Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

20 minutes ago, sttevann said:

Halp!

Ne znam gde da turim ovo, ne bih da pravim novu temu, pa mozda neko moze na brzinu da pomogne. @Lucky prebacuj ako mislis da smeta.

Koristim Win 11 na Lenovo Thinkpadu, i pre neki dan sam primetio da je preko Lenovo Vantage sam instalirao neki update (Realtek Audio Driver - 10 (1809 or Later)/ 11 (21H2 or Later)).

Od tog trenutka, nemam vise audio device uopste na kompu. Kada povezem sluske, prepozna ih i zvuk radi, ali bez externog audio device, nemam nista.

Pokusao sam da reinstaliram Realtek audio driver, ali ne pomaze, jer izgleda kao da ne vidi uopste hardware.

Da li to mogu preko biosa negde da proverim, enablujem?

Ima u BIOSU svakako da se isključi zvučna, ali nije se to moglo samo od sebe isključiti. Uđi svakako i proveri, jbg, nešto kao Integrated peripherals treba da piše

Koji je ThinkPad? Čujem dosta pritužbi na razne probleme sa novjim modelima, zvuk, WiFi, storage, ja sam sa L serijom imao i problema sa random pucanjem plastika. Nisu defintivno ono što su pre bili.

Ovo bi verovatno moglo u hardver podforum da ide :)

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Ako neko pamti jos taj slucaj, Malcanski berberin, onaj pedofil sto su ga vijali pre koju godinu kad je oteo cigancicu je rikno sinoc. Da li mu je neko malo pomogao ili ne, ko zna? Srcka navodno.

Kad smo kod te tematike, secate se ovoga?

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3968461/tuzilastvo-trazi-40-godina-zatvora-za-zorana-marjanovica-dokazano-je-da-je-na-nasipu-na-podmukao-nacin-ubio-suprugu-jelenu?utm_source=mondo&utm_medium=kurir_widget&utm_campaign=mondo_widget

srpskivojnik-3.jpg

Kako glup naslov, pa naravno da tuzilastvo nesto tvrdi, zato su i podizali optuznicu. 

Sud ce utvrditi da li je dokazano ili nije. 

Debilizam, svakako. 6 godina drndaju. 

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Elem, ajd ovde...svratio do salona namestaja da pogledam neke stolove i bacim pogled na cene, sta je bre ovo leptijebem:

Spoiler

b4c35ad43d3bce24da5fe3a515ef607f.jpg

i sve ostalo je u kurcu, obicni trosedi koji nisu kozni bez 3k evra ne mogu da se nadju...definitivno odustajem od selidbe iz ovog namestenog stana, ne pada mi na pamet da pucam 20k samo na namestaj, posto je namesten stan ovde postalo nemoguce naci

• Like +1 1
  • Haha (+1) 1

srpskivojnik-3.jpg