Zwerko Posted December 7 Report Share Posted December 7 17 hours ago, dovlagsi said: Nema boljeg rln, ali sam izvalio da je ljude baš nekako blam da kupe Dačiju Ja recimo nemam problem sa brendom ali je očigledno da ga namerno sakate u opcijama. Na primer Duster od 23k eur je vrlo korektan, ali ja hoću automatik, da ima za 25 npr automatik ja bih ga ozbiljno razmatrao. Ali ne, automatik je samo hibrid od 30k, to mi deluje previše da dam za Daciu, plus mi hibrid i nije nešto primamljiv inače, da je plug-in pa i da razmišljam. 40 minutes ago, Lucky said: ja se samo tripujem da ne postoji jasna "formula" brenda, snage i veličine u odnosu na to kako ćeš da prođeš. imam utisak da zavisi vrlo od lokalnog distributera, lagera, "normalnosti" brenda globalno (bez obzira na cenu vozila itd). Odnosno da recimo ako ti se nešto desi sa Dačijom ili Renoom možda možeš da očekuješ zamensko vozilo dok sa Volvoom možda ne nužno, isto kao što me ne bi iznenadilo da te zavlače u BMW-u a da budu korektni u Opelu. Ovo je meni problem sa tim kinezima jer su im zasad distributeri kod nas otprilike Ostoja sa Aliexpresa, kao da sam Ostoja nije dovoljno loš 🙂 kapiram da će se to iskristalisati za par godina pa će imati više smisla. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7 Report Share Posted December 7 1 hour ago, Zwerko said: Ovo je meni problem sa tim kinezima jer su im zasad distributeri kod nas otprilike Ostoja sa Aliexpresa, kao da sam Ostoja nije dovoljno loš 🙂 kapiram da će se to iskristalisati za par godina pa će imati više smisla. ali geely valjda radi ista ekipa koja radi Volvo? logično zbog vlasništva, što bi valjda trebalo da označava nekakav nivo kvaliteta, makar osnovni da nije ostoja sa aliexpressa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 7 Report Share Posted December 7 1 hour ago, Zwerko said: Ali ne, automatik je samo hibrid od 30k, to mi deluje previše da dam za Daciu, plus mi hibrid i nije nešto primamljiv inače, da je plug-in pa i da razmišljam. da tražiš automatik od Dačija brenda, vau hold daun nau srr... to je niša! pravi nardodni auto je manuelac jbg! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 7 Report Share Posted December 7 46 minutes ago, Lucky said: ali geely valjda radi ista ekipa koja radi Volvo? logično zbog vlasništva, što bi valjda trebalo da označava nekakav nivo kvaliteta, makar osnovni da nije ostoja sa aliexpressa. A pa nisam to odmah povezao, ima smisla, ali evo vidiš opet da se ljudi žale. Moje inicijalno iskustvo je bilo što sam ušao u Cherry salon u Milutina Milankovića i baš su bili neki likovi sa Aliexpresa kao prodavci pa sam brzo otišao 🙂 u svakom slučaju ne ulivaju mi domaći distributeri kineskih vozila toliko poverenja još uvek, nadajmo se da će se to promeniti. 16 minutes ago, dovlagsi said: da tražiš automatik od Dačija brenda, vau hold daun nau srr... to je niša! pravi nardodni auto je manuelac jbg! Ali to ti kažem, ja nemam problem da vozim Daciu, samo mi se prosto ne uklapa u ono što moje razmaženo dupe trenutno želi 🙂 što nije nemoguće da za 5-10 godina to bude sasvim ok i da pojačaju ponudu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7 Report Share Posted December 7 18 minutes ago, dovlagsi said: da tražiš automatik od Dačija brenda, vau hold daun nau srr... to je niša! pravi nardodni auto je manuelac jbg! ja vozio daster automatik po durmitoru, silna zabava! 1 minute ago, Zwerko said: A pa nisam to odmah povezao, ima smisla, ali evo vidiš opet da se ljudi žale. Moje inicijalno iskustvo je bilo što sam ušao u Cherry salon u Milutina Milankovića i baš su bili neki likovi sa Aliexpresa kao prodavci pa sam brzo otišao 🙂 u svakom slučaju ne ulivaju mi domaći distributeri kineskih vozila toliko poverenja još uvek, nadajmo se da će se to promeniti. 19 minutes ago, dovlagsi said: ja se sećam chery kad ga je jako gurao alvirović svojevremeno, možda i zato što su delili istu zgradu, to je bio štap i kanap distributer 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted December 7 Popular Post Report Share Posted December 7 23 hours ago, dovlagsi said: Nema boljeg rln, ali sam izvalio da je ljude baš nekako blam da kupe Dačiju pa normalno da je blam, bolje prevozom da se vozis 23 hours ago, dovlagsi said: Nema boljeg rln, ali sam izvalio da je ljude baš nekako blam da kupe Dačiju pa normalno da je blam, bolje prevozom da se vozis 1 2 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 7 Report Share Posted December 7 4 hours ago, Zwerko said: Ali to ti kažem, ja nemam problem da vozim Daciu oni koji bi sa svojom platom mogli da guraju kredit za tu Dačiju, obično daju sve što imaju za polovni Audi A4 10-15 god star. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7 Report Share Posted December 7 zamisli, ljudi ne vole da ih sprdaju, kakav plot twist Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7 Report Share Posted December 7 pa dobro sad, po vama ispade dacia se ni ne prodaje :)) a ono pola grada vozi sandera i logana. da nema skode, bili bi najprodavaniji ali ipak je škoda vw samo druga značka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 7 Report Share Posted December 7 Pa i Dačija je Reno samo drugi znak! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted December 7 Popular Post Report Share Posted December 7 1 hour ago, Lucky said: pa dobro sad, po vama ispade dacia se ni ne prodaje :)) a ono pola grada vozi sandera i logana. da nema skode, bili bi najprodavaniji ali ipak je škoda vw samo druga značka! pa prodaje se, ali ono, da das pare za novu Daciu, stvarno moras da si oboleo 1 2 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 7 Report Share Posted December 7 hajli, uleteo si u diskusiju 3 lika koji se dopisuju na forumu a ustvari su sva trojica u redakciji gledaju se u oci dok pisu na forumu : DDDDDDDDDDDD 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7 Report Share Posted December 7 razlog vise da im se kaze da se ne blamiraju sa Daciom 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 8 Report Share Posted December 8 https://www.instagram.com/reel/DDPWCt5ofo0/?igsh=MXZrMXo1NG4zN3IxYg== Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 8 Report Share Posted December 8 2 hours ago, dovlagsi said: https://www.instagram.com/reel/DDPWCt5ofo0/?igsh=MXZrMXo1NG4zN3IxYg== Prava rucna \O/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 8 Report Share Posted December 8 Radije cu peske nego Daciu ili Opela 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 8 Report Share Posted December 8 a golf? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8 Report Share Posted December 8 9 hours ago, dovlagsi said: https://www.instagram.com/reel/DDPWCt5ofo0/?igsh=MXZrMXo1NG4zN3IxYg== šta je bre ovo kakav je ovo profil, čim sam video ime zatvorio sam :)) On 12/7/2024 at 9:26 PM, Highl1 said: razlog vise da im se kaze da se ne blamiraju sa Daciom pusti ti rekija njemu je samo krivo! ja lično ne bih uzeo daciu, prosto nije auto za mene iz svih navedenih razloga koje smo ovde prošli ali isto tako kao što navedoh imao sam prilično dobro iskustvo sa dacijom koju sam rentirao tih 10ak dana, naravno nije puno za poveći utisak ali za neki osnovni jeste. nije mi dacia na radaru kola koja bih vozio, ali jbg ima ljudi koji hoće nov auto a budžet nije IT-jevski 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 8 Report Share Posted December 8 Laki ima budžet, još samo da kupi kola 💪 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 9 Report Share Posted December 9 11 hours ago, dovlagsi said: Laki ima budžet, još samo da kupi kola 💪 Pa lomim se sad, dal' mazda, očigledno najbolji auto na planeti, ili pak Dacia, čujem i da Opel dosta dobro stoji, posebno onaj model Insignia, onda i Reno ubira dosta pozitivnog feedbacka neko vreme već... teško je! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 9 Report Share Posted December 9 Opel kida! 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 9 Report Share Posted December 9 14 hours ago, Lucky said: Pa lomim se sad, dal' mazda, očigledno najbolji auto na planeti, ili pak Dacia, čujem i da Opel dosta dobro stoji, posebno onaj model Insignia, onda i Reno ubira dosta pozitivnog feedbacka neko vreme već... teško je! Minus zbog Mazde i sarkazma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10 Report Share Posted December 10 7 hours ago, mohr said: Minus zbog Mazde i sarkazma! poštujem, nemam problem sa tim 🙂 svako je fan svog automobila! ja bih isto odreagovao da neko kaže da je smart sranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10 Report Share Posted December 10 Zar to treba da se naglašava? 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 10 Report Share Posted December 10 7 hours ago, Lucky said: poštujem, nemam problem sa tim 🙂 svako je fan svog automobila! ja bih isto odreagovao da neko kaže da je smart sranje! Morao bi onda sve da nas banujes 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts