Popular Post exile Posted March 6, 2015 Popular Post Report Share Posted March 6, 2015 Vitja + Mohi + Ivan Vitja brani Mohija, ovamo kako im ko da minus Ivan moze da pogleda ko je dao i onda svi drkaju pipice jedni drugima na mircu "hjo hjo marmeni minusi" i bustuju sebe kako su u pravu i kako smo svi degenerici u stvari I posle nije ni cudo sto pola foruma misli da mohi ima "protekciju" od Ivana Ivan dodje i napise "moja greska sto vam nisam brisao postove kad postujete iz nocne", kao to bi resilo sve probleme ne bi bilo ni topica i ne bi mohi prozivao pola foruma a to sto ne brise i ne splituje 200 drugih budalastina sto se na pricajte topicu postuju to nema veze Da ne pricam o tome koliko ljudi bi popilo ban odavno da prozivaju sve zivo ko Mohi sto proziva Dajte momci koji vam je kurac, znate da sam uvek bio na vasoj strani prvenstveno zato sto vas znam licno sve jako jako dugo i super ste ljudi irl, ali na forumu ste internet konani i ovo prelazi sve granice pristojnosti 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) U prevodu, nisi mogao da se iskuliraš iako sam ti rekao da više neću da se raspravljam ovde, ali je coka doveo u pitanje tvoje internet konanstvo, pa si uradio ovaj prebedni backstab? I taj postupak opravdavaš čime? Time što se ne slažemo, a kad se neko ne slaže sa mohijem, dozvoljeno je i gađanje civila Sve je relativno kod tebe dečače, uvek ćeš naći načina da opravdaš svoje postupke, i hiljadu puta si pokazao da ćeš spasti na uber nisku granu da bi pobedio u raspravi. Ovo što si uradio se ne radi i kraj priče. Za nakog ko fura high horse poziciju, ne ide ovo valjanje po blatu, samo nikako da povežeš dva i dva @vića - ako imaš nešto da mi kažeš, kaži. sa tim paušalnim "stija se nalupetao" možeš da me zaobiđeš. ne moramo se slagati, ali očekujem minimum ponašanja A ti nisi mogao da iskuliras da ne izjavis stvari koje nemaju veze sa vezom i da onda dignes nos, napišeš mi u smsu da nisi trebao iz totalno drugog razloga iako sam ti 15 puta rekao da to što pričaš nije tačno i sad ako neko mene prozove da sam se čak i sa tobom raspravljao, a ne samo sa marmenima ispade kao da si ti pričao nešto što je tačno i ja sad ne smem da se vratim na dokazivanje tačnosti toga? Aj ti bolje razmisli malo o tome. Edited March 6, 2015 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) Toliko besa izlazi iz ovih par recenica i to prema ljudima koje Mohi verovatno nije ni video da prestaje da bude vazno koja je tema. Post zraci random frenzy-em i to prema ljudima koje postuje verovatno mnogo vise u zivotu i samo to je hteo da kaze Coka pa je i njega napenalio.. Bes je tu zato sto pedeset puta pisem istu stvar i onda dodje neko ko nije ni procitao sta sam napisao nego je video da sam ja u pitanju i da se grudvam sa nekim i onda opljune na taj nacin da se vidi da nije procitao temu. I to sto ja mnogo postujem stiju u zivotu ne znaci da mu ja necu reci kada prica nesto sto znam da nema veze sa vezom i da cu, ako nastavi da insistira na tome, sto on btw ne moze da zna jer je izjavio nesto cisto na osnovu osecaja posto nigde ne pise tako nesto, upasti u frenzi. Edited March 6, 2015 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted March 6, 2015 Popular Post Report Share Posted March 6, 2015 Jebote, jezivi ste. Stvarno ste otišli full retard, iskulirajte se malo. 5 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 jezivci klasicni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 komsija mani siljenje nego uzmi jednu sumadinku da se smiris Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 jezivci klasicni! Ti si najveći jezivac Reki :c 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 znaci u kanalu sam jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 mozda bi admini mogli da se malo vise posvete ovom problemu. malo zreliji pristup, a ne huskanje i raspirivanje svih ovih sranja. kacenje liste ko je kome dao minus i plus je po meni katastrofa. nhf clanovi koji se smeju marmenima i koji vrse to javno etiketiranje i vrbovanje za red istih, su u stvari ultimativni marmeni : 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 hocemo javne minusove npr sad kad se stavi kursor na karlitov -1 da pise da sam mu ja dao minus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 reki? smiri se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) Bes je tu zato sto pedeset puta pisem istu stvar i onda dodje neko ko nije ni procitao sta sam napisao nego je video da sam ja u pitanju i da se grudvam sa nekim i onda opljune na taj nacin da se vidi da nije procitao temu. I to sto ja mnogo postujem stiju u zivotu ne znaci da mu ja necu reci kada prica nesto sto znam da nema veze sa vezom i da cu, ako nastavi da insistira na tome, sto on btw ne moze da zna jer je izjavio nesto cisto na osnovu osecaja posto nigde ne pise tako nesto, upasti u frenzi. Бес је ту јер гуташ ексере Мохи. Гутач ексера прича о поштовању. Edited March 6, 2015 by Kal1mero 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 ovom kaliju svaka je ko njegoseva Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Nije dokazana korelacija izmedju gutanja eksera i poštovanja još uvek Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Могао бих Мохију један график да направим где се јасно види корелација ! :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Trebalo bi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 mohi, ae na hipstersku žurku u subotu, dothttps://www.youtube.com/watch?v=Ez2TSYHxo24 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 'gutac eksera prica o postovanju' joj ne bih se mesao u raspravu, samo bih na ono sto je coka rekao oko splita ncr topika rekao da je 'nocna poz COKO JAVI SE' jako gusilo Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 mene nije gusilo sta ces sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ppnj Posted March 6, 2015 Popular Post Report Share Posted March 6, 2015 Dakle nisam zavistan, ne smatram uspehom ali ne smatram ni fejlom, ne napusavam ih ni zbog cega drugog osim zbog gluposti koje prosipaju po forumu. Meni ovo nije jasno. Zato sto je neko glup ti ga napusavas? Da li si se ikad zapitao zasto to radis? Zasto, ako je neko manje inteligentan od tebe, ili ne kapira stvari isto kao i ti, ako drugacije rezonuje, zasto moras da ga napusavas? Pa ne mozemo se svi roditi identicno inteligentni, ne mozemo svi imati isto obrazovanje, ne mozemo svi bacati dobre fore. I to je pozitivno kod ovog foruma, jer ima ljudi razlicitih profila, a ne Vucicevih botova. Zamisli kad bi svako napusavao svakog ko nije dobar u necemu u cemu ovaj prvi jeste. Ne znam gde radis, ali zamisli da imas kolegu koji je teretana guy, plocice i misici, i kad god dodje do tebe zadigne majicu i uzme ti ruku i trlja se po trbusnjacima. I onda uzme da te napusava kako si mrsav, kako si jadan, govori da ne treba da postojis tako jadan. Ili dodje sef firme na sastanak i kaze vam "Je li pacovi, jeste li skupili za Grcku ovu godinu? Ja poslao zenu na Kubu, a sa ljubavnicom idem na Maldive. Duvajte ga sirotinjo" Priznaj da bi rekao da su napucani kolega i bogati sef pretenciozni maliciozni kreteni. Znaci samo zato sto su bolji od tebe u necemu ne treba da im daje za pravo (tj bilo kome) da napusava bilo koga. Shvatili smo, inteligentan si, ne moras to dokazivati na taj nacin. Ne znam koja ti je struka, napisi neki naucni rad, resi neki real life problem, jos vise cemo znati da si inteligentan. Zakljucak je, pusti ljude da lupaju, jer da znaju bolje, radili bi stvari bolje. Da znaju bolje da kapiraju, pa bili bi takvi. Uvek imas izbor da budes dobar covek, za razliku od los. Nije mi jasno sto biras da budes los. Pomozi ljudima, pomoci ces sebi. 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Ban Realno izmedju Dakijevog trolovanja i tvog bacanja bednih fora ja bih radije citao Dakijeve trolove nego tvoje pametne postove. Poslednjih 50 postova su ti onelineri. Nemoj da mislis da sad to meni smeta ili nesto, da mi smeta bilo sta od toga ne bi dolazio na ovaj forum... Ne smeta mi uopste ali mi nije jasno sto prozivas bilo koga za isto to sto ti radis samo sto ti se gleda kroz prste kao i mnogim drugima... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 zato sto ja bar znam da su mi postovi glupi tako da 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 zato sto ja bar znam da su mi postovi glupi tako da Pa da samo si ti pametan :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts