Vlada_ Posted September 17, 2021 Report Share Posted September 17, 2021 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 17, 2021 Report Share Posted September 17, 2021 steta sto nema pcele vise, sad je vlada glavni retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 18, 2021 Report Share Posted September 18, 2021 😯 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 18, 2021 Report Share Posted September 18, 2021 Šta mislite o ovome? I bakšiš će kroz kasu? Napojnica kao obavezni deo računa - B92 Možda sam stipsa, ali ja sam protiv, što se mene tiče, da li će i koliki biti bakšiš zavisi od gosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 18, 2021 Report Share Posted September 18, 2021 Mogu samo da naprave kontra efekat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 18, 2021 Report Share Posted September 18, 2021 Pchela je retko pametan momak, realno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Ccc, ova naša E-uprava. Malopre mi stigla 2 mejla za primljenu vakcinu za nekog dedu koji ima isto ime kao ja. Prezime ni ne liči. Ok, neka bude da im je dao on pogrešan mejl, ali valjda treba da stigne neka poruka sa linkom da se potvrdi adresa... I šta ja sada sa radim, kome da se žalim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Za vakcinaciju mislim da email nije ni na koji način potvrđivan, tako da jbg. Mislim da je to bilo ciljano tako napravljeno da bi se olakšalo da bi mogao čovek da prijavi više osoba na jedan mail, tipa ja sam prijavio kevu, tasta, tetku sve na moj mail (u teoriji imaju svi oni svoj mail ali šansa da iole blagovremeno pročitaju neku poruku je vrlo bliska nuli). Pokušaj da im odgovoriš da je pogrešan mail pa možda se desi nešto, a možda i ne :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Jesam, kažu da ignorišem :)Valjda će i taj deda da dobije tu potvrdu kad tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Zar nema vakcina da se primi po tržnim centrima i slično...što bi čekao da te zovu... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 On 9/16/2021 at 4:18 PM, DJAPEH8 said: Ljudi, jel imao neko susreta sa myWorldom, Lyoness i ostalim vidovima manipulacije? Jel koristi to uopste neko? Nisam ispratio da li se uproslosti pisalo o tome, tako da se unapred izvinjavam ako je vec bilo reci. Nama su prodavali te fore u firmi par puta kao da se prijavimo i u taj lyoness i onaj scnet itd, no nikad nismo to koristili. Znam za neke koji su uveli i nikakve benefite nisu primetili od toga u smislu povećanja poslovanja itd. A od ovih većih mislim da je samo Maxi tipa podržavao Lyoness. Sad nemam pojma iz kog ugla pitaš. On 9/18/2021 at 6:32 PM, manson said: Šta mislite o ovome? I bakšiš će kroz kasu? Napojnica kao obavezni deo računa - B92 Možda sam stipsa, ali ja sam protiv, što se mene tiče, da li će i koliki biti bakšiš zavisi od gosta. Mislim da je ovo možda malo nezgodno napisana vest, ili se makar nadam, tj. da hoće da samo uvedu stavku da na računu možeš da napišeš koliki si bakšiš ostavio tj. koliki želiš, kao i kad plaćaš karticom, što ima u već x zemalja po svetu. Ubacivanje obaveznog bakšiša mi baš nema nikakvog smisla. Ionako već naplaćuju KUVER što je poseban nivo gluposti i one namaze što ti kao daju. On 9/23/2021 at 2:52 PM, absolute said: Zar nema vakcina da se primi po tržnim centrima i slično...što bi čekao da te zovu... mislim da za BUSTER DOZU moraš da čekaš poruku da si kandidat (tj. da je prošlo više od 6 meseci od druge doze 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 12 hours ago, Lucky said: mislim da za BUSTER DOZU moraš da čekaš poruku da si kandidat (tj. da je prošlo više od 6 meseci od druge doze 🙂 ne moraš, možeš da odeš kad hoćeš u dom zdravlja, ja sam tako primio treću ima sad skoro već mesec dana Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 12 hours ago, Highl1 said: ne moraš, možeš da odeš kad hoćeš u dom zdravlja, ja sam tako primio treću ima sad skoro već mesec dana znam da su kuma vratili jer nije dobio poziv, ali moguće da su to bili ti neki prvi periodi kad je krenula treća. e a ajde pitanje i za to - kako se "važi" ako neko zna ako na primer neko ima kineza prve dve, pa onda sad treću uzme Fajzera ili Astra Zenicu, jel onda može u teoriji posle te ili četvrte, da se vodi kao da je dobio ove što priznaje EU? Nemam pojma kako su to regulisali, ako su ikako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 Meni su u Domu zdravlja na Nbgd eksplicitno tražili da pokažem poruku koja je stigla da mogu da dobijem treću dozu, tj da je prošlo više od 6 meseci. Pošto oni ne mogu te stvari da vide u kompu :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 2 hours ago, Zwerko said: Meni su u Domu zdravlja na Nbgd eksplicitno tražili da pokažem poruku koja je stigla da mogu da dobijem treću dozu, tj da je prošlo više od 6 meseci. Pošto oni ne mogu te stvari da vide u kompu 🙂 verovatno zavisi od slučaja do slučaja i kakva ti "šalteruša" zapadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 7 hours ago, Lucky said: znam da su kuma vratili jer nije dobio poziv, ali moguće da su to bili ti neki prvi periodi kad je krenula treća. e a ajde pitanje i za to - kako se "važi" ako neko zna ako na primer neko ima kineza prve dve, pa onda sad treću uzme Fajzera ili Astra Zenicu, jel onda može u teoriji posle te ili četvrte, da se vodi kao da je dobio ove što priznaje EU? Nemam pojma kako su to regulisali, ako su ikako. moraš da imaš obe, ja sam gledao sad jer treba da idem u Nemačku poslovno, imam 2 sinofarma i pfizera sa kraja avgusta, i mogu da ga duvam. Mogu da udjem uz firmino pismo i da budem 2 nedelje u samoizolaciji, što naravno mi nikako ne odgovara (plus firma neće da plati hotel za 2 nedelje da blejim u sobi ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 11 hours ago, Highl1 said: moraš da imaš obe, ja sam gledao sad jer treba da idem u Nemačku poslovno, imam 2 sinofarma i pfizera sa kraja avgusta, i mogu da ga duvam. Mogu da udjem uz firmino pismo i da budem 2 nedelje u samoizolaciji, što naravno mi nikako ne odgovara (plus firma neće da plati hotel za 2 nedelje da blejim u sobi ) Jebi majmuna dok su mu noge u blatu :DDD Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 13 hours ago, Highl1 said: moraš da imaš obe, ja sam gledao sad jer treba da idem u Nemačku poslovno, imam 2 sinofarma i pfizera sa kraja avgusta, i mogu da ga duvam. Mogu da udjem uz firmino pismo i da budem 2 nedelje u samoizolaciji, što naravno mi nikako ne odgovara (plus firma neće da plati hotel za 2 nedelje da blejim u sobi ) Ali da uzmemo u teoriji ako bi kao treću dozu primio neku od vakcina što treba samo jedna doza (tipa Moderna beše?) ili pak ako dobiješ i buster bustera Fajzera za 6 meseci od ovog fajzera, onda si OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 J&J treba samo jedna doza. Btw, meni stvarno niste jasna vasa logika. Ako vam je vec putovanje toliko bitno, sto lepo odmah niste primili Fajzer ili neku vakcinu "priznatu" na zapadu umesto da sad mesate vakcine razlicitih proizvodjaca i mehanizama dejstva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 16 minutes ago, Dule_smor said: J&J treba samo jedna doza. Btw, meni stvarno niste jasna vasa logika. Ako vam je vec putovanje toliko bitno, sto lepo odmah niste primili Fajzer ili neku vakcinu "priznatu" na zapadu umesto da sad mesate vakcine razlicitih proizvodjaca i mehanizama dejstva. Pa, mene je žena naterala! A i naivno sam mislio da će kad prizna WHO vakcinu da prizna i EU! Tj. malo od svega! Za mešanje nemam pojma, nisam ni razmišljao o tome niti razmišljam o buster dozi, više diskutujemo, ali ako pročitaš šta kaže "struka" (bilo u zvaničnom kriznom štabu bilo ovi što su "protiv" kriznog štaba) opet svi pričaju sve različito, ovaj kaže neka bude ista, ovaj neka bude skroz drugačija, ovaj iskombinujte pet različitih i popijte rakiju ... itd 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 A tako znaci, pa reci lepo da je zbog zene, onda ti je oprosteno! A ne kao svi se foliraju kako su drustveno odgovorni, a ovamo neko primio zbog putovanja, neko zbog zene, neko zbog vaucera heh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 3 hours ago, Dule_smor said: A tako znaci, pa reci lepo da je zbog zene, onda ti je oprosteno! A ne kao svi se foliraju kako su drustveno odvovorni, a ovamo neko primio zbog putovanja, neko zbog zene, neko zbog vaucera heh "pa rek'o sam" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 4 hours ago, Lucky said: Ali da uzmemo u teoriji ako bi kao treću dozu primio neku od vakcina što treba samo jedna doza (tipa Moderna beše?) ili pak ako dobiješ i buster bustera Fajzera za 6 meseci od ovog fajzera, onda si OK? moraju dve doze ili miks 2 od onih koje su priznali ili da si preležao, imaš pozitivan PCR pa onda dobiješ jednog pfizera i prodje 2 nedelje. Sa kinezom mož se jebeš 🙂 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 1 hour ago, Dule_smor said: ahahaha zaboravio sam na ovaj klip 🙂 1 hour ago, Highl1 said: moraju dve doze ili miks 2 od onih koje su priznali ili da si preležao, imaš pozitivan PCR pa onda dobiješ jednog pfizera i prodje 2 nedelje. Sa kinezom mož se jebeš 🙂 aha, ok, znači sa dve priznatih ti zaboravljaju na "ispad" sa kinezom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts