Longleyy Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 To svakako, i taj hs mini rejdz se ne moze porediti sa "ulozio sam 50 min u partiju, lik fiduje" rejdzom, samo kazem da se i u hs ima ko za okriviti i opravdati sebe :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Gde si, viki, sto godina! o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Corey Posted May 13, 2015 Popular Post Report Share Posted May 13, 2015 www.chess.com 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted May 13, 2015 Popular Post Report Share Posted May 13, 2015 Ja nisam izgubila nijednu partiju u doti od kad je bio poslednji veci apdejt, ne znam sta se zbiva pa odigraj i drugu partiju 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted May 13, 2015 Popular Post Report Share Posted May 13, 2015 sa druge strane, hs igra čabke, tako dono... to the rusimobile! 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Opusteno. Upravo sam gubio 0-8 u kanteru, dobili 16-13. KANTER NAJBOLJA IGRA!! Iako je istina gore navedeno, stvarno mi se igra nesto solo. Igrao sam TFT u ono vreme, dok nisu rusi poceli brutalno koristiti maphack. To mi je realno najbolja igra bila, lepo solo gg no re HS mi malo dosadio, mada cu uci sada, dobro me podseti. SC me nesto ne privlaci, kao ni Quake. Jbt koji sam gejmer, sad shvatih. Mozda se vratim na WOW, drugari mi kukaju da ne mogu bez pro Atelas huntera Hvala na predlozima. Ovo pisanje me navelo da razmislim da cak obrisem sve igrice i krenem u teretanu, hocu veci biceps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Možda ovi post-apokalipsa preživljavanje naslovi? Možeš da budeš soler i cepaš okolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Opusteno. Upravo sam gubio 0-8 u kanteru, dobili 16-13. KANTER NAJBOLJA IGRA!! Iako je istina gore navedeno, stvarno mi se igra nesto solo. Igrao sam TFT u ono vreme, dok nisu rusi poceli brutalno koristiti maphack. To mi je realno najbolja igra bila, lepo solo gg no re HS mi malo dosadio, mada cu uci sada, dobro me podseti. SC me nesto ne privlaci, kao ni Quake. Jbt koji sam gejmer, sad shvatih. Mozda se vratim na WOW, drugari mi kukaju da ne mogu bez pro Atelas huntera Hvala na predlozima. Ovo pisanje me navelo da razmislim da cak obrisem sve igrice i krenem u teretanu, hocu veci biceps igraj quakelive veruj mi. to je kao kanter samo sa mozgom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 www.chess.com Realno, Kori dao najbolji predlog, može lock Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 ali proto,ti nikad nisi znao da igras kanter :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 prota je ugasen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 povlačim se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 shots fired Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 SRY AKO JE BILO!! https://www.youtube.com/watch?v=XNBB1sllYRE&feature=youtu.be 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Gde je sad Stanko da stavi onu slik... oh, wait 1 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 teško je reki a? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 jeste bogami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 mnogo je tesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Javio mi se Vlada pre neki dan u BG ! Cisto da javim da nije zaboravio drugove iz Smedereva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Jel još nekom Chrome debil počeo da učitava tabove jedan po jedan (tako deluje) ? Tipa vrti load na nefokusiranom i moram da prebacim na njega da bi ga učitao do kraja. koji. kurac ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Chrome gowno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Palemoon pocheo da ima memory leakove, da se vracam na FF? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Chrome gowno Chrome gowno. Ali, ali FF ne podržava content:url za ne-pseudo elemente pa ne mogu da ti definišem custom avatar kroz css!11 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 i mene to ubija :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts