Dule_smor Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 HB! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 ko je pobedio ovaj put? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 community manager 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 skraćeno co.man. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 mislis con-man? Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 kako lepo vreme napolju, valjda neće narod da pomre :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ostati na istom deadend poslu za 20% vecu platu, jos godinu dana?IliIskoraciti u nepoznato, za istu pocetnu platu, posle obuke i probna 3 meseca, ali sa dosta boljim radnim uslovima (za moj ukus)? Mraci me to sto sam imao uzasno naporan period na ovom poslu i jedva sam cekao da uzmem ostatak proslogodisnjeg odmora uskoro, a ako sad odem necu imati ni to, ni nikakav odmor prvih 6 meseci valjda, verovtno ni koji dan predaha izmedju jedne sljake i pocetka obuke za drugu. A ne postoji nacin da se prebacim drugacije trenutno, to jest, ne moze sve da stoji 6-12 meseci da bi napaceni mali Rami stigao da se relaksira nedelju dana. Lazna dilema, samo malo ventiliram tezinu.. 1 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ostati na istom deadend poslu za 20% vecu platu, jos godinu dana?IliIskoraciti u nepoznato, za istu pocetnu platu, posle obuke i probna 3 meseca, ali sa dosta boljim radnim uslovima (za moj ukus)? Mraci me to sto sam imao uzasno naporan period na ovom poslu i jedva sam cekao da uzmem ostatak proslogodisnjeg odmora uskoro, a ako sad odem necu imati ni to, ni nikakav odmor prvih 6 meseci valjda, verovtno ni koji dan predaha izmedju jedne sljake i pocetka obuke za drugu. A ne postoji nacin da se prebacim drugacije trenutno, to jest, ne moze sve da stoji 6-12 meseci da bi napaceni mali Rami stigao da se relaksira nedelju dana. Lazna dilema, samo malo ventiliram tezinu.. Das otkaz, odmor iskoristis za otkazni rok i posle odmora pocnes na novom radnom mestu ;) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted February 10, 2016 Popular Post Report Share Posted February 10, 2016 Ostati na istom deadend poslu za 20% vecu platu, jos godinu dana?IliIskoraciti u nepoznato, za istu pocetnu platu, posle obuke i probna 3 meseca, ali sa dosta boljim radnim uslovima (za moj ukus)? Mraci me to sto sam imao uzasno naporan period na ovom poslu i jedva sam cekao da uzmem ostatak proslogodisnjeg odmora uskoro, a ako sad odem necu imati ni to, ni nikakav odmor prvih 6 meseci valjda, verovtno ni koji dan predaha izmedju jedne sljake i pocetka obuke za drugu. A ne postoji nacin da se prebacim drugacije trenutno, to jest, ne moze sve da stoji 6-12 meseci da bi napaceni mali Rami stigao da se relaksira nedelju dana. Lazna dilema, samo malo ventiliram tezinu.. Das otkaz, odmor iskoristis za vojni rok i posle odmora pocnes na novom radnom mestu ;)fixed! 4 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted February 10, 2016 Popular Post Report Share Posted February 10, 2016 a može i da se priključi ovim dobrim momcima u borbi za rehabilitaciju narodnog heroja Milana Nedića! 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ostati na istom deadend poslu za 20% vecu platu, jos godinu dana?IliIskoraciti u nepoznato, za istu pocetnu platu, posle obuke i probna 3 meseca, ali sa dosta boljim radnim uslovima (za moj ukus)? Mraci me to sto sam imao uzasno naporan period na ovom poslu i jedva sam cekao da uzmem ostatak proslogodisnjeg odmora uskoro, a ako sad odem necu imati ni to, ni nikakav odmor prvih 6 meseci valjda, verovtno ni koji dan predaha izmedju jedne sljake i pocetka obuke za drugu. A ne postoji nacin da se prebacim drugacije trenutno, to jest, ne moze sve da stoji 6-12 meseci da bi napaceni mali Rami stigao da se relaksira nedelju dana. Lazna dilema, samo malo ventiliram tezinu.. Das otkaz, odmor iskoristis za otkazni rok i posle odmora pocnes na novom radnom mestu ;)Fora je sto ostavljam kolege na cedilu onda, ima da provriste dok se ne zaposli novi radnik i ne obuce ga, jedno 3 meseca. Ostaje bed fil iako nije moja krivica realno. Ali prezivece savest... :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ostati na istom deadend poslu za 20% vecu platu, jos godinu dana?IliIskoraciti u nepoznato, za istu pocetnu platu, posle obuke i probna 3 meseca, ali sa dosta boljim radnim uslovima (za moj ukus)? Mraci me to sto sam imao uzasno naporan period na ovom poslu i jedva sam cekao da uzmem ostatak proslogodisnjeg odmora uskoro, a ako sad odem necu imati ni to, ni nikakav odmor prvih 6 meseci valjda, verovtno ni koji dan predaha izmedju jedne sljake i pocetka obuke za drugu. A ne postoji nacin da se prebacim drugacije trenutno, to jest, ne moze sve da stoji 6-12 meseci da bi napaceni mali Rami stigao da se relaksira nedelju dana. Lazna dilema, samo malo ventiliram tezinu.. Das otkaz, odmor iskoristis za otkazni rok i posle odmora pocnes na novom radnom mestu ;) Fora je sto ostavljam kolege na cedilu onda, ima da provriste dok se ne zaposli novi radnik i ne obuce ga, jedno 3 meseca. Ostaje bed fil iako nije moja krivica realno. Ali prezivece savest... :)Najbolje onda da ostanes tu zauvek, zbog njih :DDivna je kolegijalnost, koliko njih bi uradilo isto? :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Kako ce UPT da izdrzi tvoj prelazak na drugi posao? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 pomešao si ga sa draletom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Kako ce UPT da izdrzi tvoj prelazak na drugi posao?Isto kao sto godisnje istrpi moja dva posta na ovom topiku. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ako sam mogao ja sa 40, možeš i ti sa 30. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ostati na istom deadend poslu za 20% vecu platu, jos godinu dana?IliIskoraciti u nepoznato, za istu pocetnu platu, posle obuke i probna 3 meseca, ali sa dosta boljim radnim uslovima (za moj ukus)? Mraci me to sto sam imao uzasno naporan period na ovom poslu i jedva sam cekao da uzmem ostatak proslogodisnjeg odmora uskoro, a ako sad odem necu imati ni to, ni nikakav odmor prvih 6 meseci valjda, verovtno ni koji dan predaha izmedju jedne sljake i pocetka obuke za drugu. A ne postoji nacin da se prebacim drugacije trenutno, to jest, ne moze sve da stoji 6-12 meseci da bi napaceni mali Rami stigao da se relaksira nedelju dana. Lazna dilema, samo malo ventiliram tezinu.. Das otkaz, odmor iskoristis za otkazni rok i posle odmora pocnes na novom radnom mestu ;) Fora je sto ostavljam kolege na cedilu onda, ima da provriste dok se ne zaposli novi radnik i ne obuce ga, jedno 3 meseca. Ostaje bed fil iako nije moja krivica realno. Ali prezivece savest... :)Rami čoveče, tebi k'o da je to prvi posao i da si još poletni tinejdžer koji se odmah posle faksa negde zaposlio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Laki je surovi profesionalac...i surov i profesionalan :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Prvo, ja sam vrlo kolegijalan, tend to live what i preach. :) A drugo, kolege su svetli deo tog posla, obizrom da znam kakav sam ja kad me stavis da sam upucen na ljude svakodnevno kao VelikiBrat dazon, a sto ljudi sto cudi, sto gluposti koje me nerviraju no trpim... ovde nisam morao skoro nista da trpim, a i to malo sam hendlovao kako treba pa nije bilo izvor stresa... drugim recima, iako smo razliciti tamo bili i iako sam sa svima kroz te ludacke smene radio na redovnoj bazi, svi su bili dovoljno kul da 3 godine od kolega na poslu uglavnom imam preko potreban comic relief i uletanje za svake promene ili pokrivanje smena, uklapanje odmora, kad god je trebalo. Saosecam se sa njima sad... sto ne znaci da bi mi palo na pamet da zbog toga ostajem u firmi vise, ostao bih mozda jos 6-9 meseci uz dovoljnu finansijsku kompenzaciju, do koje nece doci jer bih ja trazio 50% vise da ostanem toliko :) 25% jer bi me to dovelo do neke realnije visine osnovne plate za taj posao, i jos 25% jer sam zasluzio i vise za ove tri godine. Ne u odnosu na neki radnici bi uvek trebalo da su vise placeni rezon, vec objektivno po odnosu prema poslu, ucinku, izvestajima koje dobije iz drugih odeljenja o meni/nama, realnom rastu posla i profita, duplirali smo se za te tri godine, itd. No dobro, pocece nova uzbudljiva etapa... lol, za novu korporaciju, lol... ali je posao takav da su imati dosta vise vremena i prostora da se bavim nekim ozbiljnijim zivotnim planom, a i sefica ce mi biti kul trenserka, i ima jos par kul perkova. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 another NCR star 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Vrati me na ignore pliz. :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Laki je surovi profesionalac...i surov i profesionalan :(daleko od toga, nemam ja ništa protiv kolegijalnosti, "ekipa mi je super" stava i slično, ali u praksi kada dođe do problema/prilika, jasno je da od toga nema ništa kod velike većine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted February 11, 2016 Popular Post Report Share Posted February 11, 2016 Vrati me na ignore pliz. :)Glupo je da te ignore samo jer si politički fiju. 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Znaci bio si glup ranije Igore. Vico, kurac, za. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts