Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

prosto ne znam da li je bolje kad stoje na pokretnim stepenicama ili kad pritisnu oba dugmeta prilikom zvanja lifta

i onda još uđu u lift koji ide u suprotnom smeru da se provozaju, pa tebi dođe lift u kome nema mesta

juče sam u ušću 10 minuta čekao lift od garaže do bioskopa

sto majki svim maloumnicima

Edited by Guest

Imaš i u Ušću pokretne stepenice! To je ionako najbolje mesto za edukaciju stanovništva.
Ali mislim da ljude ovde prvo treba naučiti da nastave sa koračanjem nakon što siđu sa pokretnih stepenica, a ne da posle tog jednog koraka ostanu u mestu dok se neko ne zakuca u njih.
Čak još ima onih koji dođu do stepenica i onda se premišljaju da li da zakorače na njih ili ipak ne treba da idu gore/dole...

Kapiram da je chain lightning ipak bolji od edukacije.

haha, zaboravio sam na te što ih stepenice "isporuče" na sprat iznad/ispod a oni ostanu kao roba na isporuci tu odmah zakopani u mestu :)

Oba dugmeta na lifu i davanje migavca tek kad kreneš da skrećeš zaslužuju svoj krug u paklu.

davanje migavca kad kreneš da skrećeš ide u paketu sa "davanjem fora", tj. ono sitno skretanje udesno pre nego što smotaš levo, kao da voziš supertanker a ne belu dostavnu škodu roomster