killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 savrseno ubacivanje mont jakne je predvodilo odusevljenju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 kili dobio go2 1. maj preko tarzanije pa su mu sad opet kul. šalu na stranu, bili su dosta zanimljivi u početku, onda je od svega ostao humor koji se svodi na preterivanje i na "kurac pička govno sisa", stari dobri recept za srpski "humor". 1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 svakodnevni hejt, naravno malo doziran za opste narodne mase ali ipak nije vica editor o http://www.tarzanija.com/4-nacina-na-koje-nas-nateraju-da-im-ustanemo-u-gradskom-autobusu/ meni prijalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 au al je tesko, odremacu malo, probudite me oko 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 reki ce da zivi 90 godina zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 reki ce da zivi 90 godina zivota psecih ili ljudskih godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 kili aj sa mnom u ns da te upoznam s tarzanija ekipom jedan od njih mi kara bivšu, onu sa samo rejv majom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 aj idem i ja, ako ocete da ih prebijemo ? kad skinem ruzna beti protezu razume se When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ajde, da im pokažemo kako beograđani tuku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 nije prota vbilo ko, kako sme taj pesnik da mu kara bivsu, pa ne moze to tako When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 znaci, izlazim s faksa, prelazim ulicu na semaforu ka zgradi lole, a na polovini prelaza, izmedju sina stoji neki retard stranac sa dvoje dece i ceka da se upali zeleno. pritom jedno dete ima tipa 4 godine i drzi drugo od nekih 2 za ruku, a cale retard ih lagano pusta da stoje na bukvalno 5 cm od tramvaja. nailazi nova sedmica i vozac je zaustavlja valjda da mu kaze da jebeno pomeri decu, ovaj krece da mu se dere, da mu udara u staklo, i dalje ostavlja decu naravno. tramvaj odlazi, deca su i dalje na 5cm od njega i nista. niko nije mogao da veruje sta gleda "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 znaci, izlazim s faksa, prelazim ulicu na semaforu ka zgradi lole, a na polovini prelaza, izmedju sina stoji neki retard stranac sa dvoje dece i ceka da se upali zeleno. pritom jedno dete ima tipa 4 godine i drzi drugo od nekih 2 za ruku, a cale retard ih lagano pusta da stoje na bukvalno 5 cm od tramvaja. nailazi nova sedmica i vozac je zaustavlja valjda da mu kaze da jebeno pomeri decu, ovaj krece da mu se dere, da mu udara u staklo, i dalje ostavlja decu naravno. tramvaj odlazi, deca su i dalje na 5cm od njega i nista. niko nije mogao da veruje sta gleda Srecom pa se nisu narkomani valjali unaokolo da ostave ruznu sliku o nasem glavnom gradu fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Kili, a da tražiš neke dodatne smene da ti uvedu? sam idem na dane kada ne radim ! psecih ili ljudskih godina? mark my words. reki, zivi do 2080 ! kili aj sa mnom u ns da te upoznam s tarzanija ekipom jedan od njih mi kara bivšu, onu sa samo rejv majom :D AEBREAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 crni kojote:(...i nemoj da se vadis da si samo kliknuo na link! Aleksandar Askovic liked this. PAO PRVI SEKS U "PAROVIMA": Maca Diskrecija u akciji! (VIDEO) Prva noć je donela mnogo zanimljivih dešavanja. SRBIJADANAS.COM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 gorak je hleb You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted March 9, 2015 Popular Post Report Share Posted March 9, 2015 Meni je ovde uglavnom vest da postoji nesto, pretpostavljam neka osoba, koja se na televizoru zove Maca Diskrecija :) 4 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 truperu polako 1 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ne sili 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 dodjem ja dam vam obojici po minus i zwerku plus ne znam zasto "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ove pande su takvi carevi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 kili dobio go2 1. maj preko tarzanije pa su mu sad opet kul. šalu na stranu, bili su dosta zanimljivi u početku, onda je od svega ostao humor koji se svodi na preterivanje i na "kurac pička govno sisa", stari dobri recept za srpski "humor".^qft, prestao sam da čitam ima već godinu i kusur, smorili su i jebo ih go2 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 hahaha, Maca Diskrecija, ne vera šta ću sve pročitati da postoji ... juče sam inače ostavio u perionici auto da mi operu, i lik mi 5 puta kaže da će biti gotov auto u 6 (a pola šes' je) i ja mu pet puta kažem da nije frka ako bude i u pola 7, da ne žurim i imam šta da radim, on kao "ma ne, dođi ti i pre 6". Ja tu budem polu-mudar pa dođem oko 6 i 10, naravno auto i dalje nije gotov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Braća iz perionica, gotivci Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts