Lucky Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 14 hours ago, Dende said: Od domacih crna ovca i/ili lokalni muslika za 50rsd kugla. ima u DJ u svetozara markovića super od badema sladoled na kugle. I od maka čini mi se. 8 hours ago, manson said: i pustiš neki romkom sa Meg Rajan? 🙂 ali nakon što se izoperisala! :)) 6 hours ago, Vlada_ said: haagen dazs kupujem u rodi fazon ma sad kad ga ima manje više gde god hoćeš u prodavnicama ovim našim maksi roda i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fatboy Posted August 13, 2021 Popular Post Report Share Posted August 13, 2021 ..do juče svi srećni i musavi krmljali rumenka a sad se izmišljaju neki svemirski sladoledi sa vanilom iz Luxora, pistaćima sa Melmaka itd.... 1 3 1 5 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 malo crna ovca malo moritz eis, posle na letnji potaz u smokvicu da se zaokruzi dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 2 hours ago, fatboy said: ..do juče svi srećni i musavi krmljali rumenka a sad se izmišljaju neki svemirski sladoledi sa vanilom iz Luxora, pistaćima sa Melmaka itd.... Rumenko je i dalje jedan od najboljih sladoleda za letnje osveženje, ali jbg, ljudi postali poš! A i ne mož' da kažeš da nije zanimljiv ukus tipa pistaći i slana karamela i tako to! 9 minutes ago, digrejzo said: malo crna ovca malo moritz eis, posle na letnji potaz u smokvicu da se zaokruzi dan zaboravio si nešto raw tj. od sirovih sastojaka, osim ako to nije taj potaž! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 10 minutes ago, digrejzo said: malo crna ovca malo moritz eis, posle na letnji potaz u smokvicu da se zaokruzi dan dodaj tu i najnoviji macbook za casual skrolovanje kroz feedove dok se ceka konobar i IMAMO CIJELU STVAR! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 Kiselo je groozdjeuu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 (edited) 3 minutes ago, f4ts0 said: Kiselo je groozdjeuu Ti si onaj feget sto nece da se javi za kafu kad dodje u domovinu / moj komsiluk? cmoon nigguh! Edited August 13, 2021 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 😥 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 38 minutes ago, fatboy said: dodaj tu i najnoviji macbook za casual skrolovanje kroz feedove dok se ceka konobar i IMAMO CIJELU STVAR! ko još skroluje kroz feedove na macbooku? :)) kad je tu iphone 12 pro max! omatorEo si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 4 hours ago, Lucky said: A i ne mož' da kažeš da nije zanimljiv ukus tipa pistaći i slana karamela i tako to! Nije zanimljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 6 minutes ago, togFU said: Nije zanimljiv brate pistać najjači sladoled! pored jogurta! naravno ako je dobro napravljen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 8 hours ago, digrejzo said: malo crna ovca malo moritz eis, posle na letnji potaz u smokvicu da se zaokruzi dan Kad smo kod pederskih stvari, luff gelato je bolji sladoled od dva pomenuta! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 14, 2021 Report Share Posted August 14, 2021 Samo da ne bude da sam elitista - uzimao sam redovno Ben&Jerry's u Maksiju ja mislim, ili je bio Tempo. Probao sam ovu moju kravicu - kida! Uopste nije kao da je "prazan", ima tu cokoladu koja my daje hrskav smek. Podseca me na nestle alomu noissete dok se nije pokvario. Sve u svemu, velika preporuka za moju kravicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 14, 2021 Report Share Posted August 14, 2021 16 hours ago, togFU said: Nije zanimljiv Pa kad nema acab u imenu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2021 Report Share Posted August 14, 2021 7 hours ago, Dende said: Samo da ne bude da sam elitista - uzimao sam redovno Ben&Jerry's u Maksiju ja mislim, ili je bio Tempo. Probao sam ovu moju kravicu - kida! Uopste nije kao da je "prazan", ima tu cokoladu koja my daje hrskav smek. Podseca me na nestle alomu noissete dok se nije pokvario. Sve u svemu, velika preporuka za moju kravicu. otišao sam i kupio posle ovoliko hvaljenja! 'de si video hrskavo u ovome? 🙂 no ok, to je tačno taj nogger fazon sa tom čokoladom u sredini. ok je, ali ne mogu da kažem da sam oduševljen skroz, ali dobro ja nisam ni preveliki fan čokolade u sladoledu više PISTAĆI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 14, 2021 Report Share Posted August 14, 2021 5 hours ago, alfa said: Pa kad nema acab u imenu ❤️ nisam ni znao da taj Ben&Jerry's ima da se kupi kod nas, verovatno zato što ni ne gledam više te frižidere sa uvoznim sladoledima, jer sam se pre par godina opekao i kupio neku malu čašicu fazon malo veća od čaše jogurta i tek posle na računu skontao da sam to platio 700 din : D I da, još jedna preporuka, nedavno otkriveno - znači sabijanje, prvi put kad sam probao mislio sam da je istopljen, jer ova čokolada okolo je mekana, može da se uporedi sa onim kinder choco fresh ili kako se već zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2021 Report Share Posted August 14, 2021 4 minutes ago, togFU said: nisam ni znao da taj Ben&Jerry's ima da se kupi kod nas, verovatno zato što ni ne gledam više te frižidere sa uvoznim sladoledima, jer sam se pre par godina opekao i kupio neku malu čašicu fazon malo veća od čaše jogurta i tek posle na računu skontao da sam to platio 700 din : D to su te baš nešto odrali 🙂 4 minutes ago, togFU said: ❤️ nisam ni znao da taj Ben&Jerry's ima da se kupi kod nas, verovatno zato što ni ne gledam više te frižidere sa uvoznim sladoledima, jer sam se pre par godina opekao i kupio neku malu čašicu fazon malo veća od čaše jogurta i tek posle na računu skontao da sam to platio 700 din : D I da, još jedna preporuka, nedavno otkriveno - znači sabijanje, prvi put kad sam probao mislio sam da je istopljen, jer ova čokolada okolo je mekana, može da se uporedi sa onim kinder choco fresh ili kako se već zove. u ovaj ima i neku nagradu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted August 14, 2021 Popular Post Report Share Posted August 14, 2021 5 hours ago, togFU said: ❤️ nisam ni znao da taj Ben&Jerry's ima da se kupi kod nas, verovatno zato što ni ne gledam više te frižidere sa uvoznim sladoledima, jer sam se pre par godina opekao i kupio neku malu čašicu fazon malo veća od čaše jogurta i tek posle na računu skontao da sam to platio 700 din : D I da, još jedna preporuka, nedavno otkriveno - znači sabijanje, prvi put kad sam probao mislio sam da je istopljen, jer ova čokolada okolo je mekana, može da se uporedi sa onim kinder choco fresh ili kako se već zove. Jesu to delili na tompsonovom koncertu? 1 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 Ulazim u coworking, lik na jednom ekranu kôd, na drugom gostovanje Vučića na pinku 😅 je l realno majku mu, ja uvek nekako zamišljam da ta gostovanja samo gledaju matorci u potkošuljama na kauču iz '76, odnosno srpska verzija Trampovaca Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 imam ortaka koji sve to gleda iz zabave, ubija me u pojam redovno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, Neptune said: Ulazim u coworking, lik na jednom ekranu kôd, na drugom gostovanje Vučića na pinku 😅 je l realno majku mu, ja uvek nekako zamišljam da ta gostovanja samo gledaju matorci u potkošuljama na kauču iz '76, odnosno srpska verzija Trampovaca možda ovo što kaže vlada, a možda piše kod koji analizira ekspersiju lica AV i onda pravi algoritam i otkriva kad govori istinu a kad laže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 dobra ideja, doće Andrej da otkupi Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 58 minutes ago, Neptune said: dobra ideja, doće Andrej da otkupi mislim da, srećom, još uvek nisu skapirali koncept IT-ja pa im je to teško da pazare. drže se restorana, osiguranja i tako toga "opipljivog". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 4 hours ago, Vlada_ said: imam ortaka koji sve to gleda iz zabave, ubija me u pojam redovno Da nije taj ortak jedan od one trojice eminentnih strucnjaka sa kojima redovno komuniciras a koji su zavrsili medicinu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 (edited) 4 hours ago, Vlada_ said: iz zabave Edited August 24, 2021 by toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts