Dule_smor Posted July 27 Report Share Posted July 27 Mozda 5 min ukupno plus klipovi/memei po netu koji ismevaju wokizam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted July 27 Report Share Posted July 27 Тако је и један лик из краја причао да је гледао порниће са мушкарцима, можда 5 минута, ено га сад удао се у Бриселу. 1 Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 27 Report Share Posted July 27 Nego Stano, nisam znao da si za komuniste 😄 2 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted July 27 Popular Post Report Share Posted July 27 31 minutes ago, SATAN said: Тако је и један лик из краја причао да је гледао порниће са мушкарцима, можда 5 минута, ено га сад удао се у Бриселу. Ne seri da se Igor udao? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post oddball Posted July 27 Popular Post Report Share Posted July 27 20 minutes ago, Dule_smor said: Ne seri da se Igor udao? ma, sta ga boli dupe... 1 3 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27 Report Share Posted July 27 1 hour ago, oddball said: ladno ste gledali otvaranje... ja bukvalno ovo što kaže Dule, dok sam čekao nešto bio upaljen prenos, uhvatio sam deo kad izlaze statute žena iz postolja i neka peva operu na krovu i tad je bio Kazahstan na primer predstavljen, ovo ostalo poput Gojire :)) sam video na netu 🙂 Što možemo da podvedemo pod pozitivan momenat, a naravno ima i onaj ceo astal sa onim kreaturama :)) što se sad svi sprdaju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 27 Report Share Posted July 27 najjaca glupost koja se do sada desila na OI je sto su sportiste JK predstavili kao NK Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27 Report Share Posted July 27 1 hour ago, oddball said: najjaca glupost koja se do sada desila na OI je sto su sportiste JK predstavili kao NK svakome mož' se desi. ja bih ipak rekao da je veća glupost što su stavili zastavu olimpijskih igara naopako :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 30 Report Share Posted July 30 (edited) Опа, смеше ми се паре, ко жели да честита нека честита! Spoiler Драги пријатељу, Драго ми је да вас чујем, ја сам поручник Сара Ритерхаус, војни официр Сједињених Држава. Тренутно сам у Сирији. Надам се да је све у реду са вама? Радим са мировним трупама Уједињених нација у Сирији, на рату против тероризма. Сваки дан нас нападају побуњеници и ауто-бомбе овде у Сирији. Током наше спасилачке мисије за јорданског пилота (таоца) у Нафтном постројењу ИСИС-а, дошло је до посебно бруталне ватре у Раги, главном граду Исламске државе у Сирији, након што смо их победили, наишли смо на две кутије са грбовима у којима се налази огромна количина новца која припада спонзора и симпатизера ИСИС-а, за који верујем да је новац био намењен за куповину оружја и муниције, па смо се са 9 официра Војске договорили у тој спасилачкој мисији да новац буде приложен и подељен међу свима нама. Након што смо поделили новац, имао сам у свом поседу суму од два милиона, седамсто хиљада америчких долара (2.700.000,00 долара). Депоновао сам овај новац код компаније за испоруку преко њиховог агента овде у Сирији. Желим да будете мој корисник и да добијете фонд и да га чувате док не будем у могућности да вас упознам. То је био разлог зашто сам вас контактирао јер ми је хитно потребно да изместим ову кутију одавде јер они планирају да избаце неке трупе из Сирије и ја сам међу њима. Сада ми не преостаје ништа друго него да преместим ову кутију на сигурно место без икаквог одлагања. Јасно ми је да се можда плашите овог предлога, али желим да вас обавестим да сам направио солидне аранжмане са компанијом за испоруку која је специјализована за дипломатску доставу и обећали су да ће средства дипломатским путем испоручити било коме од одредишта по мом избору. Ову испоруку ће легално обавити компанија Сецурити Царго и неће постојати никакав облик ризика у процесу, а новац ће бити запечаћен и безбедно упакован у дипломатску кутију, а дипломатска кутија ће вам бити испоручена у вашој земљи до компанија за доставу. Одлучио сам да вам надокнадим 30% од укупног новца, што је сума од (810.000,00) једном након што вам новац буде достављен, док ће остатак бити мој инвестициони капитал у вашој земљи. Верујем у вас и верујем да ћете ми помоћи да уложим у добар профитабилан пословни подухват, даћу вам 30% фонда за вашу помоћ након што добијете кутију, шаљем вам је као породично благо. Садржај кутије остаје наша строга тајна, нико не треба да зна садржај, само ви и ја. Ова кутија је електронска кутија која се може отворити само шифром, без шифре нико не може да отвори кутију. У међувремену, јасно вам је да компанија за доставу није упозната са садржајем кутије, само ћете им рећи да је кутија ваше породично благо, ви ћете преузети контролу и постићи договор са њима у вези са испоруку кутије вама. У складу са актом о дипломатској испоруци Уједињених нација, компанија Сецурити Царго има дипломатски имунитет који им даје право да пренесу било коју пошиљку без ометања царине и других безбедносних агената на аеродрому. Све је под контролом; нема разлога за бригу. Чекаћу да се јавим. Поздрави, Сарах. Spoiler sarah 1 (1).jfif Edited July 30 by Elvis J. Kurtovic Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30 Report Share Posted July 30 1 hour ago, Elvis J. Kurtovic said: Опа, смеше ми се паре, ко жели да честита нека честита! Imaš bolje ortake, ja jedva nešto ispod milion od mojih dobijam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post daniiL Posted July 30 Popular Post Report Share Posted July 30 Lucky Hrvat. Cas vesti na rvatskom, cas frendice salju milijune. 3 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted July 30 Report Share Posted July 30 Питајте Вулина за неки хинт, он је искусан у преносу пара од тетке! Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30 Report Share Posted July 30 1 hour ago, daniiL said: Lucky Hrvat. Cas vesti na rvatskom, cas frendice salju milijune. mrzitelji će da mrze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1 Report Share Posted August 1 Jadna Air Serbia, sve se urotilo protiv njih! Ер Србија: Одступања од реда летења због квара ИТ система београдског аеродрома Компанија Ер Србија је саопштила да је услед квара ИТ система београдског аеродрома дошло до стварања већих гужви на шалтерима за пријаву на лет. Квар је саниран, али су одступања у реду летења могућа и током дана због кашњења јутарњих летова. Услед квара ИТ система београдског аеродрома, у јутарњим часовима дошло је до стварања већих гужви на шалтерима за пријаву на лет, саопштила је Ер Србија. "Као последица тога, већина летова Ер Србије у јутарњем таласу каснила је у односу на планирано време полетања, док је неколико летова каснило и по два сата. Квар је у међувремену саниран, али одступања у јутарњем таласу могу довести до потенцијалних померања аеродромских слотова од стране европске контроле летења и даљих последичних одступања од планираног реда летења током дана", истичу из Ер Србије. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted August 2 Report Share Posted August 2 On 7/27/2024 at 6:36 PM, oddball said: Nego Stano, nisam znao da si za komuniste 😄 Spoiler Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 2 Report Share Posted August 2 47 minutes ago, SATAN said: Reveal hidden contents znas li koga su iz miloste zvali Stepski vuk? :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted August 2 Report Share Posted August 2 Да се вратимо на тему, у Јулу су пала чак два "poor mans" акватлона (бајс 28км, пливање у дунаву 30 минута, бајс 28км) Мало сам узео да одморим од трчања, а бајс ми је легао као кец на 11. 1 Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2 Report Share Posted August 2 36 minutes ago, SATAN said: Да се вратимо на тему, у Јулу су пала чак два "poor mans" акватлона (бајс 28км, пливање у дунаву 30 минута, бајс 28км) kad sam saznao da ona amerikanka nedeljno PLIVA 45 kilometara, pomerile su mi se sve granice toga šta čovek može :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2 Report Share Posted August 2 Šta se ovo događa, ne sećam se da se ovoliko ljudi utapalo u rekama i jezerima? Навели су да је у последњих неколико дана четворо људи изгубило живот купајући се на рекама и језерима. Само у јулу се утопило 14 особа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted August 5 Report Share Posted August 5 Мислим да је сваке године око 10ак +-. Јебига `ладно пиво(ракија), врућине и прецењене могућности. Апропо тога, ових пар пута што сам пливао, пливао сам на Дунаву у Челареву. Као неко ко је одрастао на истом, присетио сам се његове снаге и колико је зезнут и за искусне пливаче, камоли за оне који нису вични истом... Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5 Report Share Posted August 5 26 minutes ago, SATAN said: Мислим да је сваке године око 10ак +-. Јебига `ладно пиво(ракија), врућине и прецењене могућности. Апропо тога, ових пар пута што сам пливао, пливао сам на Дунаву у Челареву. Као неко ко је одрастао на истом, присетио сам се његове снаге и колико је зезнут и за искусне пливаче, камоли за оне који нису вични истом... to je baš dosta ... po broju ljudi ukupno ne deluje, ali uopšte nije malo, deluje da bi se moglo smanjiti nekom "edukacijom". upravo iz tog razloga, ljudi se tripuju da je reka kao more, ne znaju, plus taj momenat sa 'ladnoim pivom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 5 Report Share Posted August 5 Cuo sam da se neko utopio u jezeru u Radojni ovih dana. To jezero je nezgodno, a to dosta ljudi ne zna, pogotovo ovi sto dodju sa strane. Ono je hladnije u odnosu na ostala jezera u okolini, ali u bas toplim danima ugreje se lepo. Medjutim u jezeru postoje bas hladne struje, na koje kad naletis bude bas neprijatno, lako mozes da se sokiras od hladnoce. 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted August 6 Report Share Posted August 6 Ne znam sad na kom tacno jezeru (ne pamtim), ali bila su dva slucaja da su se ljudi utopili u jezeru u kom je zabranjeno kupanje. Pametnom dosta... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 16 Report Share Posted August 16 Neko mesto sa dobrom klopom u Smederevu, ima neko preporuku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16 Report Share Posted August 16 Uff, pa zavisi sta trazis. Restoran Terasa i Zlatna Kruna, oba blizu Dunava, na ulasku u grad starim puttem iz BGa, imaju finu klopu sa raznovrsnim menijem. Ako ces prave kafane, onda Kafana Maki iza bolnice i Biblioteka na Senjaku, tamo su rebarca vrh. I za kraj, kafana Kod Zeta (bivsi Zota), najbolja piletina u gradu, a prava birtija sa kariranim stoljnacima i limenim pikslama. To je ovako na prvu, ima i par fensi restorana, ali kapiram da ti to nije primarni cilj:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts