Dule_smor Posted February 20 Report Share Posted February 20 Death Note za sirotilju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 20 Report Share Posted February 20 18 minutes ago, Dule_smor said: Death Note za sirotilju. Више од тога је по среди, добри мој докторе. Много више. Не смем пуно да откривам, само ћу подсетити на ону чувену "ТРИ СМРТИ..." 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21 Report Share Posted February 21 On 2/17/2026 at 5:05 PM, Dule_smor said: Jel to prvi rurovac od pocetka rata koji je otusao u RU? Ne racunam one koji zive i rade tamo. 2023! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Uvek razmišljam šta je prethodilo ovako nečemu, voleo bih da pomislim da vlasnik nije bio neki mentol ... Жена стара 57 година задобила је тешке повреде када су је напала два пса расе кане корсо, која је чувала свом сину. Жена је чувала псе, јер јој је син био иностранству, а несрећа се догодила код Беранске улице код Трошарине. Пошто екипе Хитне помоћи нису могле да приђу жени од паса, морала је да интервенише и полиција. Докктор Александар Чукановић из Хитне помоћи рекао је да је њихова екипа превезла жену у Ургентни центар са тешким повредама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Lol Cukanovic kolega sa godine 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 2 hours ago, Lucky said: Uvek razmišljam šta je prethodilo ovako nečemu, voleo bih da pomislim da vlasnik nije bio neki mentol ... Жена стара 57 година задобила је тешке повреде када су је напала два пса расе кане корсо, која је чувала свом сину. Жена је чувала псе, јер јој је син био иностранству, а несрећа се догодила код Беранске улице код Трошарине. Пошто екипе Хитне помоћи нису могле да приђу жени од паса, морала је да интервенише и полиција. Докктор Александар Чукановић из Хитне помоћи рекао је да је њихова екипа превезла жену у Ургентни центар са тешким повредама. Jbg, imaš tu gomilu faktora, teško je oceniti sa strane bez informacija. Ovo su neke kuće tamo, nije nemoguće da se bili u dvorištu, s druge strane moguće da su bili i u boksovima, da ne kažem kavezima. Opet pitanje je kako su ti kerovi dresirani od strane gazde kad je bio tu, znajući ljude moguće da su bili namerno pravljeni da budu agresivni. Opet moguće da su oni bili zatvoreni u boksovima ili nešto ona ih hranila, a onda nije lepo zatvorila ili šta već, oni izašli i onda jbg krenuli da jebu majku svima živima. Opet moguće je i da ih je ona maltretirala, udarala i sl zato što na primer laju, ko zna šta je sve tu moglo da se desi. Ja znam jednog poznanika koji je imao neki plac tu blizu BG-a i kao nema tamo kuća niti bilo šta, ali ima tamo šarplaninca koji je u boksu i koji kao čuva, on sam ne sme da otvori boks, hrani ga neki komšija tu. Taj pas kad bi izašao bi proždrao sve živo verovatno, ja sam bio šokiran, ali ljudi umeju da budu jako nehumani. S druge strane komšinica u bloku je isti tako čuvala sinu koji je u inostranstvu ženku staforda, ona je nju šetala samo tipa u sred noći jer nit može da je kontroliše nit sme da vidi drugog psa jer odmah napada. Kao njenog sina je sve slušala što opet malo sumnjam ako je baš takav pas, ali ako ništa makar je uredno šetala... Hoću da kažem ove situacije se sigurno ne dešavaju - sede baka i dva umiljata crna kane korso i ona ih mazi i odjednom je oni izujedaju 🙂 Pri čemu kane korso apsolutno može da bude umiljat pas koji sedi kod bake u krilu i mazi se. 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Jebote jel ima nesto u sta se Zweki ne razume 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago a dobro, ovo je ok post evo zveki, dao sam ti plus, sad imas samo -2222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago edit: ipak su mi javili da nije prihvatljivo da ti se da plus, promenio sam u minus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Ja taman da napišem šta to Mosad ima da rekija drže za jajca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 2 hours ago, Zwerko said: Hoću da kažem ove situacije se sigurno ne dešavaju - sede baka i dva umiljata crna kane korso i ona ih mazi i odjednom je oni izujedaju 🙂 Pri čemu kane korso apsolutno može da bude umiljat pas koji sedi kod bake u krilu i mazi se. ne mislim ni ja da je tako bilo, više mi je bio u glavni neki scenario krenula da ih šeta oni videli neko drugo kuče, krenuli da laju ona kao ne nemojte dža bu malo da ih ćušne i oni se naljutili! naravno ne baš na ovaj način, ali iz tako neke akcije, a ne iz sedeli smo kući gledali zadrugu i ono ovi skočili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 33 minutes ago, reki said: edit: ipak su mi javili da nije prihvatljivo da ti se da plus, promenio sam u minus Neka su ti javili 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago jebiga, zar stvarno mislite da se necemo udruziti protiv slovenacko-jevrejskog-uduzenog-zlocinackog-poduhvata na forumu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts