Dick Warlock Posted Tuesday at 12:09 PM Report Share Posted Tuesday at 12:09 PM 12 minutes ago, Јаша Томић said: 🚨 EARLY BIRD PRILIKA 🚨 📅 Nova sesija: "Pravilno jedenje govana – Mindful pristup svakom zalogaju" 💶 Cena: 300€ do petka (nakon toga 400€) 📍 Online | 🕒 Trajanje: 90 minuta U svetu haotičnih obroka, instant zadovoljenja i brzog gutanja – zaboravili smo kako se jedu govna. Ne bilo kakva govna. Ona prava. Domaća. Tanka, savršeno izrezana, tiha u aromi, a glasna u utisku. 🔍 Na ovoj sesiji ćemo pokriti: 🧠 Mindfulness tehnike žvakanja 🔪 Filozofiju pravilne debljine kriške 🍞 Psihologiju odnosa govana i hleba (i da li je senf izdaja?) 🔄 Ciklus zahvalnosti pre svakog zalogaja Ovo nije kurs o jedenju govana. Ovo je trening za život. Jer ako ne znaš pravilno jesti govna, kako da znaš šta zaista zaslužuješ u životu? 🎟️ Prvih 10 prijavljenih dobija bonus PDF: "Govna kao metafora granica u poslovnim odnosima" 👇 Prijave u komentaru ili u inbox. #mindfulness #govna #coaching #lifeskills #earlybird #ljubavjeusitnicama #delikatesi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Tuesday at 01:54 PM Report Share Posted Tuesday at 01:54 PM Opa, znaci Stana pobedio na ovom konkursu sto sam mu nedavno poslao https://www.linkedin.com/jobs/view/4203091082/?eBP=NON_CHARGEABLE_CHANNEL&refId=T5oHMraOBuG%2BLwoKObKA7g%3D%3D&trackingId=%2FH6IIZUuY0%2FtcMIojDsgtg%3D%3D&trk=flagship3_search_srp_jobs Cestitam, nek je sasrecom! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted Tuesday at 03:07 PM Popular Post Report Share Posted Tuesday at 03:07 PM 3 hours ago, Јаша Томић said: "Govna kao metafora granica u poslovnim odnosima" 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted Tuesday at 05:08 PM Popular Post Report Share Posted Tuesday at 05:08 PM 5 hours ago, Јаша Томић said: 🚨 EARLY BIRD PRILIKA 🚨 📅 Nova sesija: "Pravilno jedenje govana – Mindful pristup svakom zalogaju" 💶 Cena: 300€ do petka (nakon toga 400€) 📍 Online | 🕒 Trajanje: 90 minuta U svetu haotičnih obroka, instant zadovoljenja i brzog gutanja – zaboravili smo kako se jedu govna. Ne bilo kakva govna. Ona prava. Domaća. Tanka, savršeno izrezana, tiha u aromi, a glasna u utisku. 🔍 Na ovoj sesiji ćemo pokriti: 🧠 Mindfulness tehnike žvakanja 🔪 Filozofiju pravilne debljine kriške 🍞 Psihologiju odnosa govana i hleba (i da li je senf izdaja?) 🔄 Ciklus zahvalnosti pre svakog zalogaja Ovo nije kurs o jedenju govana. Ovo je trening za život. Jer ako ne znaš pravilno jesti govna, kako da znaš šta zaista zaslužuješ u životu? 🎟️ Prvih 10 prijavljenih dobija bonus PDF: "Govna kao metafora granica u poslovnim odnosima" 👇 Prijave u komentaru ili u inbox. #mindfulness #govna #coaching #lifeskills #earlybird #ljubavjeusitnicama #delikatesi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD You Either Die a Hero or Live Long Enough to See Yourself Become the Villain 2 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Јаша Томић Posted yesterday at 07:34 AM Popular Post Report Share Posted yesterday at 07:34 AM ЛОЛ ради ми РУР на послу. ПА СПРЕМИТЕ СЕ!111 2 3 1 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted yesterday at 09:00 AM Report Share Posted yesterday at 09:00 AM 22 hours ago, killYg0r said: U trenutnoj firmi sam 1 od ukupno 2 coveka koji imaju Windows laptop u zemlji a ima nas ~400 Kod mene mesano meso, uzeo Windows 3 godine, pa posle 3 godine Mac i evo sad povratak na Windows. Sledeci zna se koji je 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Јаша Томић Posted yesterday at 01:12 PM Popular Post Report Share Posted yesterday at 01:12 PM Искрено, овај Мек није уопште толико лош. Spoiler 1 1 2 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted yesterday at 01:23 PM Report Share Posted yesterday at 01:23 PM Slikaj poklopac, da vidimo koje si sve nalepnice zalepio 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Јаша Томић Posted yesterday at 05:46 PM Popular Post Report Share Posted yesterday at 05:46 PM Ево стиже Spoiler 5 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 12 hours ago, Јаша Томић said: Ево стиже aj da ti čovek nije dao RUR stikere pa i da kažeš! 17 hours ago, Јаша Томић said: Искрено, овај Мек није уопште толико лош. Mek je zapravo odličan, hteli mi/vi to da priznamo ili ne 🙂 Da sam malo više genZ a manje milenijalac (ili šta sam već po podeli nemam pojma) i da nije gaming aspekta verovatno bih se odavno ful prebacio na mek. Ovako određeni deo Windowsa ipak lakše hendlujem, tu pre svega mislim na manipulaciju fajlovima, ceo taj momenat kopiranja, prebacivanja itd mi je nekako prirodniji na windowsu (ne mislim ovde samo na to što Mac nema cut) i na Macu mi nikad to nije "čučnulo", ali sa druge strane preview opcija na space na OSX štedi onoliko vremena i nekad se uhvatim kako lupam space na windowsu 🙂 a onda tu tek ide ceo nivo trajanja baterije na laptopu, konektivnosti sa uređajima bez drajvera etc etc. naravno windows sa druge strane i dalje pobeđuje po pitanju gaminga. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts