Zr.ninja Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 21 hours ago, BeautyOfAnarchy said: Samo pokrivaju sebe od tuzbe, skoro cela ekipa radi za Elysium svakako. Zanimljiva desavanja, skoro je neko hakovao kineze, oko 800.000 dolara je obrt novca bio na tim gold selling sajtovima. A ovih dana je nadjeno i neko hakovanje vezano za admin privilegije (ajtemi, gold itd). Moze link ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 19, 2017 Author Report Share Posted January 19, 2017 https://www.reddit.com/r/ElysiumProject/comments/5okp22/explanation_for_20170117_downtime/ there Digli su i 4ti server btw, moze normalnije da se krene ispocetka ako je neko u tom fazonu. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Ja sam poceo prije par dana na ovom Zeth'Kur, a nisam igrao godinama WoW, je l' moze neko da mi kaze sta je najpametnije od profesija uzeti dok se levelujes, mislim u pogledu golda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 Pa neki gathering prof. Tipa heralisam i mining. Potovi se uvek prodaju, mozes rolati alchemy posle. Ja isto lvlujem tamo dok cekam que za pvp na Anathemi :) Ili fazon ako ces pvp igrati, rolaj inzinjering, pa prodavaj deadly blunderbuss, samo moras kampovati ah i undercutovati ostale. Za to ti vec treba bank alt dok igras. Uglavnom najlakse je praviti pare abjuzovanjem aukcije, pravljenjem monopola, al to je komplikovanije malo :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Zadnji put kad sam igrao isao sam skinning+lw dok sam levelovao, na kraju uzeo neki relativno ok kes od onog dual tiranosaurus seta i onda se prebacio na herbalism i enchanting, ukenjalo me par recepata u aq20, bukvalno kasnije samo od enchanting tipsova prezivljavao, nisam uopste morao da farmam consumables. Ovoga puta kontam da mi je pametnije da idem iskljucivo te neke sto kazes gathering profesije bar dok levelujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 ja otisao full jew dupli gathering, oduvek me je mrzelo da se preterano cimam oko profesija jebiga. mada za mining sam ga izduvao jer je elysium prekrcat, pa cu morati cim uzmem mounta da se vratim i nabudzim da bih skupljao sve na sta naletim u 40+ zonama. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 31, 2017 Author Report Share Posted January 31, 2017 Enchanting jedino valja ako ti je na mainu i raidujes. I kenja te za recepte. I blejis u glavnom gradu stalno. Ovaj noviji server je sasvim korektan sto se tice populacije, nema guzve, taman je. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 (edited) Da, na mainu sam ga i imao tad zadnji put kad sam igrao, nekad 2012-13 na onom Feenixu, imao shadow dmg i healing za ruke, uzimao bukvalno 75g na tips, samo sjedio u IF i spammao reklamu, kes padao sa neba:D. Healing me ukenjao brutalno u nekom pugu, prerolao jos 4 enchantera jedan dobio 96 ja tipa 98, a shadow dmg kasnije dobio u guildu po zasluzi:D Ovaj Zeth'Kur mi se cini bas fin, ne bih ni pocinjao da nije svima ispocetka. Edited January 31, 2017 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 ja bih verovatno rolao na zeth'kuru da mogu da vratim vreme. bas je sve prekrcato ovamo, ne postoji quest koji ces glatko zavrsiti, ne postoji grind spot koji ces naci a da se ne pojavi 20 ljudi u jednom trenutku. al jebiga, izdrzacu nekako :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Haha, istraj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilgrim_3 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Ako neko prodaje vanilla wow accounte, sa emailom, neka se javi u inbox Quote Mita, Pilgrim, G klan, KGB klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Dobar vanila server? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautyOfAnarchy Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Lights Hope sa najvise populacije ili Kronos 3 u martu izlazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkNote Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 i kupiću ako neko laže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 On 7/19/2016 at 3:44 PM, Silencer said: Bilo pa proslo 🙂 Kao sto sam i rekao nece nista da se desi. E da, POZ 🙂 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Haha eto i to sam doziveo. I dalje mi nije jasno sto tolki hajp za nesto sto smo igrali pre 15 godina. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 bolje da nista nisi napisao kad si vec poj'o govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 (edited) a zamisli tek neki ludaci se i dalje loze na fudbal a ne razumem igra se vec 150god a jos u medjuvremenu izas'o stoni fudbal Edited May 27, 2019 by psy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 On 5/26/2019 at 4:14 AM, Silencer said: Haha eto i to sam doziveo. I dalje mi nije jasno sto tolki hajp za nesto sto smo igrali pre 15 godina. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ekspanzije su menjale igru mnogo, a trajale prekratko. ljudi hoce da igraju duze ono sto vole jednotavno. igraju po 15+godina dotu koja je konceptualno identicna i igrace je i dalje 🙂 sada hoce da igraju vanilu 5 godina npr, tbc 6 umesto 1-2 koliko smo dobili originalno da je igramo Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 VLADO JERL IGRAMO ALIJANZU?!? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 ako pod 'alijansu' mislis hordu, onda da!!! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 😞 kakvi su ovo idiotski smajliji, halo? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 🗜️ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts