Jump to content

Koji auto da kupim

Neptune

Recommended Posts

4 minutes ago, dovlagsi said:

uh, meni se više sviđao prošli... video sam na ulicama ovaj restilizovani... šta znam

laki, digni kredit za obrtna sredstva, uvezi na firmu neki mlad Formentor ali VZ5 da bude, vrate ti MwSt nazad i budeš faca!

nećeš valjda tu neki ubogi 1,5 da voziš! :)))

kakav 1.5!

samo VZ5!

10 hours ago, dovlagsi said:

bukv si ubo jedini brend koji nije u stelantisu 😁

hahaha, toliko znam, iako sam za kola neuk, nego meni auto izgleda kao reno, bukvalno je isti onaj neki Austral ili whatever, samo da nema ovaj trougao

image.png image.pngimage.png

nije možda ovo taj na koji sam mislio ali blizu!

11 hours ago, Zwerko said:

E video sam taj auto izložen uživo, mogu samo reći da mnogo lepo izgleda. Ali su cene sulude 🙂

nisam ga video uživo, možda mi se promeni mišljenje kad ga vidim, ali po meni ovo nije Alfa dizajn, ne znam šta da kažem. Suviše je ne-italijanski.

1 hour ago, Lucky said:

ali po meni ovo nije Alfa dizajn, ne znam šta da kažem. Suviše je ne-italijanski.

to je glavni problem sa stelantisom sad, oni kao misle da su za alfu apravili nešto specijalnije na istoj platformi, a ustvari nisu. 
alfa mora bre biti radikalno drugačija, bar vizuelno

• Upvote (+1) 1

facebook.com/speed.rs

2 hours ago, Dick Warlock said:

Laki, sreco, hitro na ocni pregled, ako ti Alfa i Reno izgledaju isto. I nemoj da vozis.

ne zezaj diče vorloče! :)) uzme neko stavi reno nalepnicu na ovu alfu i niko ne bi rekao "pa ovo ne liči na reno" bili bi u fazonu "da, da, to je taj pravac".