Jump to content

Ultimativni NCR topik

Recommended Posts

Pravda za Lošmija i Uroša Mišića!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa to i kaže čovek, zamisli kako je napaćenim ljudima koji moraju da rade za "braću" ruse koji nam nikad nisu pomogli iako nas kao vole, majku im!

skontao sam da što više spamujemo ovaj topic, ljudi koji preko gugla dođu na ovaj topic moraće duže da listaju stranice dok ne nađu info koji im treba :tf::tf::tf::tf:

Ovaj predizborni spot je sve objasnio. Verujem da oni koji pljuju po meni i NCR-u mogu da se prepoznaju u ovim zgubidanima sto locu pivo, pljuju po svima koji hoce da rade i da nam svima bude bolje, Njima jedino i preostaje da vidu Vucicu pederu, i da love botove, sendvicare.. i ne znam koga sve, samo da ne priznaju da su saka jada koja zna samo da pljuje, a ne zeli nista da uradi ni za sebe i svoju porodicu, ni za Srbiju...

9 hours ago, Losmi said:

Ovaj predizborni spot je sve objasnio. Verujem da oni koji pljuju po meni i NCR-u mogu da se prepoznaju u ovim zgubidanima sto locu pivo, pljuju po svima koji hoce da rade i da nam svima bude bolje, Njima jedino i preostaje da vidu Vucicu pederu, i da love botove, sendvicare.. i ne znam koga sve, samo da ne priznaju da su saka jada koja zna samo da pljuje, a ne zeli nista da uradi ni za sebe i svoju porodicu, ni za Srbiju...

Nema nista bednije od muskaraca feminista i pored njihovog besomucnog slihtanja zenama, zene picu daju samo pravim muskarcima. Zene jedno pricaju a drugo misle. Seksualnost je zivotinjski instinkt. Zena voli da je muskarac uzme pod svoje i otkine od kurca, da joj lupi samar, da je savije, gurne ga unutra bez pitanja za dozvolu. To nije silovanje, to je seks, a ono kilavo mrcvarenje koje rade intelektualci, pa pitaju mogu ovo, mogu ono, ne voli nijedna zena.

Vučić je sigurno dobar jebač, on pokazuje to samim tim jer razume narod. Narod je kao žena defanzivno nastrojen i postavljen, da njegovo mišljenje i poštupanje manje određuje trezveno razmatranje, a više emotivno osećanje.

Sasa Janković i Vuk Jeremić su klasični predstavnici feministe u politici, oni hoće da se dopadnu narodu a ne da mu nametnu svoju volju, zato će za njih glasati jedino homoseksualci i ljudi smetene seksualnosti. Jedini političari koji gaje donekle muški princip pored Vučića su Šešelj i Beli...