sam krv propišao da mi vrate pare nazad u Comtradu 6 meseci, pošto su ga 3x slali u servis (zahvaljujući starom zakonu o zaštiti potrošača) i servis naravno vraćaio uredjaj i rekao da mu ništa ne fali. Čak sam snimao video i radio touch test u aplikacijama za to gde se vidi da ekran poludi na multi touchu. https://www.youtube.com/watch?v=EgM5HZuzKN8 Edited May 28, 2015 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Ispravite me za Nexus 7, ali svi aktuelni modeli na IT Svetu su bez slota za SIM karticu. Lenovo A7-50 uzet u obzir, ali i A8-50, koji je kao Ivanov samo malo veću dijagonalu ima i jaču bateriju. A Tesle isto izgleda da nemaju SIM slot Izvini, nisam video zahtev za sim karticom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 (edited) Imam A8 50 lenovo, tu je oko 100e nov super je samo nema SIM :D Edited May 29, 2015 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 29, 2015 Author Report Share Posted May 29, 2015 (edited) Ti verovatno imaš Wi-Fi verziju :-)http://m.gsmarena.com/lenovo_a8_50_a5500-6281.php Available as: Lenovo A5500-F - Wi-Fi only (Mediatek MT8121) Lenovo A5500-H - Wi-Fi + 3G (Data only) Lenovo A5500-HV - Wi-Fi + 3G (Voice) Edited May 29, 2015 by Boyka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Preporuka za N7 (prva generacija). Imam ga već 2+god. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted June 9, 2015 Author Report Share Posted June 9, 2015 Izbor je pao na Lenovo A8-50, ali svi nasi distributeri imaju samo wi-fi verziju, tako da jos uvek nije nista kupljeno Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Pre 3-4 dana sam uzeo ovaj tablet, SIM verzija, u emmiju, proveri kod njih ako vec nisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 (edited) Meni je super tablet... ovaj mediatek SOC je bas brz (radi Hearthstone, znaju da padnu frejmovi ali je itekako igrivo) u normalnom radu nema nikakvih problema ... baterija mu nije jaca strana nazalost. Lenovo software malo smara ali nema punobloatwarea. Neke stvarno iritantne stvari ne mogu da se obrisu bez roota nazalost. Kitket je super, trenutno po meni je bolje da ima kitket nego lolipop. Najgora stvar na tabletu koja me mnogo iritira je materijal na poledjini koji je jako iritantan na dodir... prvih mesec dana dok se ne izlize posle je ok (ne ostaju vidljivi tragovi). Staklo tableta je malo vise udaljeno od ekrana . Uzimajuci u obzir cenu kod nas, ja sam zadovoljan :) Edited June 10, 2015 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Da ne otvaram novu temu. Jel ima neko nesto da preporuci u rangu Nexus 9 a da nije Apple proizvod? Tja Nexus 9 vidim uopste nema popularnost koju je 7 imao. Gledam nVidia shield ima isti chipset i bolje mogucnosti, ali kao da je nVidia odustala od njega i jako se tesko nalazi. NEgde sam video da Sonyh Z2 i Z3 imaju nekih ozbiljnih hardware-skih problema. Jel nema nista krsteno u tom rangu osim eventualno Samsunogovog Tab S? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Xiaomi Mi Pad 7.9 kao da su preslikali hardver nexusa 9 i izgled ipada. Nema GSM i GPS, ne znam koliko ti treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts