Jump to content

Koji auto da kupim

Neptune

Recommended Posts

1 hour ago, Lucky said:

opa idemo! čestitke, da služi u sreći i veselju dugoročno!

a staje i SUP!

I sator, za zevzanje nocu po plaži da nas komarci ne pojedu 🙂

1 hour ago, Santa said:

IMG_1985.jpeg

Sonty je bio prvi \o/

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

9 minutes ago, sttevann said:

I naravno, ono sto sam rekao za potrosnju, trosi 9l, sto je poprilicno mnogo (posebno kad uporedim sa trenutnih 5-5.5l koji mi trosi trenutni bmw320d).

To je taj gastoz mozak koji gleda koliko mu trosi traktor i stedi svaki franak

Imas uvek opicju da uzmes 1.3 Punta, kazu da trosi 4.5L 

• Haha (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

22 minutes ago, killYg0r said:

Imas uvek opicju da uzmes 1.3 Punta, kazu da trosi 4.5L 

ovo je potvrđeno! grande punto doduše 1.3 multijet, stvarno troši malo, doduše mislim da više oko 5l! 🙂

32 minutes ago, sttevann said:

I naravno, ono sto sam rekao za potrosnju, trosi 9l, sto je poprilicno mnogo (posebno kad uporedim sa trenutnih 5-5.5l koji mi trosi trenutni bmw320d).

na stranu kili hejter 🙂 ali ako ti je ovo najvažniji ponder onda moraš tako da gledaš kola, ne znam dal autoscout ima sortiranje po prosečnoj potrošnji 🙂

ako puno voziš to je naravno bitna stavka, ako voziš umereno znatno je manje relevantno da li troši 9l ili 6l ako je to razlika 20 evra na kraju meseca. tj. franaka!

Nije najbitnija stavka, napisah negde da mi je najbitnije da uzmem auto i da ga vozim sto duze 🙂 Ne lozim se na automobile toliko, a eto ova dva modela mi se svidjaju spolja, naravno enterijer moze da zavisi od individualnih vozila (kao sto imamo ovaj primer okacen), a ono sto sam cuo od nekih ljudi je da su pouzdani.

Ali ako mogu da biram da li da uzmem auto koji trosi 6 ili 9, uzecu taj koji trosi 6. Ne zato sto sam stipsa, nego zato sto mi je to razumno, i posebno zato sto i taj auto zadovoljava moje potrebe, a razlika u ceni gotovo da ne postoji. Naravno, ako nadjem bas neki koji mi je lepsi unutra, mozda imam i nesto vise od opreme, a cena je ista, uzeo bih i benzinca, jebes ga. Ali ako vec mogu da biram, jasan mi je izbor.

"Choose life..."

1 hour ago, killYg0r said:

To je taj gastoz mozak koji gleda koliko mu trosi traktor i stedi svaki franak

dis Killy

49 minutes ago, Dick Warlock said:

"U jbt, kakva generalizacija i stereotip! 😄"

Bira polovnjak kao pravi gastarbajter.

image.png.8283e65bc3d88375e5c8f07369a26529.png

a kako to gastosi biraju auto, a kako normalni i pametni gradjani Srbije koji nisu glupi gastosi, prosvetli nas

• Like +1 1
  • Downvote (-1) 1

srpskivojnik-3.jpg

4 minutes ago, Dule_smor said:

Pa zabava i sala, a svako malo na forumu se prozivaju gastosi...jos jedan nacin da se delimo, preljepo

A, laka su meta  🙂

Ne znam sto to tebe pogadja? A, da... :tf:

6 minutes ago, Dule_smor said:

edit, ulete ciga sa Medaka :DDD

Primila se Nemacka, a? [roflmao]