killYg0r Posted March 27 Report Share Posted March 27 25 minutes ago, Lucky said: ako će ti trebati garaža i šest meseci kasnije, navodno će do tad da završe i Vlajkovićevu garažu pa ćeš imati više mesta! mesečna pretplata je ok, ali moraš da vidiš da li ih imaju slobodnih i naravno nemaš garantovano mesto (pričam u ovoj garaži što je izgrađena ofc :)) a inače iz priče sa ljudima koji su po centru, većina se parkira van zone ili u plavoj zoni pa 'vata stanicu dve nešto do centra. alternativa da nabodeš period kad ljudi kreću na posao koji žive tu po centru, kad obično bude nešto više mesta i plaćaš dnevnu kartu 900din, tri dana nedeljno znači 10.800 mesečno. https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/5399382/parking-beograd-garaza.html Dobar info ali "krajem 2025. godine" : (( 10 minutes ago, oddball said: ili kupi motor/skuter 125ccm Kola volim srcem ali motore nikad u zivotu ne bih vozio. Cak i da je tako, gde bi njega ostavio tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 27 Report Share Posted March 27 4 minutes ago, killYg0r said: Kola volim srcem ali motore nikad u zivotu ne bih vozio. Cak i da je tako, gde bi njega ostavio tamo? bilo gde gde nece smetati pesacima. trotoara imas koliko hoces Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 27 Report Share Posted March 27 Vreme bre da postaneš neko mudo u tom ITu, dobiješ službeni auto i parkiraš na kompanijskom parkingu 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27 Report Share Posted March 27 U NCRu sam imao parking u garazi firme 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 27 Report Share Posted March 27 Ovo i mi postajemo woke? https://www.b92.net/zivot/aktuelno/8692/od-maja-kazne-za-neupotrebljavanje-rodno-senzitivnog-jezika-video/vest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28 Report Share Posted March 28 On 3/27/2024 at 4:51 PM, killYg0r said: Dobar info ali "krajem 2025. godine" : (( On 3/27/2024 at 4:37 PM, oddball said: e jbg, ja sam pogrešno pročitao da su rekli da ove godine završavaju 😞 to krajem 2025 Bog te pita šta će da bude. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28 Report Share Posted March 28 On 3/27/2024 at 5:13 PM, manson said: Ovo i mi postajemo woke? https://www.b92.net/zivot/aktuelno/8692/od-maja-kazne-za-neupotrebljavanje-rodno-senzitivnog-jezika-video/vest odavno je bila ova priča, ja sam mislio da je to već usvojeno davnih dana. izgleda još je u proceduri. malo je glupo kad se baš forsiraju reči neke koje nemaju veze sa životom, ali čisto da bi se održala forma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 29 Report Share Posted March 29 (edited) On 3/27/2024 at 5:12 PM, killYg0r said: U NCRu sam imao parking u garazi firme 😞 Taman si pobegao kad je NCR uveo obavezan rad iz kanca, čestitam! Edited March 29 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted March 29 Report Share Posted March 29 Jel imamo mi i dalje RUR majice topic @Lucky? 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 29 Report Share Posted March 29 mene vise interesuje RUR parking za nas revnosne clanove 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29 Report Share Posted March 29 13 minutes ago, shpanac said: Jel imamo mi i dalje RUR majice topic @Lucky? imamo! zavisi šta ti treba www.rekt.shop ima neki lager + prikaze majica ako ti je za pomoć, a nova sezona tek za jedno mesec dana! 4 minutes ago, oddball said: mene vise interesuje RUR parking za nas revnosne clanove ko dolazi do nas ima parking! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 29 Report Share Posted March 29 1 minute ago, Lucky said: imamo! zavisi šta ti treba www.rekt.shop ima neki lager + prikaze majica ako ti je za pomoć, a nova sezona tek za jedno mesec dana! ko dolazi do nas ima parking! jos kad bih ja znao gde su vam knacelarije... :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 29 Report Share Posted March 29 6 hours ago, cali said: Taman si pobegao kad je NCR uveo obavezan rad iz kanca, čestitam! Em ce da uvedu kancelariju em moj sadasnji tim pocinje da radi 24/7. Moglo bi se reci da je apsolutno pravi trenutak! 2 minutes ago, Lucky said: imamo! zavisi šta ti treba www.rekt.shop ima neki lager + prikaze majica ako ti je za pomoć, a nova sezona tek za jedno mesec dana! ko dolazi do nas ima parking! rekt! Rln postala je full privilegija mogucnost parkiranja. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 29 Report Share Posted March 29 (edited) @Dule_smor ovo Švabo dozvoljava dvojno državljanstvo od 26. juna? https://www.bva.bund.de/DE/Services/Buerger/Ausweis-Dokumente-Recht/Staatsangehoerigkeit/Beibehaltung/_documents/Hinweis_Gesetz.html edit: od Edited March 29 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 29 Report Share Posted March 29 Tako je, pricali smo vec o tome da ce biti sredinom ove godine. 10 miliona Turaka/Arapa/Ukra postaju Nemci soon heh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 29 Report Share Posted March 29 1 hour ago, Lucky said: ko dolazi do nas ima parking! lol, maltene ste mi u kraju. jebes kola, doci cu pesaka 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 29 Report Share Posted March 29 (edited) @Lucky imate li Play Retro 2-4 brojeve na lageru? Da banem jedan dan sledeće sedmice. BTW Beograd postaje ono što je Bukurešt postao pre 7-8 godina: gomila ljudi počela bolje da zarađuje, preselili se u BG, pokupovali automobile da ne budu plebsi, a infrastruktura ista kao pre 30 godina. Poslednji put sam bio u Bukureštu 2019. godine - automobili su načičkani na svakoj površini koja fizički može da primi auto, uključujući pešačke prelaze i trotoare. Pešaci moraju po kolovozu žive Carmageddon. Edited March 29 by cali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29 Report Share Posted March 29 2 hours ago, oddball said: jos kad bih ja znao gde su vam knacelarije... 🙂 oduvek smo stacionirani na Vračaru, malo smo samo menjali ulice kroz godine! ali ako si zainteresovan, najavi se jedan dan, dođi do Crvenog krsta tj. BDP-a i tu smo! 2 hours ago, killYg0r said: rekt! get rekt, smislili smo vrcavu foru! 1 hour ago, oddball said: lol, maltene ste mi u kraju. jebes kola, doci cu pesaka eto vidiš, još bolje! 54 minutes ago, cali said: @Lucky imate li Play Retro 2-4 brojeve na lageru? Da banem jedan dan sledeće sedmice. jes, imamo, svrati kad god, daće ti ko god da je tu, a ima i na rekt sajtu čak! 55 minutes ago, cali said: BTW Beograd postaje ono što je Bukurešt postao pre 7-8 godina: gomila ljudi počela bolje da zarađuje, preselili se u BG, pokupovali automobile da ne budu plebsi, a infrastruktura ista kao pre 30 godina. bukurešt je priča za sebe 🙂 među retkim gradovima gorim do Beograda definitivno dominira 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 30 Report Share Posted March 30 polako se pretvaramo u SAD. Juce i danas toliko nervoznih ljudi na putevima da to nije normalno. definitivno u ova dva dana najvise potencijalnih incidenata sam izbegao, od toga dva na auto putu. 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30 Report Share Posted March 30 1 hour ago, oddball said: polako se pretvaramo u SAD. Juce i danas toliko nervoznih ljudi na putevima da to nije normalno. definitivno u ova dva dana najvise potencijalnih incidenata sam izbegao, od toga dva na auto putu. kakve to veze ima sa SAD? 🙂 to što mi po netu vidimo one neke rage vožnje s vremena na vreme nema baš puno veze sa realnošću. ja od USA dosadnije/sporije/obazrivije (kako hoćeš) vozače video nisam 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 30 Report Share Posted March 30 Osim na autoputu, ono kako voze je užas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 31 Report Share Posted March 31 11 hours ago, Lucky said: kakve to veze ima sa SAD? 🙂 to što mi po netu vidimo one neke rage vožnje s vremena na vreme nema baš puno veze sa realnošću. ja od USA dosadnije/sporije/obazrivije (kako hoćeš) vozače video nisam 🙂 bemliga, ortakinja mi se pozalila da uopste nije naivno vise voziti po SAD. a ona zivi tamo vec neko vreme. kaze da su i tamo ljudi odlepili. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31 Report Share Posted March 31 4 hours ago, oddball said: bemliga, ortakinja mi se pozalila da uopste nije naivno vise voziti po SAD. a ona zivi tamo vec neko vreme. kaze da su i tamo ljudi odlepili. pazi, uvek ima budala, a USA prevelika pa je dobra šansa da imaš tako neke mentole, ali ako ništa zbog zakona/osiguranja itd se trude da budu što više "safe" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 31 Report Share Posted March 31 4 hours ago, Lucky said: pazi, uvek ima budala, a USA prevelika pa je dobra šansa da imaš tako neke mentole, ali ako ništa zbog zakona/osiguranja itd se trude da budu što više "safe" 🙂 sa osiguranjem je tek posebna prica. pre nekog vremena spicila je neka zena od pozadi, posteno ulubila kola, zena zapalila, dosla murija, uzeli zapisnik, Alena otisla do osiguranja i oni je otkacili jer je ova zapalila sa lica mesta i pravdaju se da nemaju od koga da naplate. to je bilo pre cca 10ak godina, ali se secam price jer sam mislio da tamo osiguranja rade kako treba. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 31 Report Share Posted March 31 Брате, Алена вози као мушко, чуди ме да се она жалила на нечију вожњу 😄 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts