Dule_smor Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 To bese samo klima i servo ne rade kad ode taj kais? Bitno da moze da se vozi:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Da, "samo" servo i klima XD Baš prošle nedelje sam menjao PK kaiš i španer u okviru generalke pred letovanje, semering radilice počeo da pušta ulje i zamazao sve okolo, s tim što je bio originalni semering, kadar nevera da je ovoliko izdržao. U svakom slučaju promenio sam celu tu sekciju oko alternatora (PK, španer, semering, remenica), i sad mi je drago kad čitam Digrejzove dogodovštine :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 imate first world probleme ovde zakuvava :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 previse si u bmk fayonu igore, priznaj da se plasis, otvori dusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 ovde se vidi da si fejker, prvo napises "fayonu" pa posle "priznaj" opredeli se covece Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 McReky Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 (edited) poy ya rekijahttps://www.youtube.com/watch?v=lg_sd_EpTDs Edited June 27, 2017 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Ovo sa ovim spinerima mi je neverovatan "fenomen" koji se događa svakih nekoliko godina da tako nešto zahvati čitav svet i onda nestane kroz nekoliko meseci. naravno i košta i po 1500 dinara (!) za nešto što kinezi valjaju za ispod dolara... a krenuli su i da random šalju okolo, stiglo nam je nešto ovako, tek je to poseban nivo kad vidiš dokle su otišli u kreativnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Домаћи спинер. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Ahaha, spin master:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 nego, jel sam ja to dobro čuo juče na treningu da planiramo neku zastavu dugačku sto miliona metara koja će koštati isto toliko dinara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Dvesta miliona, i ako si protiv toga, ti si nesrbin koji ne voli srpsku zastavu (kaže Informer) a ne izvlačenje para kroz nameštene tendere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 moram ljudi da se pohvalim, postao sam ponosna majka ps4 koji sam osvojio na nagradnoj igri neka šef pašteta je kao otvorila konkurs za mimove, sigurno je neko video na fejsu bili su dosta agresivni jedno vreme. okačio sam par mimova i zabo treće mesto :D želim ovim putem da se zahvalim ruru što me je naučio za ovih 10 godina šta je dobar meme, jer iskreno nije moj toliko dobar koliko su ostali vukajlija nivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 nema na cemu, i drugi put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 http://www.jasamsef.rs/ predjoh preko par strana, sve je kriminalno lose :D gib prva tri mesta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 (edited) AKO TI JE ĆEF TU JE ZA TEBE TVOJ ŠEF umirem od lošosti za pola 99% ovih je jedino ova ilustracija dobra Edited June 28, 2017 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 ps4 car prota car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 nije vrucina hvala bogu 3 smrti nadogradnji Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 17 hours ago, voodoo_ said: Dvesta miliona, i ako si protiv toga, ti si nesrbin koji ne voli srpsku zastavu (kaže Informer) a ne izvlačenje para kroz nameštene tendere haha, dvesta miliona za zastavu, pa kakva je to zastava :))) 15 hours ago, prota_ said: moram ljudi da se pohvalim, postao sam ponosna majka ps4 koji sam osvojio na nagradnoj igri neka šef pašteta je kao otvorila konkurs za mimove, sigurno je neko video na fejsu bili su dosta agresivni jedno vreme. okačio sam par mimova i zabo treće mesto :D želim ovim putem da se zahvalim ruru što me je naučio za ovih 10 godina šta je dobar meme, jer iskreno nije moj toliko dobar koliko su ostali vukajlija nivo a gde da vidimo pobedničke meme, odnosno i tvoju? nema na sajtu? btw, sinoć sam prvi put prošao tamo nbgd gde ide ovaj novi krak mosta, koliko sam ja samo to drugačije zamišljao, uopšte nisam znao da su napravili celu tu novu ulicu tamo kod west65. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 spavao 3 sata, pa pravac na okrsaje sa salterusama na 90 stepeni, fun times Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Prota car bog jer zakon postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 48 minutes ago, Vlada_ said: spavao 3 sata, pa pravac na okrsaje sa salterusama na 90 stepeni, fun times jadan ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 :DDDSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 jel ima neko nekog kuvara za preporuciiti, treba mi sezonac da radi u CG...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 paljba reki Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts