edd.freak Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Keva je nasla mobilni telefon Samsung GT-S6310N koji je zakljucan i ne mogu da mu pristupim. Ima veci broj propustenih poziva i nekoliko poruka, ali niko me nije kontaktirao dok je bo kod mene, a ne mogu da radim nista bez potrebne kombinacije za otkljucavanje. Mreza je MTS i imam zapisan broj za kartice 19 nekih cifara. Kontam da odem u mts pa da oni probaju da udju u trag vlasniku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted April 13, 2015 Popular Post Report Share Posted April 13, 2015 bolje da si našao n4 ili n5 16 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted April 13, 2015 Author Report Share Posted April 13, 2015 Svejedno mi je sta sam nasao, ne razumem se u telefon, moj je star 10 godina. Samo hocu da ga vratim to je sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 gde ti odgovara da se nađemo? 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 stavi karticu u tvoj telefon ako nema pin, i okreni nekog iz imenika sa kartice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 primo - problem solving manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Keva je nasla mobilni telefon Samsung GT-S6310N koji je zakljucan i ne mogu da mu pristupim. Ima veci broj propustenih poziva i nekoliko poruka, ali niko me nije kontaktirao dok je bo kod mene, a ne mogu da radim nista bez potrebne kombinacije za otkljucavanje. Mreza je MTS i imam zapisan broj za kartice 19 nekih cifara. Kontam da odem u mts pa da oni probaju da udju u trag vlasniku. Okreni one brojeve za slučaj opasnosti, to bi trebalo da može da se uradi i kad je zaključan, pa ih pitaj koji je broj "izašao" ili na kraju krajeva odnesi u panduraciju pa neka se oni dalje zezaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Da da zezace se panduracija, igrace igrice narednih 5 godina :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 pa i nije baš neki telefon za igre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 (edited) U ono vreme kad je galaxy S2 izasao, tad bi ti panduri trazili telefon u tom cenovnom rangu. Danas da ti ukrade neko iphone 6 (kupljen u UK ) bolece ih kurac... Tako da sumnjam da bi pomogli i u ovom slucaju. Neka kerina bi uzeo taj telefon za sebe(verovatno prvi na koga naletis u stanici) Edited April 13, 2015 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 1312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 stavi karticu u tvoj telefon ako nema pin, i okreni nekog iz imenika sa kartice Nemoj ni slucajno da karticu iz nepoznatog telefona (koji je mozda vec i prijavljen kao ukraden kod policije) stavljas u svoj telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 1312 ffs odma sam provalio acab, tough midlife Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted April 13, 2015 Author Report Share Posted April 13, 2015 Okreni one brojeve za slučaj opasnosti, to bi trebalo da može da se uradi i kad je zaključan, pa ih pitaj koji je broj "izašao" ili na kraju krajeva odnesi u panduraciju pa neka se oni dalje zezaju. Probacu ovu varijantu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Nemoj ni slucajno da karticu iz nepoznatog telefona (koji je mozda vec i prijavljen kao ukraden kod policije) stavljas u svoj telefon. zašto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 ^i ja se pitam.. pogotovo sto vec stoji telefon kod njega kuci x dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoosh Posted April 13, 2015 Popular Post Report Share Posted April 13, 2015 Mozda ima veze sa ubacivanjem kartice u licni prostor!? 7 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 cekajte, mozda alti ima informaciju iz prve ruke od coveka iz kobri, deluje kao covke iz te price nemojte ban necu da trolujem 7 dana osim ako se ne pojavi majstor bora da nam objasni kako su lopovi na vlasti i sta treba da se uradi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 zašto? Pa zato sto sistem mobilne telefonije belezi IMEI brojeve telefona na mrezi + informacije sa SIM kartice (ICCID). Ako imas SIM karticu registrovanu na tebe i ubacis je u moj telefon, u slucaju zloupotrebe se veoma lako moze zakljuciti da je moj telefon bio u tvojim rukama (ili obratno - tvoja SIM kartica kod mene, zavisno od situacije). Znaci cak i ako taj neki lik jos uvek nije prijavio da mu je ukraden telefon, cim to bude uradio, recimo sledece nedelje, policija veoma lako moze da vidi da li je ta kartica jos uvek na mrezi ili ne, da li je stavljana u neki drugi telefon, da li je taj telefon jos uvek na mrezi ili ne, da li je neka druga kartica stavljana u taj telefon, itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 TIL da je pokušaj vraćanja izgubljenog telefona zloupotreba Pazi da mu vlasnik ili policija ne poveruju u tu pricu, iako je istinita. Pa svaka secikesa u gradu to isto prica, nisam ukrao, nasao sam na ulici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Ako mu je prvi poziv sa tog telefona i kartice u pravcu nekoga ko može da pomogne, sigurno neće gledati na to kao zloupotrebu. Fejluješ kao i uvek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts