killYg0r Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Ovako izgleda svaka druga seljacka glava na balkanu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 20 minutes ago, sttevann said: Halp! Ne znam gde da turim ovo, ne bih da pravim novu temu, pa mozda neko moze na brzinu da pomogne. @Lucky prebacuj ako mislis da smeta. Koristim Win 11 na Lenovo Thinkpadu, i pre neki dan sam primetio da je preko Lenovo Vantage sam instalirao neki update (Realtek Audio Driver - 10 (1809 or Later)/ 11 (21H2 or Later)). Od tog trenutka, nemam vise audio device uopste na kompu. Kada povezem sluske, prepozna ih i zvuk radi, ali bez externog audio device, nemam nista. Pokusao sam da reinstaliram Realtek audio driver, ali ne pomaze, jer izgleda kao da ne vidi uopste hardware. Da li to mogu preko biosa negde da proverim, enablujem? Ima u BIOSU svakako da se isključi zvučna, ali nije se to moglo samo od sebe isključiti. Uđi svakako i proveri, jbg, nešto kao Integrated peripherals treba da piše Koji je ThinkPad? Čujem dosta pritužbi na razne probleme sa novjim modelima, zvuk, WiFi, storage, ja sam sa L serijom imao i problema sa random pucanjem plastika. Nisu defintivno ono što su pre bili. Ovo bi verovatno moglo u hardver podforum da ide :) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 39 minutes ago, millanče said: Koji je ThinkPad? P14s Ma iskreno, nemam nikakvih zamerki, radi savrseno vec god i po dana, baterija i dalje super, ovo je prvi "incident" 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Ako neko pamti jos taj slucaj, Malcanski berberin, onaj pedofil sto su ga vijali pre koju godinu kad je oteo cigancicu je rikno sinoc. Da li mu je neko malo pomogao ili ne, ko zna? Srcka navodno.Kad smo kod te tematike, secate se ovoga?https://www.kurir.rs/crna-hronika/3968461/tuzilastvo-trazi-40-godina-zatvora-za-zorana-marjanovica-dokazano-je-da-je-na-nasipu-na-podmukao-nacin-ubio-suprugu-jelenu?utm_source=mondo&utm_medium=kurir_widget&utm_campaign=mondo_widget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 (edited) vecina nas je super-srecno sto nisu iskusili (u nekoj ozbiljnoj situaciji) kolko ova drzava i zakon i pravda ovde ne funkcionise 😄 ona je ubijena 2016-te, boskici jebu Edited July 8, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Kako glup naslov, pa naravno da tuzilastvo nesto tvrdi, zato su i podizali optuznicu. Sud ce utvrditi da li je dokazano ili nije. Debilizam, svakako. 6 godina drndaju. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Da se ja pitam ja bih ovde proterao autobus!https://rs.n1info.com/vesti/pad-plafona-u-leskovcu-zaposleni-kazu-sreca-da-nije-bilo-gostiju/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 23 hours ago, Dule_smor said: Da se ja pitam ja bih ovde proterao autobus! https://rs.n1info.com/vesti/pad-plafona-u-leskovcu-zaposleni-kazu-sreca-da-nije-bilo-gostiju/ ovo se desilo jednom u teretani gde sam išao svojevremeno, opet pukom srećom nije nikog bilo tu tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 Kada smo bre postali takve seka perse da tipovi na pumpi stoje ispred kola i čekaju radnika (ili još grdje, radnicu) da dodje i sipa im gorivo? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 Imam ja jednog drugara koji ide iskljucivo na pumpe gde radnici sipaju gorivo, kaze nikad u zivotu nije sam sipao...fho! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 Na Puntu sam imao neku glupu bravu na čepu koja se teško otključavala i još teže zaključavala pa sam gledao da mi oni sipaju da se ne nerviram svaki put... Sad ima samo rupa i klapna, pa sipam sam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2022 Report Share Posted July 14, 2022 Za ove cene mogu i stakla da operu svaki put! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Ал` сам се оговедао синоћ.. Уф! 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Ajd da ispratimo split! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 20, 2022 Report Share Posted July 20, 2022 kupio sam u lidlu onu kao UV lampu protiv insekata sto ide u struju, uopste ne radi, cisto da se neko ne zajebe, nedelju dana niti jedan jedini komarac se nije upecao 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted July 20, 2022 Popular Post Report Share Posted July 20, 2022 Pa uključi je Reky druže 2 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Gde si video komarce da slobodno lete? 😄 Na Ceraku/Vidikovcu gde je šumovitije ih nema. Preporuka za Raid svakako. 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Elem, ajd ovde...svratio do salona namestaja da pogledam neke stolove i bacim pogled na cene, sta je bre ovo leptijebem: Spoiler i sve ostalo je u kurcu, obicni trosedi koji nisu kozni bez 3k evra ne mogu da se nadju...definitivno odustajem od selidbe iz ovog namestenog stana, ne pada mi na pamet da pucam 20k samo na namestaj, posto je namesten stan ovde postalo nemoguce naci 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 (edited) 11 minutes ago, Dule_smor said: sta je bre ovo leptijebem Kao ne znaš šta je Casting couch, Dule... 😄 Edited July 21, 2022 by Nek' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Brate 16k je kostao, skoro kao A7 jebote, nek se nose u kurac. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted July 21, 2022 Popular Post Report Share Posted July 21, 2022 First world problems 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 A i on kao naivan gastarbajter otišao u neki fensi salon i sad nama ovde kuka kako je skupo! U Ikeu bre! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Dule, tolike godine si u DE i IKEA/XXXLutz ti nisu one-stop-shop za pokucstvo, pa kakav si ti to gastos!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Jbga, nema to kod nas u selu ovde, Trir najstariji njemacki grad heh. Ima par ok poviljnijih salona naravno, ali svugde su cene otisle u kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 mogo bi da napises neki kratki tekstic o Triru, sa sve slikama, nesto iz prve ruke! (umesto sto kukas samo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts