reki Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 sta je rekao dule, nek mi neko skrinshotuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 :DDD kakoe drugari, sta radite ove hladne novembarske noci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 pijemo pivo, jer je tesko sta ti radis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 ja ne pijem, jedem cvarke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Bogami, ja popio jednu mucenicu kad sam se vrnuo sa posla... Sam sa decom, pa mi bas leglo da se malo opustim... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Deca i zena ce da dobiju svoj deo... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 2 hours ago, Dule_smor said: ja ne pijem, jedem cvarke! jesen je, hladno je napolju, a ja u toplom domu, podilaze me čvarci. ba dum ts Inače da vas obavestim da je reki cancelovao friend request koji mu nisam prihvatio, respect realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Proveravas frend rikvestove koje nisi prihvatio this makes me sad :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 a možda sam slučajno dobio novi friend request pa mi se tu pojavilo i par drugih neprihvaćenih, i skontam da nema rekija :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Тогфу је један од оних што игра игрице, прихвата пријатељства пар дана након пријема, и одговара на поруке много сати касније :( жели да остави утисак нередовног корисника :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 nije tačno, baš sam aktivan, redovno lajkujem i šerujem statuse raznih dnevnih doza, a omiljene su mi Đani-EXIT fore. Nije loša ni TDI-radio stranica, tu uvek ima šege! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 zaboravio si neguj mo srbski jezik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 8 hours ago, togFU said: a možda sam slučajno dobio novi friend request pa mi se tu pojavilo i par drugih neprihvaćenih, i skontam da nema rekija :( druye nisam ja jedan od onih sto daje druge sanse 22 hours ago, Veljok said: Gde ima, blizu Kalenića, neka proper staza za trčanje, osim Taša i Olimpa? cekaj sad ce ivan t. da ti seruje link kako je trcanje lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 ne ivan t. pomesao si ih, ivan sa donjom crtom! mada, on nije vise medju nama, na forumu, tako da opusteno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 ja bih rekao da je u pitanju ivan t. i dalje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 42 minutes ago, rejven said: druye nisam ja jedan od onih sto daje druge sanse :DDDD reče reki i posla mi novi request :D ja jesam od onih koju daju druge šanse, tako da sam ti prihvatio request brt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 pa dao je drugu šansu fejsbuku, i to ne drugu već jedno šestu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 59 minutes ago, rejven said: ja bih rekao da je u pitanju ivan t. i dalje! Zavisi. Ako cljas na bacanje random linkova sa blica, tu je Dulle :D Ako ciljas na protivnika trcanja/kardia, da to je ivan_ Ako ciljas na ivana t. nemoj, ne sme niko da zna da seruje linkove Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 26 minutes ago, f4ts0 said: Ako ciljas na ivana t. nemoj, ne sme niko da zna da seruje linkove Ni u kom delu Srbije živi Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 o jebote sad svi znaju u kojoj drzavi zivi. pls nije za public Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 (edited) nvm, uspeo sam Edited November 30, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 bravo! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 naravno da si uspeo niki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 5 hours ago, f4ts0 said: o jebote sad svi znaju u kojoj drzavi zivi. pls nije za public Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 carevi :* nho! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts