Lucky Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 On 12/15/2020 at 2:53 PM, Debeli said: неискоришћене дане ГО послодавац мора надокнадити исплатом тих сати као прековременог рада. јесте, да ти кажем, па да разгласиш Хрватима да им је одзвонило... 🙂 kako to misliš? mora ako odlaziš iz firme ili tako nešto. ne može tebe poslodavac da tera motkom da iskoristiš godišnji odmor 🙂 jedan od tradicionalno groznih trenutaka je kad se smrzavam već dva meseca i onda stigne vest "danas počinje zima" :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Mojoj zeni sa njih dve jos koleginice direktorka dala da potpisu da se odricu nadoknade za neiskoriscen godisnji odmor ili im nikad vise nece produziti ugovor, one potpisale sve. Nisu im ni produzili ugovor posle 🙃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Barbari tevtonski...oh wait! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 21 minutes ago, Johnn1e said: Mojoj zeni sa njih dve jos koleginice direktorka dala da potpisu da se odricu nadoknade za neiskoriscen godisnji odmor ili im nikad vise nece produziti ugovor, one potpisale sve. Nisu im ni produzili ugovor posle 🙃 sutra vec naslov u informeru " SKANDALCINA! Samarcina srpskoj doktorki! Au! Sve ce da bruji o tome. Sta uciniste to nemci!" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 55 minutes ago, Johnn1e said: Mojoj zeni sa njih dve jos koleginice direktorka dala da potpisu da se odricu nadoknade za neiskoriscen godisnji odmor ili im nikad vise nece produziti ugovor, one potpisale sve. Nisu im ni produzili ugovor posle 🙃 eh, to su sad potpuno druge teme, svašta ima inače - da imaš samo 3 ili 2 nedelje odmora umesto 4 (tj. 10 dana umesto 20) da mora sve da se potroši u tekućoj godini ... itd itd. Iskreno to za naknadu za godišnji je ionako bezveze jer je bolje kad se već aktivira otkazni rok odmah da iskoriste godišnji, ioako tad niko ne radi ni sa pola kapaciteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 On 12/12/2020 at 11:49 PM, voodoo_ said: Dobro, ovi mlađi se ne sećaju kakav je dripac bio u periodu '95-00, naročito ono dok je imao emisiju na Pinku gde je dovodio slične bitange pa su se u prajm tajmu hvalili ko ima bolji pištolj i slično. Aj to i nekako, nego što napraviše od njega legendu kao da je bio kantautor crtica ulični filozof, a ne izvođač radova na osnovu materijala Marine i Fute. Džej jeste beogradska legenda, i što kaže Drale, znameniti Beogradjanin 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, f4ts0 said: sutra vec naslov u informeru " SKANDALCINA! Samarcina srpskoj doktorki! Au! Sve ce da bruji o tome. Sta uciniste to nemci!" Ma to je bilo u dz Simo Milosevic na brdu, ne ovde. 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Dzoni, troluje Igor verovatno, ne verujem da nije skapirao:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 31 minutes ago, Dule_smor said: Dzoni, troluje Igor verovatno, ne verujem da nije skapirao:) Ako ako, doci ce mi on na intenzivnu ovde. 🙃 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 Valjda do kraja juna sl godine treba da iskoristim godišnji odmor za 2020tu. 25 radnih dana. Juhuuu.. Ovim tempom nikako.. 😏 Inače u DZ Žarkovo je opšti haos, sva sreća pa ne idem često, ali svaki put mi je neka nova doktorka. Više se ne trudim da zapamtim kako se zove.. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 20 hours ago, Johnn1e said: Ako ako, doci ce mi on na intenzivnu ovde. 🙃 pa posle preparat kod duleta. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 1 hour ago, rbds said: Valjda do kraja juna sl godine treba da iskoristim godišnji odmor za 2020tu. 25 radnih dana. Juhuuu.. Ovim tempom nikako.. 😏 Inače u DZ Žarkovo je opšti haos, sva sreća pa ne idem često, ali svaki put mi je neka nova doktorka. Više se ne trudim da zapamtim kako se zove.. da, da, kod državnika tako ide - taman ne znam kad su gradski izbori ali verovatno će tad opet da kovid bude 0 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2020 Report Share Posted December 24, 2020 Slučajno sam uključio neki radeon overlay za prikaz temperature i brzine grafičke itd i onda 10 minuta tražio kako se isključuje :(( ctrl + shift + o ispostaviće se! sad da gledam lajvstrim kako ana i kisić primaju vakcinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 24, 2020 Report Share Posted December 24, 2020 Iako im je ovaj Andrenalin kontrol panel jedno sedam puta bolji od onog starog, baš me nervira što imaju trideset hotkeyeva aktivnih po instalaciji, to prvo gasim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2020 Report Share Posted December 24, 2020 45 minutes ago, voodoo_ said: Iako im je ovaj Andrenalin kontrol panel jedno sedam puta bolji od onog starog, baš me nervira što imaju trideset hotkeyeva aktivnih po instalaciji, to prvo gasim da su ga napravili kao u overwatchu ili nekoj drugoj igri, mala šlafjna gore možda bih i ostavio, ovo zauzima desetinu ekrana i smara, nema nikakvu funkciju realnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2020 Report Share Posted December 29, 2020 Zemljotres, urnebes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Evo AV rekao uključiće se rešavanje problema frilensera! Quote Govoreći o protestu frilensera koji je održan juče, predsednik je rekao da će videti na koji način da ti ljudi plate poreze, a da država preuzme deo krivice na sebe. "Imali smo juče protest frilensera i oni naravno suštinski nisu u pravu. Bilo je tu i naših grešaka u delovanju. Videćemo na koji način da ti ljudi plate poreze ali da i mi preuzmemo deo krivice na sebe", rekao je on. On je rekao da je obaveza svakog da plati porez, ali da ako frilenseri nisu bili sigurni da moraju to da plate, onda mora da se sagleda kako da se postigne neka vrsta kompramisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 luki gdi je rur novogodisnja igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2021 Report Share Posted January 1, 2021 17 hours ago, beba isus said: luki gdi je rur novogodisnja igra? bila, propustio si ... i to ne samo jedna 😞 Ali nema veze biće još jedna sad oko Božića opet! Ne znam da li ste bili vredni kao predsednik: Quote Председник Србије Александар Вучић отворио је јутрос, нешто после шест сати, у Госпођинцима код Жабља, нови гасовод у Србији, Балкански ток, од бугарске до мађарске границе. Вучић је најавио да ће за 10 или 15 дана, бити изнети предлози за значајно снижење цене прикључка на гас за домаћинства у Србији. ali i ako niste, srećna nova godina i zdravlja pre svega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 1, 2021 Report Share Posted January 1, 2021 deste. sng. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 1, 2021 Report Share Posted January 1, 2021 HB SNG 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 1, 2021 Report Share Posted January 1, 2021 SNG ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 On 1/1/2021 at 8:32 PM, mohr said: SNG ! SNG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Krenuli mimovi, gde je Džek Ma 🙂 nema ga nešto u javnosti neko vreme. i CNN se zabrinuli https://edition.cnn.com/2021/01/04/tech/jack-ma-alibaba-ant-group-intl-hnk/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 31 minutes ago, manson said: Krenuli mimovi, gde je Džek Ma 🙂 nema ga nešto u javnosti neko vreme. i CNN se zabrinuli https://edition.cnn.com/2021/01/04/tech/jack-ma-alibaba-ant-group-intl-hnk/index.html brate ako su ga stvarno makli onda im svaka čast koliko ih zabole za sve 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts