prota_ Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 moraš da misliš pozitivno duško i desiće se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Hvala momci! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 5 hours ago, jasamnepismen said: Da li je moguće izvaditi međunarodnu vozačku dozvolu ako samo posedujem papir da sam predao dokumenta za vađenje nove vozačke dozvole? Potrebna mi je međunarodna a ako ne moram da idem u rodnu grudu da preuzmem novu vozačku, radije ne bih. za međunarodnu ti sad treba i ona MUP potvrda da nemaš zabrane i tako neka glupost, zbog koje sam ja odustao od vađenja međunarodne kad sam išao sad negde skoro. naravno niko ti ni ne traži međunarodnu preko, ali to je sad već ona stara priča o tome :) a da malo csbujem... sve je počelo naizgled bezazlenom zamenom televizora kod babe ... naime, kopernikus nije više u sklopu analognih kanala već digitalnih, i odlučimo mi da nabavimo babi i nov tv kad smo već tu, veliki, da lepo vidi sve face tokom dnevnika, infotopa, vesti u 7 i čega sve ne :) I naravno sad potrebna je dodatna kartica za taj TV da bi radili digitalni kanali. Sve je to počelo sredinom novembra (!) pozivom SBB-u - dobar dan, dobar dan, bla bla, potrebna dodatna kartica za drugi tv - nema problema, 1950 dinara + 250 dinara mesečno održavanje (npr) vas to košta - super, sve ok (dranje ali ajde) donesite i da završimo sa tim. - nema problema, donosi kolega u narednih nekoliko dana Posle nekoliko dana dolazi lik - dobar dan, dobar dan, evo mene, gde je neispravna oprema, da zamenim? - wtf? treba nam dodatna kartica, nema neispravne opreme - meni ovde stoji neispravna oprema u nalogu. ništa, sad ću ja to da promenim, ali nemam karticu za vas, doći će neko već u narednim danima. I od tog trenutka kreće agonija :)) Da ne dužim, najmanje 10 poziva, nekoliko emailova i koječega usledilo je u međuvremenu, gde je rezultat poziva uvek isti - "aha, evo, vidimo nalog, neispravna oprema" ne, nije neispravna oprema, zatvorite to, ugasite, promenite, potrebna je samo nova kartica dodatna za digitalni tv i tako na svaka 2 dana, pošto se na kraju razgovor završava sa "nazvaće vas neko od kolega" i naravno taj kolega se nikada ne javi. U nekom od tih poziva javlja se i lik koji kaže "ne možete da dobijete novu karticu" (?) ali nudi SBB paket od 6000 dinara mesečno (!) gde ima dve kartice, ali na naše insistiranje "odlazi kod šefa" i "šef odobrava OVOGA PUTA" dodatnu karticu ali "to neće moći tako još dugo (!)". Naravno ni to nije pomoglo, opet se niko ne pojavljuje, i dalje nalog kaže "neispravna oprema". Nakon nekoliko dana, zove lik telefonom "dobar dan, dobar dan, ja samo da proverim da li ste na lokaciji, došao bih da zamenim neispravnu opremu". I njemu opet pojasnimo, i taj kaže da je "stavio napomenu" i opet se ništa ne dešava, da bi juče zvala neka žena i posle 10 minuta razgovora trijumfalno zaključila "pa vama ZAISTA treba dodatna kartica" (?!) i kao doneće je neko u ponedeljak ili utorak. Skoro mesec dana od SBB-a ne možeš da KUPIŠ dodatnu karticu za TV za digitalne kanale. Naravno, u pitanju je lokacija na kojoj je do tad šljakao IKOM sa svim svojim prednostima i manama bez problema i makar su jako brzo rešavali probleme kada su se dešavali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Tri smrti SBBu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 pogledah na dole i ušinu mi se vrat, izem ti spavanje :) i ja nemam pojma šta ms radi sa ovim skypom. opet su nešto updateovali i promenili, sada deluje da je totalno kao neki web app. imam utisak da niko živ ne zna kako taj kod i dalje funkcioniše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Ja se borim sa Polip Sentinelom na nove i nove načine, do sada neviđene. Content car Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 U fazi sam potrage stana, živeću u kartonskoj kutiji np. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Pustio sam u gaće jutros. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Ako nebo zbog toga postaje ovako lepo, treba da puštaš češće. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Ako napuni gaće i skoči na dupe, summonuje auroru borealis Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Moram da se slozim sa komentarom naseg clana toxija da kontent jednostavno prsti Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 17 hours ago, jasamnepismen said: U fazi sam potrage stana, živeću u kartonskoj kutiji np. šta se sve nudi na tržištu nije ni to nerealna opcija pošto ono za šta traže pare i nije bolje od kartonske kutije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Uvek možeš da uletiš u kredit ko budala u kredit Šalim se, ne možeš, na primer ako si sam svoj gazda što kažu na fejsbuku, ne daju zelenaši Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Imao sam nekad :D Sad nemam :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 3 minutes ago, voodoo_ said: Uvek možeš da uletiš u kredit ko budala u kredit Šalim se, ne možeš, na primer ako si sam svoj gazda što kažu na fejsbuku, ne daju zelenaši bankama je inače izgleda baš u interesu da uvale što više kredita (orly) - zvali su me juče, a čitam da nisam jedini, da mi kažu da mi je "unapred odobren kredit, samo treba da namignem bez ikakvih papira i ostalog". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 rekao sam im ne hvala, ali da je dobro znati zlu ne trebalo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Kad smo kod tog zvanja da bustujem i ja malo kontent. Kevu stalno zovu na fiksni ovi telemarketing idioti i nude joj neke gluposti da kupi, ne mogu da verujem da to jos postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 9 minutes ago, tortky said: Skroz si nezahvalan, oni se iscimaju i odobre ti kredit unapred, a ti tako. Ruku na srce, 3x nedeljno me zovu iz Đaniralija da mi nude životno osiguranje. Blokirao sam im broj ofc ^_^ jel si im tražio da te skinu sa liste? ja jesam i nekim čudom posle toga me više ne zovu. možda slučajnost. ali me uredno i dalje zove @togFU da mi čestita rođendan kad mu vreme nije, tipa u junu. 2 minutes ago, Dule_smor said: Kad smo kod tog zvanja da bustujem i ja malo kontent. Kevu stalno zovu na fiksni ovi telemarketing idioti i nude joj neke gluposti da kupi, ne mogu da verujem da to jos postoji. ah to je posebna kategorija, onih sa "besplatnom večerom" ili "servisom klime". nas redovno zovu na redakciju jer je prostor od neke matore žene a neko im je prodao telefonski imenik sa podacima ili šta god i onda zovu samo 60+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 I sto je najgore nikako ne mozes da ih otkacis. Jedino kao onaj Englez da odradim da moj fiksni bude broj sa posebnom tarifom pa da puknu pare kad im stigne racun :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 samo kontent Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 1 hour ago, Lucky said: šta se sve nudi na tržištu nije ni to nerealna opcija pošto ono za šta traže pare i nije bolje od kartonske kutije. Uvek je bilo sramotno kakva ponuda postoji ali sada mi se čini da je izbor znatno manji u odnosu na pre dve godine kada sam poslednji put ovo radio. 59 minutes ago, voodoo_ said: Uvek možeš da uletiš u kredit ko budala u kredit Šalim se, ne možeš, na primer ako si sam svoj gazda što kažu na fejsbuku, ne daju zelenaši U tu avanturu još uvek nemam želju da se upustim, a i kosi se sa mojim planom za budućnost. :v Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 a ja izdao za 250 full opremljen 2 soban stan sa parking mestom na lux lokaciji, novogradnja EJ! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 jel placas porez na izdavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 27 minutes ago, jasamnepismen said: Uvek je bilo sramotno kakva ponuda postoji ali sada mi se čini da je izbor znatno manji u odnosu na pre dve godine kada sam poslednji put ovo radio. U tu avanturu još uvek nemam želju da se upustim, a i kosi se sa mojim planom za budućnost. :v možda ti je samo termin problematičan, ipak je sad relativno skoro bio početak školske godine itd, pa su se izdali stanovi za studente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts