Neptune Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 vujkra :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Ovu ribu sam trolovao jedno godinu dana, sve dok me nije blokirala :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 the drale mobile http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6174157/lada-kombat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 ako je samo kod nas ovaj auto pomenut na 6 različitih topica, kakvo li je ludilo napravio na facebooku :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Daće ga za sto iljada Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 što je najgore još gledam dal da okačim u vesti iz automobilizma ili u koji auto da kupim i aj kao u pričajte ću :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 so many choices, so little time ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 jos 5 dana do voljene majke srbije! idemoooo Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Dobro jutro dzezeri Danas neke vazne posete po firmi, izgleda da i Vrhovni Vodja dolazi ovde, znaci prosperitet se nazire i oseca u vazduhu Osim toga tesko je, ali bice bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Coko, kad ćeš mi odgovoriti na mejl koji sam ti poslao pre deset dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 verovatno nikad 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Ne bih da ponovo pokrećem diskusiju, ali jedva ustadoh jutros ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Zato što piješ nedeljom a ne subotom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 subota je isuviše mainstream, sad je nedelja nova subota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 čekaj, nestalo tonera, čim se završi tender za dopunu, pročitaće mejl :D inače, ustao sam bez problema i juče i danas, ne budite babe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 I ja, ali zato što se poslednjih nedelja inače budim u šest pa posle knjavam do sedam kad redovno ustajem, tako da se danas to buđenje u šest poklopilo sa veštačkih sedam sati. TL;DR Pomeranje sata je tool of devil Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Veštačko je jer se budim rano opterećen mislima o obavezama, kad sam na odmoru ne budim se u šest, šala je na tebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 @vudzi:za to što misliš o obavezama si sam kriv, jer ne znaš kako da kanališeš svoju unutrašnju energiju! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 vudu daylight saving vuduovic ovaj vikend mi je prebrzo prosao, smara vise ovo pon-petak grindanje, moracu na odmor uskoro, nisam bio preko pola godine, ne znam gde bijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 vudu daylight saving vuduovic ovaj vikend mi je prebrzo prosao, smara vise ovo pon-petak grindanje, moracu na odmor uskoro, nisam bio preko pola godine, ne znam gde bijem Ceo taj koncept je bezvezan, neko je nekad davno smislio da je to "idealno", svet se promenio naglavačke a to se i dalje uzima kao "podrazumevana" dinamika rada. Juče sam (ne kažem da je idealno, samo mi je bilo zanimljivo) video radno vreme neke od ovih modernih fitnes-žene-masaža-vitka-linija firmi, i to je bukvalno (ne šalim se) pon - 7 do 11 i 16 do 20 uto - 12 do 20 sre - 7 do 12 i 16 do 20 čet - 11 do 20 pet - 7 do 15 i gledam, kakvo je ovo ludo vreme, kad ono, ima smisla, svakome odgovara neki termin, a onaj standardni od 09 do 17 najčešće ne odgovara nikome :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Jutros sam repeatedly failovao willpower check od 7:45 do 9:30, na posao sam došao posle 10...-1HP jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Ja ne znam odakle više te babe/dede sa kataraktama vade?! Taman pomisliš da su ih sve operisali, ali ne.. Dođe nova tura sa "pogačicama" preko oka. Njihov operativni program je gori od našeg (orl). Rade pod opštom i lokalnom anesteziom, bude dnevno i po 30 intervencija. dal' si realna? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 ja sam lako ustao, mlad sam i pun zivotnih sokova! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 i koji si termin uzela na kraju? :tf: Limfna drenaža utorkom posle pilatesa, četvrtkom prepodne elektro stimulacija pre manikira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts