Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, Lucky said:

čekaj brate, ovo deluje kao da si ga baš izmislio ili u najboljem slučaju pokupio iz neke od serija siniše pavića :))

Si lud, brate, Živorad najjači inženjer za klimatizaciju, grejanje i hlađenje, ali samo da je na gradilištu. Čim dođe u kancelariju, odmah se smrkne i frkće.

Stara garda, zna znanje i to je to. Boli ga u stvari k* za sve i svakog 😄

11 minutes ago, reki said:

pa ili to ili deluje da radi drzavni posao 😄

Jbg, nisu svi inženjeri iz IT sveta, nalickani i napirlitani.

Ovi pravi inženjeri što se zajebavaju na gradilištima su poseban soj ljudi 😄

Edit: Nije državna firma ofc. 

Ne bih to sebi nikad u životu radio. Jednom sam radio za državu, čitavih mesec dana pre nego što sam dao otkaz.

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

22 hours ago, absolute said:

Si lud, brate, Živorad najjači inženjer za klimatizaciju, grejanje i hlađenje, ali samo da je na gradilištu. Čim dođe u kancelariju, odmah se smrkne i frkće.

Stara garda, zna znanje i to je to. Boli ga u stvari k* za sve i svakog 😄

haha, igrom slučaja znam takve i što je najcrnje znam i firmu kojoj treba jedan takav :)) daj da ih spojim da počne da radi kod njih i da bude po ceo dan na gradilištima! :)) spojimo lepo i korisno! 🙂

21 hours ago, cali said:

Državna služba je za žene koje bi da rađaju i neambiciozne muškarce.

ili one koji ne bi ništa da rade, što ne znači da nemaju ambiciju, nego samo prosto eto ne bi da rade :))

On 11/8/2024 at 2:35 PM, absolute said:

Jbg, nisu svi inženjeri iz IT sveta, nalickani i napirlitani.

Strana banka, period oko 2010, ceo IT tim je sredom cepao skusu u belom luku. smrdi, ali neka

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

2 hours ago, alfa said:

I javio si se kao pravi rurovac 😞

Ušao si u radnju sa ženom a i ja sam bio sav zabrađen jer je bilo rano, pa nije bilo umesno!

Plot twist, ako je siv Reno Klio sa BG tablama tvoj, onda smo ga posle videli i kod one ruinirane vile na putu ka Mitrovcu, tu bih ti se javio 😄

18 hours ago, voodoo_ said:

Ušao si u radnju sa ženom a i ja sam bio sav zabrađen jer je bilo rano, pa nije bilo umesno!

Plot twist, ako je siv Reno Klio sa BG tablama tvoj, onda smo ga posle videli i kod one ruinirane vile na putu ka Mitrovcu, tu bih ti se javio 😄

vody pls

Um caruje, Dundo Maroje!

21 hours ago, cali said:

https://vreme.com/kultura/briga-o-cirilici-stati-na-put-kroatizaciji-srpskog-jezika/

...osudili su negativan trend kroatizacije srpskog jezika na mnogim domaćim portalima pri preuzimanju vesti sa hrvatskih sajtova bez ikakve lektorske intervencije.

Savet za srpski jezik VS KlanRUR!

Dobro sam na vreme krenuo da lokalizujem vesti! zamisli da me dohvati ovo udruženje! koje zahteva od RTS-a da ponovo emituje seriju Vuk Karadžić :)) na stranu što stvarno nemamo više obrazovni program, ali kao šta je njima glavni predlog :))

1 hour ago, killYg0r said:

Reko ti da vozis Reno!

kad neko napiše reno klio ja automatski pomislim na onaj sa početka dvehiljaditih što je sad zvanično vozilo wolta :))

ko bi se sa tim uputio na taru 🙂

1 hour ago, Lucky said:

kad neko napiše reno klio ja automatski pomislim na onaj sa početka dvehiljaditih što je sad zvanično vozilo wolta :))

sad me podseti da bi trebalo da prijavim jedan takav kao napušteno vozilo, koje mi zauzima parking ispred zgrade, iako 600-700 metara dalje ima veliki parking na kome ne bi nikome smetalo...

1 hour ago, togFU said:

sad me podseti da bi trebalo da prijavim jedan takav kao napušteno vozilo, koje mi zauzima parking ispred zgrade, iako 600-700 metara dalje ima veliki parking na kome ne bi nikome smetalo...

ne znam kako to radi u NS, ali ovde prijaviš, dođu komunalci i stave onu cedulju kao "pomerite vozilo" i više se nikad ne pojave :))

• Haha (+1) 1

4 hours ago, Lucky said:

ne znam kako to radi u NS, ali ovde prijaviš, dođu komunalci i stave onu cedulju kao "pomerite vozilo" i više se nikad ne pojave :))

to je prvi korak, pa ako ne pomeri vozilo u roku od mesec dana onda ga nose... ja sam prijavio pa ćemo da vidimo, čitao sam malo po netu i kažu da im u realnom životu treba oko 6 meseci da uklone :DDD
Svakako javim rezultat!

9 hours ago, togFU said:

to je prvi korak, pa ako ne pomeri vozilo u roku od mesec dana onda ga nose... ja sam prijavio pa ćemo da vidimo, čitao sam malo po netu i kažu da im u realnom životu treba oko 6 meseci da uklone :DDD
Svakako javim rezultat!

pa da, da, tako bi trebalo u teoriji da bude, ali najčešće samo ostane to vozilo i ta ista cedulja onako pohabana od kiše i drugih vremenskih uslova.

kapiram da ako ne mogu da baš lako uđu u trag vlasniku tj. znaju da ne mogu da naplate za to odnošenje neće da se cimaju jer im je svakako trošak da šalju pauka i da ga nose plus bi im tamo negde opet zauzimao mesto na parkingu ko zna koliko dugo a ovako mogu da imaju "bržu rotaciju" tog istog parking mesta kada samo prosto nose nepropisno parkirane i uzimaju im onih 100 evra za to ili koliko je već sad. Zamisli napune napuštenim kolima parking i sami sebi blokiraju zaradu 🙂