deK!sa Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 streamsp.com bi trebao da odradi posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 reddit > topik željene tekme > u komentarima bude vrhunskih strimova 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 ja sam prvi put u životu platio stream preko telekoma (onaj za 50 din.), videćemo kako radi... proces registracije i plaćanja je prošao vrlo jednostavno, prvi utisak je pozitivan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Hvala momci :) Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 upravo sam sanjao da sam se pobio s nekim likom, on me ubode u butinu nozem, ja mu otmem i ubodem ga 19 puta. dolazi murija po mene, sve filmski, iz marice kao pricam telefonom sa kevom koja place, sve je previse realno i odvratno, u jednok trenutku u snu ja pomislim da mozda sanjam i pokusavam da se probudim ali ne uspevam. vracaju me odjednom u skolu gde se to kao desilo i provode me kroz masu ucenika i ja tu osecam najvecu mogucu mrznju prema sebi. posle par minuta se budim...nisam osecao ovakvu srecu nakon budjenja iz kosmara, nikad eto 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 to je znak da si spreman za thug life grupu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 sta je obicnim smrtnicima kosmar, thug life ekipi je slabo prepodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 jutarnja smena ftw! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 reddit > topik željene tekme > u komentarima bude vrhunskih strimovavanja car reddita 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Drugari, ima li neko ideju gde mogu da kupim baterije za Motorolu TLKR T5 (odnosno Toki Voki)? http://www.svezakucu.rs/www/pics/items/portal/big3/18471.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 To deluje kao 4 NiMh 1.2V punjive baterije vezane zajedno i shrink wrapovane, napravi sam od starog battery packa i 4 nove baterije :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Imas takvih ovde - http://www.agena-ns.co.rs/punjve_baterije_za_bezicne_telefone.htm , vidim na spisku da nema originalnih od 800 miliampera, ali manji kapacitet moze da se nadje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Trebalo bi da je 4.8v-550mAh, bar tako pise na njima. :D Punjive su, tacno, nego cim ih skinem sa baze, posle 30sec se gasi uredjaj. A radije bih kupio, sumnajm da mogu ja to da sklepam. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 proveri ovde, cimni ih na telefon ako ne nađeš šta ti treba baš na sajtu: http://www.svebaterije.net/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Hvala i hvala! :) Zvao sam i jedne i druge, kazu da nemaju gotove baterije, vec da treba da im odnesem ove, pa oni to nesto prepakuju, prave, spajaju celije, sta god. Eto, nasli smo resenje. :) Hvala jos jednom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 upravo sam sanjao da sam se pobio s nekim likom, on me ubode u butinu nozem, ja mu otmem i ubodem ga 19 puta. dolazi murija po mene, sve filmski, iz marice kao pricam telefonom sa kevom koja place, sve je previse realno i odvratno, u jednok trenutku u snu ja pomislim da mozda sanjam i pokusavam da se probudim ali ne uspevam. vracaju me odjednom u skolu gde se to kao desilo i provode me kroz masu ucenika i ja tu osecam najvecu mogucu mrznju prema sebi. posle par minuta se budim...nisam osecao ovakvu srecu nakon budjenja iz kosmara, nikad eto Pro tip: Kad hoces da se probudis a svestan si da sanjas, kreni naglo da dises, tako telo salje signal mozgu da je budno. Stvar je jos korisnija kod paralize sna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Hvala deki za pomoc nama paralizovanima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Pro tip: Kad hoces da se probudis a svestan si da sanjas, kreni naglo da dises, tako telo salje signal mozgu da je budno. Stvar je jos korisnija kod paralize sna. hvala. u poslednjih 20ak dana sam imao 4 ili 5 kosmara, tek u pretposlednjem sam u snu bio u fazonu 'mozda sanjam?', a u ovom sam pokusao da se probudim. zazmurio sam kao i napregao se, kad nisam uspeo skapirao sam kao da je ipak stvarnost "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 upravo sam sanjao da sam se pobio s nekim likom, on me ubode u butinu nozem, ja mu otmem i ubodem ga 19 puta. dolazi murija po mene, sve filmski, iz marice kao pricam telefonom sa kevom koja place, sve je previse realno i odvratno, u jednok trenutku u snu ja pomislim da mozda sanjam i pokusavam da se probudim ali ne uspevam. vracaju me odjednom u skolu gde se to kao desilo i provode me kroz masu ucenika i ja tu osecam najvecu mogucu mrznju prema sebi. posle par minuta se budim...nisam osecao ovakvu srecu nakon budjenja iz kosmara, nikad eto http://www.blic.rs/Vesti/Svet/535903/GROTESKNE-BARBIKE-Jezivi-crtezi-i-igracke-devojcice-koja-je-19-puta-izbola-drugaricu U pitanju je Slendermen, nema ti spasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 pozdrav za sve drugare rura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Drugari jel zna neko gde mogu da zamenim ekran na Asus HD7 (ME173x K00B) ? Tablet radi, touch radi, staklo nije puklo ali je ekran jebiga... Podrazumeva se da za to ne nameravam da platim cenu novog tableta po sadašnjem $/€ kursu tim prije što sam sranjce dobio od lelekoma za dž. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Fora je što je ekran 'vezan' za staklo i to se prodaje u paketu... Imaš opciju ili da sam naručiš sa neta i sam zameniš ceo ekran sa staklom digitalajzerom itd, ili da odneseš u servis da ti oni urade... Računaj da je 10k popravka (tako se kreću cene ekrana...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 moze futsz da ti zameni The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Izvežban je sa svojim ekranom 101% Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 10k jebiga, glupo mi da dam te pare za tablet koji sam uzeo samo zato što je bio džabe... videću da naručim deo od kineza pa da se igram jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts