manager Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 tonbe tebra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 ...ali beton! originalno ime, nema sta. Pretpostavljam da je to neki klub? Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Ime je sve samo ne originalno, pošto je u pitanju klub u beogradskoj Beton hali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Znam da je medj svim onim lokalima u Beton hali al ne znam koji je, Sakura, Torro, Iguana, Frida....... prolazim svaki jebeni dan tuda bajsem, dolazi uglavnom ekipa koja ima 3000-5000din za dorucak + djus, bitno je da se skockas, da si vidjen tu i tako to...... Al steta, potencijal svih tih lokala kao prostora je preteran, mozda ce u nekom trenutku biti otvoren i neki caffee-klubic tu koji je vise u fazonu 20/44 broda koji je imao ranije brutalan program al sad suxuje big time vec neko vreme..... koliko sam izvalio, tu ima jos 3-4 praznih prostorija za nove lokale...... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Jel si razmisljao da otvoris tako neku pricu? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Znam da je medj svim onim lokalima u Beton hali al ne znam koji je, Sakura, Torro, Iguana, Frida....... prolazim svaki jebeni dan tuda bajsem, dolazi uglavnom ekipa koja ima 3000-5000din za dorucak + djus, bitno je da se skockas, da si vidjen tu i tako to...... Al steta, potencijal svih tih lokala kao prostora je preteran, mozda ce u nekom trenutku biti otvoren i neki caffee-klubic tu koji je vise u fazonu 20/44 broda koji je imao ranije brutalan program al sad suxuje big time vec neko vreme..... koliko sam izvalio, tu ima jos 3-4 praznih prostorija za nove lokale......da, pošto je doručak tamo stvarno 3k do 5k din, jebote, koliko lupaš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 to se valjda već zna na forumu ali je preterivanje ovo što nigger pišeima po beton hali i normalnih ljudi koji izadju uveče ili dodju na ručak i sl, plus cene nisu toliko astronomske, već ekvivalentne drugim restoranima u gradu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 da, pošto je doručak tamo stvarno 3k do 5k din, jebote, koliko lupaš vidiš da je napisao "+đus" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Nije 5000 ali je sigurno 1000 po osobi :) Inace slucajno ne idite u restoran Comunale koji se tu nalazi tesko je djubre. Zapravo i sve ostalo je krs osim Iguane kojoj je opet po meni opao kvalitet u poslednje vreme. Nisam doduse bio skoro godinu dana tamo tako da ne znam jel sad bolje ili ne. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 da, pošto je doručak tamo stvarno 3k do 5k din, jebote, koliko lupaš ај то, него што каже да програм 20/44 сакује биг тајм, време је да га женимо, начисто је одлепио!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Nije 5000 ali je sigurno 1000 po osobi :) Inace slucajno ne idite u restoran Comunale koji se tu nalazi tesko je djubre. Zapravo i sve ostalo je krs osim Iguane kojoj je opet po meni opao kvalitet u poslednje vreme. Nisam doduse bio skoro godinu dana tamo tako da ne znam jel sad bolje ili ne. meni je iskreno ceo taj deo totalno bezveze, nekako mi je izgubio šmek, iako kapiram što se ljudima i dalje dopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 beton se preko dana zove promenada i radi kao prostor za događaje, ne kao regularni restoran ideja im je bila da naprave malo "luksuzniji" tehno klub, odnosno da naprave tehno klub koji nije totalni raspad. nažalost, problem sa beton halom je što je horor ekipa navikla da se tu napije u fridi i sličnim pa da samo produži u magacin, i onda se od tehno kluba za rejvere iz prošle decenije koji su u međuvremenu malo odrasli i našli poslove cela priča pretvorila na još jedan klub u koji izlaze seljaci. slično se desilo i sa loft-om na istoj lokaciji, i tu je bila seljana a ekipa koja je otvorila klub je htela drugu publiku. Inace slucajno ne idite u restoran Comunale koji se tu nalazi tesko je djubre. Zapravo i sve ostalo je krs osim Iguane kojoj je opet po meni opao kvalitet u poslednje vreme. Nisam doduse bio skoro godinu dana tamo tako da ne znam jel sad bolje ili ne. opao kvalitet lososa ili varijante? inače, čujem da je sakura ozbiljno dobra, drugi najbolij suši u gradu i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 (edited) ja sam bio u promenadi na svadbi!!!! i to sa elitnom ekipom..predjelo jaja od prepelice glavna jela jastozi i ajkule uzina planktoni dezert ne znam ni ja Edited March 27, 2015 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Sakura je odlična, a i Communale je standardno dobar, kenja De1 sa severa Nemačke kao i uvek Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 kaćeš kod mene na has, pero? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 e, čuo sam od Jovane, a i moje švece da je brutalan has, ali nikako da se organizujem sa nekim za onaj brunch npra red je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 dođi na japanski has realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 realna priča Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Dolazim da se izdrkavam sa Perom! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 (edited) meni više tamo nije hip, sad sam #savamala #guy Ne, nisam sa vuduom izašao Edited March 27, 2015 by f4ts0 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Nismo se tako dogovorili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 meni više tamo nije hip, sad sam #savamala #guy Ne, nisam sa vuduom izašao Pozvali bi te mi, ali nosis kosulje sa kratkim rukavima, tako da... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Да су заиста желели да отворе клуб са некомерцијалном електронском музиком, временом би их растерали, него су брзо скапирали да ипак хоће лову, а од клабера спортиста који пију само воду или пар пива нема велике зараде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Otvoren je tamo i bar restoran Kran, na pocetku beton hale, odmah uz veliki zuti zardjali kran, jelte.. :) Po nekim fidbekovima koje dobijam, to bi trebalo da odudara od ostatka i po ekipi i po dzepu. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 +1 za Sakuru, svako jelo koje sam uzeo do sada je bilo odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts